- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aynen canım bende öyle biliyorum bakalım devlet ne diyecekOvulasyon testinde hep yakalıyodum bi kaç kez kontrole gittim hep büyüyodu yumurtam ama işte en son gittiğimde çatlamamış 22mm ken kiste dönmüş. O yüzden hep mi öyleydi diye bi şüphelendim. Amh baktırmadım ama düşük olduğunda yumurta da gelişmiyo diye biliyorum
Aynen ya bende ki inatcilik zaten öfff her nekadar yorulsamda artik pes.etmicem ya gelecek ya gelecekbizim bebeğin inatçılığı bana çekecek galibaoda gelmeyecem diyor ben gelecen
Bakalım kuzum belli olur adetteAynen canım bende öyle biliyorum bakalım devlet ne diyecek
Aynen ya bende ki inatcilik zaten öfff her nekadar yorulsamda artik pes.etmicem ya gelecek ya gelecek
Bu haziranda tam iki sene olcak kuzum 2 senelik evliyimne kadar zamandır deniyosunuz canım
kontrole falan gittinizmi canımBu haziranda tam iki sene olcak kuzum 2 senelik evliyim
Gittim özelinede devletinede defalarca kontrollerim yapildi gecen ay kimyasal düşük yaşadim bi sıkıntı yok diyorlar cnm ya ama bakalim hayirlisikontrole falan gittinizmi canım
hayırlısı o zaman kuzum tez vakitte gelsin r-artık bebeişin inşallahGittim özelinede devletinede defalarca kontrollerim yapildi gecen ay kimyasal düşük yaşadim bi sıkıntı yok diyorlar cnm ya ama bakalim hayirlisi
Amin ins bacım aminnnn rabbim sanada isteyen herkese ikiz ikiz versin ins banada aminhayırlısı o zaman kuzum tez vakitte gelsin r-artık bebeişin inşallah
ayyy aminnnnnnnnnn en içten çok istiyorum ikizlerimin olmasınıAmin ins bacım aminnnn rabbim sanada isteyen herkese ikiz ikiz versin ins banada amin
Şu mubarek gunlerde neguzel duadir ins seninde benimde olurayyy aminnnnnnnnnn en içten çok istiyorum ikizlerimin olmasını
inşallah kuzum Rabbim hiçbirirmizn kucağını boş bırakmasın evlerimizi evlatlarımızla şenlendirsin inşallahŞu mubarek gunlerde neguzel duadir ins seninde benimde olur
Amin ins bacım aminnnninşallah kuzum Rabbim hiçbirirmizn kucağını boş bırakmasın evlerimizi evlatlarımızla şenlendirsin inşallah
Ay maşallah sizeDoğurdum doğuracak modundayım canım.sen nasılsın ?
Topikce çıldırdık o mevzudan dolayı canım ahahhKız bole diyom ama ben bu konuda zaten galiba delirdim eşim diyo zaten sen kadayi iyice bozdun çocukda cocuk
Fakiriz bu ay canım ben de regl olucamNisanı boş geçmiş listemiz
Ayy canım ya Allah razı olsun, çok kolay bir doğum olsun inşaallahÇok güzel aynı koyulukta olması ben hiç görmemiştim canım hadi inşaallah bu ay olmazsa bi dahakineDoğumda inşaallah aklımda olursun kuzum dua ediyorum o zamanda ederim inşaallah
Merhaba bebişim nasılsın:)günaydın canlarımmmmm
Kız dur şimdi etkilenme birseyden sakın:)Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?