Canım tecrübeni yazdığın için teşekkür ederiz:) benimde kapalıydı çektirdiğim hastanede hsg esnasında dediğin SS yöntemiyle açıldıKızlar merhaba forum dan uzakta çeşitli arayışlara girdim eski konulara girerseniz görürsünüz
İki tüp um kapalı idi açmak için çok uğraştım hacamat sülük buhar üstüne oturma çeşitli bitki kürleri dualar
Tabi açılmadı ta ki 1 yıl önce burada @duaci arkadaşımın mesaj atması ile hayatım değişti rabbim ne muradi varsa versin inşallah
İnternet de tanıştık onun iki tüp u de açıldı tabi benim için imkansız gördüğüm birşeydi detayları sordum oda aynı benim gibi bir sürü şey denemiş en sonunda doktoru vesilesi ile Echomar a gitmiş ve sonunda mucize şeklinde açılmış
Ben araştırdım ancak maddi imkan yönünden beni zorlayacak birşeydi ancak 1 yıl sonunda karar verdim ve 9 mayıs perşembe gün alıp gittim akşam gitmeden ısırgan buharına oturdum üstüme kaşıklarima 5 tane sülük attım yumuşaması için
Dua zikir ya fettah ile sabah çıktık gittik görüştük çok samimi bir ortamdı sonra heyecan ile işlem başladı cevat bey geldi dünya tatlısı bir doktor
Durumu anlattım inşallah sana da güzel haber veririz dedi aleti taktığını bile hissetmedim ilk normal rahim filmi çekildi kapalı çıktı daha sonra selektif salpingografi yapacağız dedi yani özel bir kateter ile tüp içine girip sıvı verilme işlemi
Ve başladı sol tüp açıldı ben şok
Saniyeler sonra sağ tüp açıldı
Duygularım tarif edilemez cevat hoca tebrik etti ve işlem bitti acı falan olmadı sadece sıvı verilirken çok ince bir sizi oldu
Ama eski tecrübeme göre yani süper diyebilirim
Kızlar kesinlikle cevat hoca ya gidin ben ameliyat oldum rahim filmi çekildim ama açılmadı burada açıldı çok şükür lütfen siz de ilk işiniz oraya gidin inşallah @duaci arkadaşım in bana vesile olduğu gibi bende size vesile olurum.hep daim dualarımdasiniz lütfen sizde dua edin bize
Rica ederim canım bizim gibi hastalara umut olsun inşallah çeken bilir çok kötü bir psikoloji ye sokuyor maalesefCanım tecrübeni yazdığın için teşekkür ederiz:) benimde kapalıydı çektirdiğim hastanede hsg esnasında dediğin SS yöntemiyle açıldı
Geçen ay devlet hastanesinde çektirdim canım bayağı ağrılı oldu, hsg esnasında tüpleri de açtılar sağolsunlar ama bu ay adet oldum maaalesef yine olmadı:)Rica ederim canım bizim gibi hastalara umut olsun inşallah çeken bilir çok kötü bir psikoloji ye sokuyor maalesefsende var mı birşey ne zaman açılmıştı
Hayırlısı canım ya vakti saati var biz dua yi bırakmayalım yeter rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldür sun inşallahGeçen ay devlet hastanesinde çektirdim canım bayağı ağrılı oldu, hsg esnasında tüpleri de açtılar sağolsunlar ama bu ay adet oldum maaalesef yine olmadı:)
Inşaallah canım benim, aziz mübarek ramazanda Rabbim ellerimizi boş cevirmesin:)Hayırlısı canım ya vakti saati var biz dua yi bırakmayalım yeter rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldür sun inşallah
Anin amin inşallahInşaallah canım benim, aziz mübarek ramazanda Rabbim ellerimizi boş cevirmesin:)
Yaa senden çok umutluydumGeçen ay devlet hastanesinde çektirdim canım bayağı ağrılı oldu, hsg esnasında tüpleri de açtılar sağolsunlar ama bu ay adet oldum maaalesef yine olmadı:)
2 gün erken geldi canım, valla gına geldi:)Yaa senden çok umutluydum
Üzüldüm valla2 gün erken geldi canım, valla gına geldi:)
Sen ne yapıyorsun
Oh valla bu tatlı telâşlara bayılıyorum canım:) Yılda bir geliyor mübarek ama çok güzel geçiyor maşaallah, herkesi bir araya getiriyor:)Üzüldüm vallanapim ben de aynı ramazan telaşı iftara misafir ağırla, iftara git tatlı koşuşturmacalardayım bu ay hiç sallamadım ovulasyon geçti mi kaldı mı bata kaç var bilmiyorum bakalım salınca oluyomuymuş
Aynen Rabbim kolaylığını da veriyo çok şükür havalarda serin kabul olsun inşallah ibadetlerimizOh valla bu tatlı telâşlara bayılıyorum canım:) Yılda bir geliyor mübarek ama çok güzel geçiyor maşaallah, herkesi bir araya getiriyor:)
Inşaallah olacak balım şüphen olmasın:)
GÜNAYDINNNNNN TATLIMLAR SENDROMLU PAZARTESİDEN MERHABALAR
Uykusuzum, karnım ağrıyor, sanırım yine kırmızıları görücem, sendromun tillahı geldi haaaanım
Günaydınnnn canımımGÜNAYDINNNNNN TATLIMLAR SENDROMLU PAZARTESİDEN MERHABALAR
İyi diyelim iyi olalım kuzu sen nasılsınCümleten tünaydın güzel bayanlarnasılsınız
İyilik sağlık nolsun komşum ev işleri işteİyi diyelim iyi olalım kuzu sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?