- 6 Aralık 2017
- 6.462
- 6.577
- 198
evet kuzum her ay olduğu gibiZaten bayaaa silik bende zor görüyomadet mi oldun
bu ay bir bebiş haberi alalım artık kızlarİnşallah tutmuştur canım aminnnnnnn❤❤❤
Amiiin inşallah bakalım bi haftaya görcez inşallahİnşallah tutmuştur canım aminnnnnnn❤❤❤
Yaa üzüldümevet kuzum her ay olduğu gibi
kuzum tedavi görüyoruz biz zaten aralık ayından beriYaa üzüldümtedaviye falan başlamayı düşünüyo musun
Eşin görüyo diye hatırladım, aşılama falan kastettim aslında kuzumkuzum tedavi görüyoruz biz zaten aralık ayından beri
Yok kuzum aşılamaya başlamadık daha doktor 3 ay daha kullan dedi başka doktora gitti oda aynı şeyi demiş 3 ay daha kullan ilacı sonra bakalım duruma göre demiş aşılama olsa bire kasım aralık gibi anca olur herhaldeEşin görüyo diye hatırladım, aşılama falan kastettim aslında kuzum
Benden bu ay pas kuzu gözlerbu ay bir bebiş haberi alalım artık kızlar
Ayy hadi inşallah senden alcaz transferle güzel haberiiBenden bu ay pas kuzu gözlerpawlover üzerinde olsun ben adeti bekliyorum transfer sürecim başlayacak çok heyecanlıyım
Canım ben çok memnunum winalite markasını da kullandım falan dolar artınca fiyatı arttı bu yüzden bıraktım onun yerine monema başladım ikisini de tavsiye ederim ne kadar dolu olursa olsun ıslaklik hissi vermiyor sanki kuru gibi terleme falan yapmıyor bu yüzden tavsiye ederimMerhaba cok alakasiz olacak ama ben monema ped ile ilgili bilgi ariyordum sizin yazilariniza denj geldim.ozelden yazacaktim ama sanirim ozeliniz kapali.pedi kullanmaya devam ediyirmusunuz memnunmusunuz
İnşallah senden alırız önceAyy hadi inşallah senden alcaz transferle güzel haberii
Benim de kalkmam lazım ama başım çatlıyoİki temizlik yapayım hava serin dedim ne hikmetse birden sıcak hava bastı evi
Benim de kalkmam lazım ama başım çatlıyo
İş çokta kalkan yokişin yoksa yat benim yemek kaldı iftara yakın yapıcam
Benim yemek iptal oldu bi yere davet edildikİş çokta kalkan yokben de iftara doğru bi yemek yaparım yeter
ayy ben de görüyorum kuzum ya inşaallah vardır bebiş 2 gün sonra tekrar etKızlar günaydıınbenim gördüğümü sizde görüyo musunuz yoksa yine hayal mi görüyorum
Oh mis afiyet şeker olsunBenim yemek iptal oldu bi yere davet edildik
Ay inşallah ya etcem etcem haber veririimmayy ben de görüyorum kuzum ya inşaallah vardır bebiş 2 gün sonra tekrar et⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?