yok diğer topiklere demişsinya ondan dedim canım benim kafa yapımın en cok uydugu grup burası kimsenin egosu yok gerçekten.Yo ben kimsenin günahını almıyorum ki hersey ortada zaten canım. İsteyen istediğini sorabilir tabii. Bildiğimizi cevapliyoruz zaten. Benim lafım zamanında burda vakit geçirip gebe kaldıktan sonra selam bile vermeyenlere
Ego kasacak Bi sebep yok ki Canım her zaman herkese kapımız açıkyok diğer topiklere demişsinya ondan dedim canım benim kafa yapımın en cok uydugu grup burası kimsenin egosu yok gerçekten.
canım sen bu aralar cok kasmıyorsun sanırım eşini bekliyorsun aslında bilmiyorumki ihtimali artırmak için direk tüpmü yaptırsak:)Ego kasacak Bi sebep yok ki Canım her zaman herkese kapımız açık
Hamile kalanlar hep hamilelik topiclerinde dolanıyor canısı oralarda fark edip mesaj yazsak cevap bile vermiyorlar.Kuzum sen de Bi mesaj yazıp gidiyorsun öbür topiclerde aktifsin.
Zatenn hamile kalanlar arkalarına bile bakmadan gittiler, @Zeyah3917 @Umithepvar dışında herkes gitti. Çabuk unuttular burda acı tatlı anlar paylaştığımızi. Akıllarına estikçe bi mesaj atıp kaçıyorlar, maksat '' bak ben yazdım unutmadım sizi ".. bizi saf bellediler herhalde.
Bana özelden yazıp ağlayanlar ne çabuk unuttu o günleri.. Kimse kusura bakmasın da ben nankörlük derim buna.
Kimseye demiyorum gelin buraya yazın, kimseyi zorla bu topige baglamadim. Ama ben kendimi kandırılmış, kaziklanmis hissediyorum. Herkesin derdine koşup, hamile kaldıktan sonra Bi selam bile vermeyenleri gördükçe.
Hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle.
Ben elimden geldiğince herkese cevap yazıyorum. İnsanların böyle yapması hiç hoş değil. Şurada bi elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kalmışız, '' ben bu ay kafama takmıycam, ben bu ay yokum " diyenler hep başka topiklerde aktif. Sanıyorlar ki hiçbirini görmüyorum Fark etmiyorum.
Hayır hepsini görüyorum, bugüne kadar sesimi cikarmadiysam kimsenin gönlü kalmasın, kimse kırılmasın diye.
Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi burda zorla tutmuyorum, isteyen istediği yere gidebilir.
Ramazan dolayısıyla kapalıyız kuzucanım sen bu aralar cok kasmıyorsun sanırım eşini bekliyorsun aslında bilmiyorumki ihtimali artırmak için direk tüpmü yaptırsak:)
Hepsini görüyorum canım, diyorum ya hakkım zerre helal değil. Daha diyecek bir şey bulamıyorum :)Hamile kalanlar hep hamilelik topiclerinde dolanıyor canısı oralarda fark edip mesaj yazsak cevap bile vermiyorlar.
aman boşver kuzum çokta takmaya değmez, şurda 1 elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kaldık kendi kendimize yeteriz.Hepsini görüyorum canım, diyorum ya hakkım zerre helal değil. Daha diyecek bir şey bulamıyorum :)
ben bu ay zorda olsa şansımı denedimde canım olmuyor vardır bir hayır pes etmiyorum yani ama oğlum her duasında dileğinde kız kardeş yatıyor kalkıyor kız kardeş diyor:)Ramazan dolayısıyla kapalıyız kuzuSaldım çayıra mevlam kayıra hesabı =)
Tüp de maddi manevi yıpratıyor ya
canım sanırım senin eşte sıkıntılı çok böyle uymuyor diye hatırladım hani belki aşılama tüp bebeğe sıcak bakmaz.Hepsini görüyorum canım, diyorum ya hakkım zerre helal değil. Daha diyecek bir şey bulamıyorum :)
Yok canım ikimiz de çabalıyoruz.canım sanırım senin eşte sıkıntılı çok böyle uymuyor diye hatırladım hani belki aşılama tüp bebeğe sıcak bakmaz.
Sizde problem neydi tatlımben bu ay zorda olsa şansımı denedimde canım olmuyor vardır bir hayır pes etmiyorum yani ama oğlum her duasında dileğinde kız kardeş yatıyor kalkıyor kız kardeş diyor:)
yok canım problem doktorlara gore benim aklımada birkaç sebep geliyor eşimin sigara içmesi benim bünyenin zayıflığı birde yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyom onlada baglantısı varmıdır bilmemSizde problem neydi tatlım
Vitaminlerine baktirdin mi canım, insülin direncin nasilyok canım problem doktorlara gore benim aklımada birkaç sebep geliyor eşimin sigara içmesi benim bünyenin zayıflığı birde yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyom onlada baglantısı varmıdır bilmem
baktırdım canım d vitamini tek düşük onada kullandım yükselmişti en sonVitaminlerine baktirdin mi canım, insülin direncin nasil
Ben napsam çok kararsızımEe kızlar anlatın bakalım akşam menüde neler var, benim canım çok güzel ali nazik çekti onu yapicam
Sahura da sultan böreği ehehh
Anladım kuzum. Esinde de problem yoksa kafada bitiyor o zaman ya da sebepsiz olabilirbaktırdım canım d vitamini tek düşük onada kullandım yükselmişti en son
Ah ya biz 1,5 aylığına eğitime gittiğimizde geri döndük elektrik sistemi çökmüş buzlugumdakiler hep kokmuş çürümüşBen napsam çok kararsızımama galiba kolaya kaçıp buzluktan son stoklarımı pişiririm taze fasulye yada barbunya bugün bat bakalım sahuru belki düşünmeme gerek kalmaz
canım stressliyim cok senin eşinde varikosel başlangıcı vardı diye hatırlıyorum ama yanaşmıyordu tedaviye sanki demiAnladım kuzum. Esinde de problem yoksa kafada bitiyor o zaman ya da sebepsiz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?