- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aleyküm slm hoşgeldin aramızaSelamun Aleyküm hanımlar bende geldim. Bat 18 mayıs heyecanla bekliyorum
Hoşbulduk bu 2. Ay olacak deneyeli. Çok şükür bir sorun yok 1 çocuğum var. 2.yi istiyoruz inşallah.Aleyküm slm hoşgeldin aramızakaç aydır deniyosunuz herhangi bi sorun var mı tedavi görüyor musunuz
Allah bağışlasın inşallah tez zamanda 2. Çocuğa da kavuşursunuzHoşbulduk bu 2. Ay olacak deneyeli. Çok şükür bir sorun yok 1 çocuğum var. 2.yi istiyoruz inşallah.
Allah kolaylık versin kuzumm hayırlı evlatlar inşallah kucağınaYok kızadetin 10-12.gününde koyuyor embriyolog öle bilgi vermişti transferden 4-5 gün öncesinden tekrar iğneye başlayacakmışım yine zorlu bi süreç beni bekliyor
Gelmedi henüz canım gelse yazarım inşaallahKolay gelsin canım:) ben de sesin çıkmayınca bebiş geldi sandım:)
Denesin kuzum bana ıyi geldi inşallah onada ıyi gelirAa esimde de öyle oluyor kuzum gerçekten iyi geliyorsa o da içsin. Süt zaten başlı başına şifa canım:) Ben dün çok kötüydüm bugün iyi şükür balım
Amin amin İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah bağışlasın inşallah tez zamanda 2. Çocuğa da kavuşursunuz
Aminn inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahAllah kolaylık versin kuzumm hayırlı evlatlar inşallah kucağına
Amiin kuzum inşallahAminn inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah❤❤
Amiin kuzum inşallah
donuyorum resmen ofisteçok soğuk ya kış geldi geri resmen
kız Allah seni bir çırpıda herşeyi sormuşsunAleyküm slm hoşgeldin aramızakaç aydır deniyosunuz herhangi bi sorun var mı tedavi görüyor musunuz
Hoşgeldiniz:)Selamun Aleyküm hanımlar bende geldim. Bat 18 mayıs heyecanla bekliyorum
Canım 4 var sabah erkek gebelik yaptım negatif maalesefR4bi4 kuzum bata kaç gün var bi de koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün ?
Hoşbulduk teşekkür ederim :)Hoşgeldiniz:)
Ben erkenlere güvenmiyorum ya dur bi bakalım belki geç döllenme bi de bu ay tam koyu yakaladın mı ?Canım 4 var sabah erkek gebelik yaptım negatif maalesef
Ovu testinde iki çizgi aynı koyuluktaydi canım ondan sonra yine degerlendirdik ama normal test yaptım o da negatif. Sağlık olsun ben yine doktora görünürüm kuzum:)Ben erkenlere güvenmiyorum ya dur bi bakalım belki geç döllenme bi de bu ay tam koyu yakaladın mı ?
Nasılsınız:)Hoşbulduk teşekkür ederim :)
Çok şükür iyiyim siz nasılsınız?:)Nasılsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?