Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sorun değil canım sağlıkla gelsin
Ama sizin yazdgnz biraz sert olmuş canım beni üzdü açıkçası. En son anneler günü için yazdm uzunca 1 kişi bile cvp vermemsti mesela. Artık bende takip etmycgm kalbim sizinle. Rabbim hayırlısı ile inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin. Kalbimizi ruhumuzu güzel sözlerle besleyelm ❤

Ben dediklerimin hâlâ arkasındayım.
Anneler günü hepimizin psikolojisi tahmin edileceği gibi kötüydü. ben o gün ağladım meselâ?
kuzenim o gün doğum yaptı, bana diyor darısı sana .
insanı eksik tarafından vuruyorsunuz, güzellik yapayım derken. bilmem anlatabildim mi?

Teşekkür ederiz, iyi akşamlar.

Sanırım senin kalbin kararmış şuan bu mesajınla onu çok iyi hissettim ac bak bakalim sizi vuran mi yoksa kendim için de hepimiz için ettgm bir dua mi vardı orda.
Önce Allah kalp güzelliği versin canım evlat başka bişey ki ben henüz evladımi kucagma almadm aynı sizin gibiym.

Son düzenleme:
Cnmm nasil unutulur o gunler..cokta haklisin dediginde..sagolasin unutmamis olanlarin icinde yer almisim..ama ben hamileligin 6. Haftasindan beri kanamalarla ugrasiyrm 17 gundur hastanedeydim dun ciktim daha..bunlarla sizi de uzmek istemedim bahsetmedim..dun hastaneden cikmama ragmen yine kanamam oldu ve o kanama insanin aklini aliyr..bende durumlar boyle sizleri takip ediyrm hergun okuyrm Rabbim yar ve yardimcimiz olsn hepimizin insallah tez zamanda sizler saglikli hamilelikler yasayin kuzumm

Ben bunu şimdi gördüm beni dahil etmemişsin üstüme alınmalı mıyım bilemedim

Kızlar nasılsınız? Bilmeyen varsa ben blankinfinity nick değiştirdim

Zeyah3917 kuzum Doğum oldu mu en son Cumartesi girmişsin?
U Umithepvar canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kuzum h.sonu bekliyordu muhtemelen oldu insallah ikiside sagliklidir..
Bende ugrasiyrm bebisim yA hastanedeydik dun ciktik ck sukur..ama kanamalarim devam ediyr bilmiyrm ne olucak boyle..hayirlisi Rabbimden..
Sen nasilsin bitanem daha iyisindir insalah ❤

İnşallah
Okudum kuzum dün çıkmışsın hiç olumsuz düşünme hayırlısıyla tutundu artık sana kanama sebebi belli mi kuzum? Kaçırdıysam affola.
Bende iyi olmaya çalışıyorum kuzum. Arada çok kötü oluyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş kabullendim evet ama yüreğimde kocaman geçmeyen bir acı var. Hamilelik ve bu zorlu süreç değiştirdi beni yinede şükrediyorum yapabildiklerimiz için. Şükür elimiz ayağımız tutuyor basit şeyler bile mutlu ediyor artık beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…