- 2 Mayıs 2019
- 522
- 588
- 33
Duruyom zaten canim beklemedeyimKız dur şimdi etkilenme birseyden sakın:)
çok iyiyim kuzucum sen nasılsınTopikce çıldırdık o mevzudan dolayı canım ahahh
Fakiriz bu ay canım ben de regl olucam
Ayy canım ya Allah razı olsun, çok kolay bir doğum olsun inşaallah
Merhaba bebişim nasılsın:)
kız bu kadar erken belirti olmaz bence kuzum ama inş vardır:)Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya
Daim olsun canım benim,ben de çok iyiyim kuzumçok iyiyim kuzucum sen nasılsın
Ins canim ama erken evt klomenden olabilir yumurtlama yasiyorum galibakız bu kadar erken belirti olmaz bence kuzum ama inş vardır:)
Bugun ovu gunummus takvim oyle diyoKız dur şimdi etkilenme birseyden sakın:)
Yaşadığın belirtiler ovudurBugun ovu gunummus takvim oyle diyo
Büyük ihtimal kuzum daha 2 hafta var çünkü benim 1 haftam var bende hiçbişey yokIns canim ama erken evt klomenden olabilir yumurtlama yasiyorum galiba
Allah iyilik versin canım, evet kuzum eşimde sorun var.Daim olsun canım benim,ben de çok iyiyim kuzum
Canım senin eşte sorun vardı demi
Rabbim hepimizin tüm bacıların yüzünü su mubarek aylarda güldürsün ins hyirli zamanda hayirli saglikli evladlar versin hepimize isteyen tum kadinlar kulubu uyelerine aminnnn..duamdasiniz❤Büyük ihtimal kuzum daha 2 hafta var çünkü benim 1 haftam var bende hiçbişey yok
amin kuzum inşallahRabbim hepimizin tüm bacıların yüzünü su mubarek aylarda güldürsün ins hyirli zamanda hayirli saglikli evladlar versin hepimize isteyen tum kadinlar kulubu uyelerine aminnnn..duamdasiniz❤
Amiiin kuzum bu aralar biraz sıkıntılı geçiyo dr suni sancıyla Doğumu başlatmak istedi dün kaçtım valla inşaallah doğru olanı yapmışımdırAy maşallah sizesağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına aldığını da duyalım inşallah ben de iyiyim canım çok şükür, 17 haftalık olduk
Amiiin inşaallah bitanemTopikce çıldırdık o mevzudan dolayı canım ahahh
Fakiriz bu ay canım ben de regl olucam
Ayy canım ya Allah razı olsun, çok kolay bir doğum olsun inşaallah
Merhaba bebişim nasılsın:)
Niye kaçtın canım kendin mi bekliyceksin sancını? Biraz daha bekle bence de, ağrın gelir kendisi. Güzel haberlerini alalım kuzımAmiiin kuzum bu aralar biraz sıkıntılı geçiyo dr suni sancıyla Doğumu başlatmak istedi dün kaçtım valla inşaallah doğru olanı yapmışımdırsizede maşaallah ya kocaman olmuşsunuz
Herkescikler kayboldu yineNoolduu
Ramazan koşuşturmacası vardır belki kuzumHerkescikler kayboldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?