Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tecrübeni yazdığın için teşekkür ederiz:) benimde kapalıydı çektirdiğim hastanede hsg esnasında dediğin SS yöntemiyle açıldı

Canım tecrübeni yazdığın için teşekkür ederiz:) benimde kapalıydı çektirdiğim hastanede hsg esnasında dediğin SS yöntemiyle açıldı
Rica ederim canım bizim gibi hastalara umut olsun inşallah çeken bilir çok kötü bir psikoloji ye sokuyor maalesefsende var mı birşey ne zaman açılmıştı

Rica ederim canım bizim gibi hastalara umut olsun inşallah çeken bilir çok kötü bir psikoloji ye sokuyor maalesefsende var mı birşey ne zaman açılmıştı
Geçen ay devlet hastanesinde çektirdim canım bayağı ağrılı oldu, hsg esnasında tüpleri de açtılar sağolsunlar ama bu ay adet oldum maaalesef yine olmadı:)

Geçen ay devlet hastanesinde çektirdim canım bayağı ağrılı oldu, hsg esnasında tüpleri de açtılar sağolsunlar ama bu ay adet oldum maaalesef yine olmadı:)
Hayırlısı canım ya vakti saati var biz dua yi bırakmayalım yeter rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldür sun inşallah

2 gün erken geldi canım, valla gına geldi:)
Sen ne yapıyorsun
Üzüldüm valla napim ben de aynı ramazan telaşı iftara misafir ağırla, iftara git tatlı koşuşturmacalardayım bu ay hiç sallamadım ovulasyon geçti mi kaldı mı bata kaç var bilmiyorum bakalım salınca oluyomuymuş

Oh valla bu tatlı telâşlara bayılıyorum canım:) Yılda bir geliyor mübarek ama çok güzel geçiyor maşaallah, herkesi bir araya getiriyor:)

Inşaallah olacak balım şüphen olmasın:)

Oh valla bu tatlı telâşlara bayılıyorum canım:) Yılda bir geliyor mübarek ama çok güzel geçiyor maşaallah, herkesi bir araya getiriyor:)

Inşaallah olacak balım şüphen olmasın:)
Aynen Rabbim kolaylığını da veriyo çok şükür havalarda serin kabul olsun inşallah ibadetlerimiz

Şüphe yok çünkü umut yok hayırlısı olsun inşallah

Guzel anne adayları sizin de anneler gününuz kutlu olsun. Insanın yüreğine evlat hasreti düştüğü an anne oluyormuş çok iyi anladm ben. Bu mübarek günlerde Rabbim hayırlısı ise evlatlarımızı kucagimza alacagmz günü nasip etsin tek tek hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…