Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin de ellerine emeğine sağlık kuzum

Yok kuzu yapmadım ama adet olmazsam yarın sabah yapcam çok heycanlıyım

Yok cnm me alınacağım R4bi4 ya bende geçen yazdım cvp vermedi galiba
Bir de senin durumunu bilmiyorum canım kusura bakma tedavi falan oluyomuydun

yok canım oldumda bıraktım bu ara çok istiyorum ama bir taraftanda emek verdim kariyer diyorum hayırlısı yanılmıyorsam sen tüp yaptıracaktın değilmi benim oglum 7 yasında 1 senesi oyle onemsememekle beraber 2 yıldırda takarak olmuyor halbukı oglum ıkıncı ayda olmustu

Eşime doktor yasakladı 5 6 saatten fazla aç kalınca bayılıyo şekeri çok düşüyomuş tutamıyo o yüzden. Ben oruç olduğumdan sahurları zaten pek keyifsiz oluyo ☹
ben yiyip yatıyorum dayanamıyorum uykuya bir yumurta yiyip yatıyorum ama yemek yapmayı svemiyom ne olacak benim halim amam yemeyide cok sevıyom

Evt adet olunca transfere başlayacaz allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda gelir meleğin

Canım ben sizi takiptym hala 7. Ayima girdim ama yazdgmda da cevap gelmynce kalıyor orada. Ama şu da var hamillk sürecine girince onceliklrnz o kadar değsyr ki dualarım aynı kalbimden

ben yiyip yatıyorum dayanamıyorum uykuya bir yumurta yiyip yatıyorum ama yemek yapmayı svemiyom ne olacak benim halim amam yemeyide cok sevıyom
Ben evden çalıştığım için ben de yiyip yatıyorum ama geç yatıyorum işte sahur vakti sayılır hemen hemen. Yemek yapmayı çok severim ben ama mutfağı toplamayı hiç sevmem

Açıkçası sana da kırgınım, insta, takipten çıkmışsın sana Bi zararim dokunmadığı halde.

Neyse senin de cNin sagolsun

Açıkçası sana da kırgınım, insta, takipten çıkmışsın sana Bi zararim dokunmadığı halde.

Neyse senin de cNin sagolsun
Ben yapmadım kız hesap kendi kendine birilerini takip ediyo siliyo bişeyler yapıyo beğeniyo hiç farkında değilim senin silindiğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…