Eşinle konuşcak biri yok mu dinleyeceği biri?Benim lekelenme geldi bugün ama her ay önce yerleşme kanamasıdır diye ümit edip sonra adet olup üzülmekten tükendim, bitmiş hissediyorum çok yoruldum bi başıma uğraşmaktan
Eşinle konuşcak biri yok mu dinleyeceği biri?
Testi nasıldı unuttum kusura bakma, ilaç falan kullandı mı? Ben böyle zamanlarda tek ben mi çabalicam diye ufak bi kıyamet koparıyorum. O da mı fayda etmiyoYok canım herkes konuştu, test verdim işte diyip bitiriyor olayı
Testi nasıldı unuttum kusura bakma, ilaç falan kullandı mı? Ben böyle zamanlarda tek ben mi çabalicam diye ufak bi kıyamet koparıyorum. O da mı fayda etmiyo
Morfoloji falan nasıldı? Ciddi bi problem yoksa gitmesine gerek yoktur bence. Sende de bildiğim kadarıyla bi sorun yoktu kendini yıpratma bu kadar nasibimizde varsa gelcekler bize inşallahTest hız çok az düşük çıktı onun dışında sayı iyiydi, promen k kullandı bi ay o kadar, kesinlikle kıyamet koparmak filan fayda etmiyor
Morfoloji falan nasıldı? Ciddi bi problem yoksa gitmesine gerek yoktur bence. Sende de bildiğim kadarıyla bi sorun yoktu kendini yıpratma bu kadar nasibimizde varsa gelcekler bize inşallah
Orası öyle tabi bende 2 yıla yanaştı debelenip duruyorum ama belki de gerçekten kendimiz engelliyoruzdur. Geçen gün birisiyle konuştum 5 yıldır olmuyomuş ve herhangi bi sebepte yokmuş tek nedeni stres demiş doktor. Bi kendimizi salsak kavuşcaz belki deBende çikolata kisti var 2cm canım, bir de yaşım 34 çok geç kaldım, haklısın söylediklerinde ama insan dayanamıyor her regl zamanı yıkılıyor, en iyi sen bilirsin, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda versin hepimize
Amin canım inşaallah dua edicem inşaallahSağlıkla bir avazda gelsin canım inşallah.. Dualarında bizi de unutma ❤
Amiin canım hepimizi inşaallahİnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebeğin canım, Allah kurtarsın kolayca
Yok komşum son bi testim var onu da haftaya yaparım nasipseKomşuu yeni test yaptınmıpawlover
Tamam canımYok komşum son bi testim var onu da haftaya yaparım nasipse
Sen sorunca dayanamadım girdin kanımaTamam canım
At kızSen sorunca dayanamadım girdin kanımayine çok silik çıktı
Fotoda pek belli olmuyokiAt kız
Işık vurduğu için belli olmuyo zorla gördüm inş bebiştir allahımFotoda pek belli olmuyoki
hadi inşaallah canım benim ⚘Fotoda pek belli olmuyoki
Işık vurduğu için belli olmuyo zorla gördüm inş bebiştir allahım❤❤
İnşallah kuzulaarhadi inşaallah canım benim ⚘
Bekle biraz daha canım yada kan verİnşallah kuzulaarama çok ümitlenip çakılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?