Haftaya kadar beklicem dayanabilirsem amiin inşallaahBekle biraz daha canım yada kan verhayırlısı olur inşallahhh
Kuzum bir cinnete bakar benimkide ha bire erteleyip duruyordu bir gece yine konuşurken hastanee gidelim dedim aman ya gideriz acelemiz ne dedi hop benim şartel attı, alt tarafı gidip test vereceksin zaten sende birşey yoktur sorun bendedir dedim, hoş sorun sende olsada yapacağın tek şey yine test vermek bütün ağrıyı acıyı ben çekicem dedim ertesiTest hız çok az düşük çıktı onun dışında sayı iyiydi, promen k kullandı bi ay o kadar, kesinlikle kıyamet koparmak filan fayda etmiyor
Nbr komşum nasılsın var mı beliri bişeyGünaydııın
İyi diyelim iyi olalım sen nasılsınNbr komşum nasılsın var mı beliri bişey
Ay şaka yapıyosunİyi diyelim iyi olalım sen nasılsınbugünkü test tertemiz olmadı yineee
Vardır elbet benim sıpanın da gelceği bi vakit napalım beklicezAy şaka yapıyosunNiye öyle oldu hain test sıkma canını kuzum moralim bozuldu senin için valla. bende iyi sayılır ya üç gün önce şiddetli adet ağrısı oldu dayanamadım acısına ağrı kesici içtim kesildi. Daha da olmadı ağrım.şimdide adetim 1 gün geçti ama karnım çok şişti rahatsız ediyor
Vardır elbet benim sıpanın da gelceği bi vakit napalım beklicezBende adet öncesi çok şişerim genelde kötü oluyo o his papatya çayı da adet ağrısını dindiriyo kuzu aklında olsun
Ben bayılırım bitki çaylarınabitki çaylarıyla aram hiç yok ilk defa bu kadar şiştim semsert oldu göbişim
Eşine ben beklemek istemiyorum tüp yada aşılama denemek istiyorum desen?Bugün tam gününde adet oldum yine
Günaydııın, aynen canım yapcak bişey yok
yanaşmaz canimEşine ben beklemek istemiyorum tüp yada aşılama denemek istiyorum desen?
Eşine ben beklemek istemiyorum tüp yada aşılama denemek istiyorum desen?
Herşey benim vücudumda olcak baba olmak için bi sperm vermek çok mu gözünde falan desen yüreğine bi sızı da mı girmiyoDedim canım ben istemiyorum onları denemeyi diyo kesinlikle dinlemiyor
10 gün varsa ovulasyon olalı 4 gün olmuştur biraz erken belirti için. Ama ovulasyon erken olduysa yani daha az bi süreç kaldıysa adete tabiki olabilirArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Herşey benim vücudumda olcak baba olmak için bi sperm vermek çok mu gözünde falan desen yüreğine bi sızı da mı girmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?