- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Oyun yüzünden resmen bağımlı. Oturup iki çift laf etmiyoruz. Boşicam seni dedim
Allaahhhhh biz de öyleydik sonra bıktı oynamaktanOyun yüzünden resmen bağımlı. Oturup iki çift laf etmiyoruz. Boşicam seni dedim
Yok kuzu bıkmıyo giderek artıyo oyun süresi daha da bağımlı oluyo bi gün atcam camdan telefonu bilgisayarıAllaahhhhh biz de öyleydik sonra bıktı oynamaktan
Yok kuzu bıkmıyo giderek artıyo oyun süresi daha da bağımlı oluyo bi gün atcam camdan telefonu bilgisayarı
Dedim zaten evlilik bu demek değil çocukta yok hazır rahat rahat boşarım seni diyeTedavi olmayacam falan de belki işe yarar komşum çok iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun ne diyim isteyince de verme cezalandır
Dedim zaten evlilik bu demek değil çocukta yok hazır rahat rahat boşarım seni diyehayırlısı bakalım
cnm bana bildirimler gelmemiş hic ya gormedim yeni gördüm gittim cnm bu arada esime de spermiogram testi yaptırdık sonuclar guzel cikti ben duzenli ader görüyorum ama pco görünümü var dedi sadece onu. Dışında kilo vermeye çalışıyorum bklmcanım sende bayadır buralardasın kontrole gittinmi hiç
Ayy canım hayırlı bereketli ramazanlar olsun, nice ramazanları görelim inşaallah:)
Amin insAllah canımBereketten biz de nasiplencez inşaallah canım:)
GünaydıınGünaydınn topiğimiz neden hep ölü
hayırlısı olsun kuzum tez zamanda güzel haber alırsın inşallahcnm bana bildirimler gelmemiş hic ya gormedim yeni gördüm gittim cnm bu arada esime de spermiogram testi yaptırdık sonuclar guzel cikti ben duzenli ader görüyorum ama pco görünümü var dedi sadece onu. Dışında kilo vermeye çalışıyorum bklm
Amin insAllah canım
günaydınGünaydınn topiğimiz neden hep ölü
günaydınramazandan dolayı herkes rahavette galiba canım :)
Bende bakıp çıkıyorum kuzum hafta sonları hiç giremiyorum zaten evdi temizlikti birde ramazan iftar davetleri derken unutuyorum girmeyiGünaydın :) ben sessiz takipte oluyorum çünkü ara ara bakıyorum cevap yazacağım diyorum çalışırken unutuyorum
alınma ama hep aranızda konusuyorsunuz ondan özellikle sen ve masal17 yanlış anlama kötü niyetle demedim ama bir kaç yazdım baktım cevap yok eskidenGünaydınn topiğimiz neden hep ölü
Kuzum sen de Bi mesaj yazıp gidiyorsun öbür topiclerde aktifsin.alınma ama hep aranızda konusuyorsunuz ondan özellikle sen ve masal17 yanlış anlama kötü niyetle demedim ama bir kaç yazdım baktım cevap yok eskidenR4bi4 cevap yazardı yogun galiba yada diğer bir kaç arkadaş onlarda yogun galiba
Canım bize demişsin de soru sormak için gelip gidiyosun genelde bizde genelde günlük muhabbet ediyoruz. Günaydın naber gibi insani cümleleri unutup sadece soru yanıtlamak için yokuz ki burdaalınma ama hep aranızda konusuyorsunuz ondan özellikle sen ve masal17 yanlış anlama kötü niyetle demedim ama bir kaç yazdım baktım cevap yok eskidenR4bi4 cevap yazardı yogun galiba yada diğer bir kaç arkadaş onlarda yogun galiba
yok canım soru sormadım nasılsınız değerlendiriyomusunz falan dedim zaten yazmak zorunda değilsinizki canım arkadaş demiş niye sessiz diye ondan dedimCanım bize demişsin de soru sormak için gelip gidiyosun genelde bizde genelde günlük muhabbet ediyoruz. Günaydın naber gibi insani cümleleri unutup sadece soru yanıtlamak için yokuz ki burda
yok canım günahımı aldın:) hatta ben tek bir topige bir kaç gündür yazdım oda oranında admini iyi oda bir kaç msj ben hani bu kariyer mesajından ara vereyim dedim buraya takılmayayımda cok aklımda yer etmesin dedim ama bu ay duramıyorum malesef diğer topiklerde insanlar iyi ama birkaç kişi grubu sahiplenmiş asarım keserim konuşuyorlar hosuma gitmiyor bu grupta sen ol zeyyah olsun birmelegimolsun ve birsürü kişi var benim için. tabi tam etiketleyemedim ama gördüğüm kadarıyla sen yogunsun. zeyyah zaten dogum yapıcak bu ara işte kısaca herkesin derdi var. Hatta en son yorum yazdığım topiktede sinir oldum ben yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum doktor olmaz yanlış biliyorsundur dedi ama ordaki biri bilgiliydi bu konuda ona bir kaç soru sordum hemen dışardan karışmaya başladılar anlamıyomki isteyen istediğini sorar noluyor insanlara.Kuzum sen de Bi mesaj yazıp gidiyorsun öbür topiclerde aktifsin.
Zatenn hamile kalanlar arkalarına bile bakmadan gittiler,Zeyah3917 U Umithepvar dışında herkes gitti. Çabuk unuttular burda acı tatlı anlar paylaştığımızi. Akıllarına estikçe bi mesaj atıp kaçıyorlar, maksat '' bak ben yazdım unutmadım sizi ".. bizi saf bellediler herhalde.
Bana özelden yazıp ağlayanlar ne çabuk unuttu o günleri.. Kimse kusura bakmasın da ben nankörlük derim buna.
Kimseye demiyorum gelin buraya yazın, kimseyi zorla bu topige baglamadim. Ama ben kendimi kandırılmış, kaziklanmis hissediyorum. Herkesin derdine koşup, hamile kaldıktan sonra Bi selam bile vermeyenleri gördükçe.
Hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle.
Ben elimden geldiğince herkese cevap yazıyorum. İnsanların böyle yapması hiç hoş değil. Şurada bi elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kalmışız, '' ben bu ay kafama takmıycam, ben bu ay yokum " diyenler hep başka topiklerde aktif. Sanıyorlar ki hiçbirini görmüyorum Fark etmiyorum.
Hayır hepsini görüyorum, bugüne kadar sesimi cikarmadiysam kimsenin gönlü kalmasın, kimse kırılmasın diye.
Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi burda zorla tutmuyorum, isteyen istediği yere gidebilir.
Yo ben kimsenin günahını almıyorum ki hersey ortada zaten canım. İsteyen istediğini sorabilir tabii. Bildiğimizi cevapliyoruz zaten. Benim lafım zamanında burda vakit geçirip gebe kaldıktan sonra selam bile vermeyenlereyok canım günahımı aldın:) hatta ben tek bir topige bir kaç gündür yazdım oda oranında admini iyi oda bir kaç msj ben hani bu kariyer mesajından ara vereyim dedim buraya takılmayayımda cok aklımda yer etmesin dedim ama bu ay duramıyorum malesef diğer topiklerde insanlar iyi ama birkaç kişi grubu sahiplenmiş asarım keserim konuşuyorlar hosuma gitmiyor bu grupta sen ol zeyyah olsun birmelegimolsun ve birsürü kişi var benim için. tabi tam etiketleyemedim ama gördüğüm kadarıyla sen yogunsun. zeyyah zaten dogum yapıcak bu ara işte kısaca herkesin derdi var. Hatta en son yorum yazdığım topiktede sinir oldum ben yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum doktor olmaz yanlış biliyorsundur dedi ama ordaki biri bilgiliydi bu konuda ona bir kaç soru sordum hemen dışardan karışmaya başladılar anlamıyomki isteyen istediğini sorar noluyor insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?