Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok diğer topiklere demişsinya ondan dedim canım benim kafa yapımın en cok uydugu grup burası kimsenin egosu yok gerçekten.

Hamile kalanlar hep hamilelik topiclerinde dolanıyor canısı oralarda fark edip mesaj yazsak cevap bile vermiyorlar.

canım sen bu aralar cok kasmıyorsun sanırım eşini bekliyorsun aslında bilmiyorumki ihtimali artırmak için direk tüpmü yaptırsak:)
Ramazan dolayısıyla kapalıyız kuzu Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı =)
Tüp de maddi manevi yıpratıyor ya

Ramazan dolayısıyla kapalıyız kuzu Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı =)
Tüp de maddi manevi yıpratıyor ya
ben bu ay zorda olsa şansımı denedimde canım olmuyor vardır bir hayır pes etmiyorum yani ama oğlum her duasında dileğinde kız kardeş yatıyor kalkıyor kız kardeş diyor:)

Ee kızlar anlatın bakalım akşam menüde neler var, benim canım çok güzel ali nazik çekti onu yapicam
Sahura da sultan böreği ehehh

yok canım problem doktorlara gore benim aklımada birkaç sebep geliyor eşimin sigara içmesi benim bünyenin zayıflığı birde yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyom onlada baglantısı varmıdır bilmem
Vitaminlerine baktirdin mi canım, insülin direncin nasil

Ee kızlar anlatın bakalım akşam menüde neler var, benim canım çok güzel ali nazik çekti onu yapicam
Sahura da sultan böreği ehehh
Ben napsam çok kararsızım ama galiba kolaya kaçıp buzluktan son stoklarımı pişiririm taze fasulye yada barbunya bugün bat bakalım sahuru belki düşünmeme gerek kalmaz

Ben napsam çok kararsızım ama galiba kolaya kaçıp buzluktan son stoklarımı pişiririm taze fasulye yada barbunya bugün bat bakalım sahuru belki düşünmeme gerek kalmaz
Ah ya biz 1,5 aylığına eğitime gittiğimizde geri döndük elektrik sistemi çökmüş buzlugumdakiler hep kokmuş çürümüş

Sen dedin aklıma geldi kuzu taze fasulye süper olur bol kıymalı eline sağlık şimdiden canım.

Test yaptın mı yine cNim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…