Ee kızlar anlatın bakalım akşam menüde neler var, benim canım çok güzel ali nazik çekti onu yapicam
Sahura da sultan böreği ehehh
[/QUOTEben çok tembelim ya yemek yapmayı hiç sevmiyom keşke erkek olsaydım gitseydim eve çeşit çeşit yemek karım yapmış ne güzel:)
Senin de ellerine emeğine sağlık kuzumAh ya biz 1,5 aylığına eğitime gittiğimizde geri döndük elektrik sistemi çökmüş buzlugumdakiler hep kokmuş çürümüş
Sen dedin aklıma geldi kuzu taze fasulye süper olur bol kıymalıeline sağlık şimdiden canım.
Test yaptın mı yine cNim
eşinde var canım ona sahur hazırlamıcanmı:)Ben napsam çok kararsızımama galiba kolaya kaçıp buzluktan son stoklarımı pişiririm taze fasulye yada barbunya bugün bat bakalım sahuru belki düşünmeme gerek kalmaz
Yok cnm me alınacağımalınma ama hep aranızda konusuyorsunuz ondan özellikle sen ve masal17 yanlış anlama kötü niyetle demedim ama bir kaç yazdım baktım cevap yok eskidenR4bi4 cevap yazardı yogun galiba yada diğer bir kaç arkadaş onlarda yogun galiba
yok canım oldumda bıraktım bu ara çok istiyorum ama bir taraftanda emek verdim kariyer diyorum hayırlısı yanılmıyorsam sen tüp yaptıracaktın değilmi benim oglum 7 yasında 1 senesi oyle onemsememekle beraber 2 yıldırda takarak olmuyor halbukı oglum ıkıncı ayda olmustuYok cnm me alınacağımR4bi4 ya bende geçen yazdım cvp vermedi galiba
Bir de senin durumunu bilmiyorum canım kusura bakma tedavi falan oluyomuydun
Eşime doktor yasakladı 5 6 saatten fazla aç kalınca bayılıyo şekeri çok düşüyomuş tutamıyo o yüzden. Ben oruç olduğumdan sahurları zaten pek keyifsiz oluyoeşinde var canım ona sahur hazırlamıcanmı:)
ben yiyip yatıyorum dayanamıyorum uykuya bir yumurta yiyip yatıyorum ama yemek yapmayı svemiyom ne olacak benim halimEşime doktor yasakladı 5 6 saatten fazla aç kalınca bayılıyo şekeri çok düşüyomuş tutamıyo o yüzden. Ben oruç olduğumdan sahurları zaten pek keyifsiz oluyo ☹
Evt adet olunca transfere başlayacaz allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda gelir meleğinyok canım oldumda bıraktım bu ara çok istiyorum ama bir taraftanda emek verdim kariyer diyorum hayırlısı yanılmıyorsam sen tüp yaptıracaktın değilmi benim oglum 7 yasında 1 senesi oyle onemsememekle beraber 2 yıldırda takarak olmuyor halbukı oglum ıkıncı ayda olmustu
Canım ben sizi takiptym hala 7. Ayima girdim ama yazdgmda da cevap gelmynce kalıyor orada. Ama şu da var hamillk sürecine girince onceliklrnz o kadar değsyr ki dualarım aynı kalbimdenKuzum sen de Bi mesaj yazıp gidiyorsun öbür topiclerde aktifsin.
Zatenn hamile kalanlar arkalarına bile bakmadan gittiler, @Zeyah3917 @Umithepvar dışında herkes gitti. Çabuk unuttular burda acı tatlı anlar paylaştığımızi. Akıllarına estikçe bi mesaj atıp kaçıyorlar, maksat '' bak ben yazdım unutmadım sizi ".. bizi saf bellediler herhalde.
Bana özelden yazıp ağlayanlar ne çabuk unuttu o günleri.. Kimse kusura bakmasın da ben nankörlük derim buna.
Kimseye demiyorum gelin buraya yazın, kimseyi zorla bu topige baglamadim. Ama ben kendimi kandırılmış, kaziklanmis hissediyorum. Herkesin derdine koşup, hamile kaldıktan sonra Bi selam bile vermeyenleri gördükçe.
Hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle.
Ben elimden geldiğince herkese cevap yazıyorum. İnsanların böyle yapması hiç hoş değil. Şurada bi elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kalmışız, '' ben bu ay kafama takmıycam, ben bu ay yokum " diyenler hep başka topiklerde aktif. Sanıyorlar ki hiçbirini görmüyorum Fark etmiyorum.
Hayır hepsini görüyorum, bugüne kadar sesimi cikarmadiysam kimsenin gönlü kalmasın, kimse kırılmasın diye.
Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi burda zorla tutmuyorum, isteyen istediği yere gidebilir.
Ben evden çalıştığım için ben de yiyip yatıyorum ama geç yatıyorum işte sahur vakti sayılır hemen hemen. Yemek yapmayı çok severim ben ama mutfağı toplamayı hiç sevmemben yiyip yatıyorum dayanamıyorum uykuya bir yumurta yiyip yatıyorum ama yemek yapmayı svemiyom ne olacak benim halimamam yemeyide cok sevıyom
Kız Allah seni, sesli güldümcanım stressliyim cok senin eşinde varikosel başlangıcı vardı diye hatırlıyorum ama yanaşmıyordu tedaviye sanki demi
İnşallah olmazsın da müjdeli haber alırız canım :)Senin de ellerine emeğine sağlık kuzum
Yok kuzu yapmadım ama adet olmazsam yarın sabah yapcam çok heycanlıyım
Açıkçası sana da kırgınım, insta, takipten çıkmışsın sana Bi zararim dokunmadığı halde.Yok cnm me alınacağımR4bi4 ya bende geçen yazdım cvp vermedi galiba
Bir de senin durumunu bilmiyorum canım kusura bakma tedavi falan oluyomuydun
Ben adet olcam gibi hissediyorum ümitsizim ama hayırlısı olsun inşallahİnşallah olmazsın da müjdeli haber alırız canım :)
Ben yapmadım kız hesap kendi kendine birilerini takip ediyo siliyo bişeyler yapıyo beğeniyo hiç farkında değilim senin silindiğininAçıkçası sana da kırgınım, insta, takipten çıkmışsın sana Bi zararim dokunmadığı halde.
Neyse senin de cNin sagolsun
Öyle deme cNim aaBen adet olcam gibi hissediyorum ümitsizim ama hayırlısı olsun inşallah
sorun değil canım sağlıkla gelsinCanım ben sizi takiptym hala 7. Ayima girdim ama yazdgmda da cevap gelmynce kalıyor orada. Ama şu da var hamillk sürecine girince onceliklrnz o kadar değsyr ki dualarım aynı kalbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?