Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldi mi senin adet
Yok canım daha gelmedi takvime göre cuma gelecek ama erken mi gelir geç mi bilmiyorum 10 gündür karnım ağırıyor ara ara ha geldi gelecek diyorum normal akıntıdan başka bişey yok

Merhaba cok alakasiz olacak ama ben monema ped ile ilgili bilgi ariyordum sizin yazilariniza denj geldim.ozelden yazacaktim ama sanirim ozeliniz kapali.pedi kullanmaya devam ediyirmusunuz memnunmusunuz

Niye kaçtın canım kendin mi bekliyceksin sancını? Biraz daha bekle bence de, ağrın gelir kendisi. Güzel haberlerini alalım kuzım
Kendi sancımı beklemek istiyorum canım daha doğrusu sancı olduğunu söylüyor dr ama ben hissetmiyorum o yüzden biraz daha beklemek istedim inşaallah güzel geçer canım

Kendi sancımı beklemek istiyorum canım daha doğrusu sancı olduğunu söylüyor dr ama ben hissetmiyorum o yüzden biraz daha beklemek istedim inşaallah güzel geçer canım
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebeğin canım, Allah kurtarsın kolayca

Kızlar günaydıın benim gördüğümü sizde görüyo musunuz yoksa yine hayal mi görüyorum

Eklentiler

• CC0B4A2B-5E01-49FF-BCF7-F83977CE832A.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…