bence bu günleri de değerlendirin:)Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
tamam canim cokk tesekkur ederim :)bence bu günleri de değerlendirin:)
yumurtlama geç olabilir canimtamam canim cokk tesekkur ederim :)
31 32 gunde oldum gecen ay nisan ayinda cnm ..bu durumda gec yumurtlama olurmu ki sence?yumurtlama geç olabilir canim
adetim 31 32 gun demek istedimdi canim31 32 gunde oldum gecen ay nisan ayinda cnm ..bu durumda gec yumurtlama olurmu ki sence?
ben 30 günde bir oluyorum yumurtlamam 17. günde oluyor canım. bence sen degerlendir bu günleriadetim 31 32 gun demek istedimdi canim
degerlendiricem cnm cokk sagol :)ben 30 günde bir oluyorum yumurtlamam 17. günde oluyor canım. bence sen degerlendir bu günleri
%5 ihtimalBen bayılırım bitki çaylarınahadi inşallah doğal yoldan gelmiştir belki bebiş
Günaydın komşuum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınGünaydınn hayırlı haftalar gençler nasılsınız
İyi valla ne olsun canım komşummGünaydın komşuum iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
hava güzel uykumu alarak erken uyandım ondan herhalde bide alışverişe gidecemCanıımm bu ne enerji
Ooh mis bugün sana güzelhava güzel uykumu alarak erken uyandım ondan herhalde bide alışverişe gidecem
Yaptım Geldim çok sıcaktıOoh mis bugün sana güzelbenim modum çok düşük
A.selam kuzum napiysn nasil gidiyrSelâm kuzular❤
As canmm nbrSelâm kuzular❤
Eşimle küstümYaptım Geldim çok sıcaktıniye ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?