Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test hız çok az düşük çıktı onun dışında sayı iyiydi, promen k kullandı bi ay o kadar, kesinlikle kıyamet koparmak filan fayda etmiyor
Kuzum bir cinnete bakar benimkide ha bire erteleyip duruyordu bir gece yine konuşurken hastanee gidelim dedim aman ya gideriz acelemiz ne dedi hop benim şartel attı, alt tarafı gidip test vereceksin zaten sende birşey yoktur sorun bendedir dedim, hoş sorun sende olsada yapacağın tek şey yine test vermek bütün ağrıyı acıyı ben çekicem dedim ertesi gün benimki kuzu kuzu randevu aldı şimdi benden çok o uğraşıyor.

İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bugünkü test tertemiz olmadı yineee
Ay şaka yapıyosun Niye öyle oldu hain test sıkma canını kuzum moralim bozuldu senin için valla. bende iyi sayılır ya üç gün önce şiddetli adet ağrısı oldu dayanamadım acısına ağrı kesici içtim kesildi. Daha da olmadı ağrım.şimdide adetim 1 gün geçti ama karnım çok şişti rahatsız ediyor

Vardır elbet benim sıpanın da gelceği bi vakit napalım beklicez Bende adet öncesi çok şişerim genelde kötü oluyo o his papatya çayı da adet ağrısını dindiriyo kuzu aklında olsun

Vardır elbet benim sıpanın da gelceği bi vakit napalım beklicez Bende adet öncesi çok şişerim genelde kötü oluyo o his papatya çayı da adet ağrısını dindiriyo kuzu aklında olsun
bitki çaylarıyla aram hiç yok ilk defa bu kadar şiştim semsert oldu göbişim

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

10 gün varsa ovulasyon olalı 4 gün olmuştur biraz erken belirti için. Ama ovulasyon erken olduysa yani daha az bi süreç kaldıysa adete tabiki olabilir

Herşey benim vücudumda olcak baba olmak için bi sperm vermek çok mu gözünde falan desen yüreğine bi sızı da mı girmiyo

Yok anam ne varsa denedim ben bu adama kesinlikle umrunda bile değil, kendi kendine olurmuş,1 sene 1 ay geçti olsa olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…