Iyiym şükürler olsun, Allah daim etsin maşaallah bi evladiniz var sanırım bizlere de dua edin lütfen:)Çok şükür iyiyim siz nasılsınız?:)
Sen nerdeydin İstanbul mudonuyorum resmen ofiste
yok kuzum AnkaraSen nerdeydin İstanbul mu
1 senedir her ay bu kafadayım ama bir türlü bırakamadım canımCanım benide yaz 23 mayis ins beklemedeyim bu ayda olmassa bırakaxam.artik kendi haline miniğim nezaman isterse kendi gelsin artik
Ooh mis en sevdiğim kış benimçok soğuk ya kış geldi geri resmen
Hoşgeldin canım, ah o sakin kafadan bizlere de versin Rabbim :)Canım benide yaz 23 mayis ins beklemedeyim bu ayda olmassa bırakaxam.artik kendi haline miniğim nezaman isterse kendi gelsin artik
Aynen canım ya ya gelecek ya gelecek bebeler inatsa bizde inatiz1 senedir her ay bu kafadayım ama bir türlü bırakamadım canıminş gelir bebeğin.
Kız bole diyom ama ben bu konuda zaten galiba delirdim eşim diyo zaten sen kadayi iyice bozdun çocukda cocukHoşgeldin canım, ah o sakin kafadan bizlere de versin Rabbim :)
Neden öyle dedinNisanı boş geçmiş listemiz
Evet kuzum. Doktor bugün eşime bu değerler hamile bırakır olması lazımdı şimdiye demişNeden öyle dedinhamiş çıkmadı diyemi
Canım ben eskisi gibi çok giremiyorum. Eşimle sorunlarım var. Bebek olayını rafa kaldırdım. İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir.pawlover nerdesin kiz sesin çıkmıyor
papatyakokankadin @bi prenses annesi 1 1melegimolsun Zeyah3917 burası cansız kaldı
Sen amh değerine baktırdın mı hiçEvet kuzum. Doktor bugün eşime bu değerler hamile bırakır olması lazımdı şimdiye demiş
Çok güzel aynı koyulukta olması ben hiç görmemiştim canım hadi inşaallah bu ay olmazsa bi dahakineOvu testinde iki çizgi aynı koyuluktaydi canım ondan sonra yine degerlendirdik ama normal test yaptım o da negatif. Sağlık olsun ben yine doktora görünürüm kuzum:)
Ovulasyon testinde hep yakalıyodum bi kaç kez kontrole gittim hep büyüyodu yumurtam ama işte en son gittiğimde çatlamamış 22mm ken kiste dönmüş. O yüzden hep mi öyleydi diye bi şüphelendim. Amh baktırmadım ama düşük olduğunda yumurta da gelişmiyo diye biliyorumSen amh değerine baktırdın mı hiçyada yumurtlaman nasıl yumurta takibi yapılmışmıydı
bizim bebeğin inatçılığı bana çekecek galibaAynen canım ya ya gelecek ya gelecek bebeler inatsa bizde inatiz
Günaydın canımgünaydın canlarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?