Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim lekelenme geldi bugün ama her ay önce yerleşme kanamasıdır diye ümit edip sonra adet olup üzülmekten tükendim, bitmiş hissediyorum çok yoruldum bi başıma uğraşmaktan
Eşinle konuşcak biri yok mu dinleyeceği biri?

Yok canım herkes konuştu, test verdim işte diyip bitiriyor olayı
Testi nasıldı unuttum kusura bakma, ilaç falan kullandı mı? Ben böyle zamanlarda tek ben mi çabalicam diye ufak bi kıyamet koparıyorum. O da mı fayda etmiyo

Testi nasıldı unuttum kusura bakma, ilaç falan kullandı mı? Ben böyle zamanlarda tek ben mi çabalicam diye ufak bi kıyamet koparıyorum. O da mı fayda etmiyo

Test hız çok az düşük çıktı onun dışında sayı iyiydi, promen k kullandı bi ay o kadar, kesinlikle kıyamet koparmak filan fayda etmiyor

Test hız çok az düşük çıktı onun dışında sayı iyiydi, promen k kullandı bi ay o kadar, kesinlikle kıyamet koparmak filan fayda etmiyor
Morfoloji falan nasıldı? Ciddi bi problem yoksa gitmesine gerek yoktur bence. Sende de bildiğim kadarıyla bi sorun yoktu kendini yıpratma bu kadar nasibimizde varsa gelcekler bize inşallah

Morfoloji falan nasıldı? Ciddi bi problem yoksa gitmesine gerek yoktur bence. Sende de bildiğim kadarıyla bi sorun yoktu kendini yıpratma bu kadar nasibimizde varsa gelcekler bize inşallah

Bende çikolata kisti var 2cm canım, bir de yaşım 34 çok geç kaldım, haklısın söylediklerinde ama insan dayanamıyor her regl zamanı yıkılıyor, en iyi sen bilirsin, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda versin hepimize

Orası öyle tabi bende 2 yıla yanaştı debelenip duruyorum ama belki de gerçekten kendimiz engelliyoruzdur. Geçen gün birisiyle konuştum 5 yıldır olmuyomuş ve herhangi bi sebepte yokmuş tek nedeni stres demiş doktor. Bi kendimizi salsak kavuşcaz belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…