- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Olmaaa❤Ben adet olcam gibi hissediyorum ümitsizim ama hayırlısı olsun inşallah
Ama sizin yazdgnz biraz sert olmuş canım beni üzdü açıkçası. En son anneler günü için yazdm uzunca 1 kişi bile cvp vermemsti mesela. Artık bende takip etmycgm kalbim sizinle. Rabbim hayırlısı ile inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin. Kalbimizi ruhumuzu güzel sözlerle besleyelm ❤sorun değil canım sağlıkla gelsin
Sanırım senin kalbin kararmış şuan bu mesajınla onu çok iyi hissettim ac bak bakalim sizi vuran mi yoksa kendim için de hepimiz için ettgm bir dua mi vardı orda.Ben dediklerimin hâlâ arkasındayım.
Anneler günü hepimizin psikolojisi tahmin edileceği gibi kötüydü. ben o gün ağladım meselâ?
kuzenim o gün doğum yaptı, bana diyor darısı sana .
insanı eksik tarafından vuruyorsunuz, güzellik yapayım derken. bilmem anlatabildim mi?
Teşekkür ederiz, iyi akşamlar.
nasılsın canımKızlar nasılsınız? Bilmeyen varsa ben blankinfinity nick değiştirdim
Zeyah3917 kuzum Doğum oldu mu en son Cumartesi girmişsin?
U Umithepvar canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyiyim kuzumm sen nasılsınnasılsın canım
çok iyiyim elhamdülillah kuzum, nasıl gidiyorİyiyim kuzumm sen nasılsın
Aynı kuzum, haberler sende senin nasıl gidiyorçok iyiyim elhamdülillah kuzum, nasıl gidiyor⚘
bizi nasıl bıraktıysan öyleyiz valla canım yerimizde sayıyoruzAynı kuzum, haberler sende senin nasıl gidiyor
Gelişme yok mu kuzu en son hsg çektirmiştin onu hatırlıyorumbizi nasıl bıraktıysan öyleyiz valla canım yerimizde sayıyoruz
yok canım valla, öyle bekliyoruz nasibimizi:)Gelişme yok mu kuzu en son hsg çektirmiştin onu hatırlıyorum☺
Yuvarlanıp gidiyoruz kuzum. Bazen iyiyim bazen kötüyüm bende. Dalgalı ruh halindeyim anlayacağın:)yok canım valla, öyle bekliyoruz nasibimizi:)
sen ne yapıyorsun canım, nasıl gidiyor hayat
daha iyi olacağın günler de gelecek inşaallah kuzum, tasalanma için ferah olsun :)Yuvarlanıp gidiyoruz kuzum. Bazen iyiyim bazen kötüyüm bende. Dalgalı ruh halindeyim anlayacağın:)
Amin canım rabbim hepimize ferahlık versin inşallahdaha iyi olacağın günler de gelecek inşaallah kuzum, tasalanma için ferah olsun :)
Cnmm nasil unutulur o gunler..cokta haklisin dediginde..sagolasin unutmamis olanlarin icinde yer almisim..ama ben hamileligin 6. Haftasindan beri kanamalarla ugrasiyrm 17 gundur hastanedeydim dun ciktim daha..bunlarla sizi de uzmek istemedim bahsetmedim..dun hastaneden cikmama ragmen yine kanamam oldu ve o kanama insanin aklini aliyr..bende durumlar boyle sizleri takip ediyrm hergun okuyrm Rabbim yar ve yardimcimiz olsn hepimizin insallah tez zamanda sizler saglikli hamilelikler yasayin kuzummKuzum sen de Bi mesaj yazıp gidiyorsun öbür topiclerde aktifsin.
Zatenn hamile kalanlar arkalarına bile bakmadan gittiler,Zeyah3917 U Umithepvar dışında herkes gitti. Çabuk unuttular burda acı tatlı anlar paylaştığımızi. Akıllarına estikçe bi mesaj atıp kaçıyorlar, maksat '' bak ben yazdım unutmadım sizi ".. bizi saf bellediler herhalde.
Bana özelden yazıp ağlayanlar ne çabuk unuttu o günleri.. Kimse kusura bakmasın da ben nankörlük derim buna.
Kimseye demiyorum gelin buraya yazın, kimseyi zorla bu topige baglamadim. Ama ben kendimi kandırılmış, kaziklanmis hissediyorum. Herkesin derdine koşup, hamile kaldıktan sonra Bi selam bile vermeyenleri gördükçe.
Hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle.
Ben elimden geldiğince herkese cevap yazıyorum. İnsanların böyle yapması hiç hoş değil. Şurada bi elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kalmışız, '' ben bu ay kafama takmıycam, ben bu ay yokum " diyenler hep başka topiklerde aktif. Sanıyorlar ki hiçbirini görmüyorum Fark etmiyorum.
Hayır hepsini görüyorum, bugüne kadar sesimi cikarmadiysam kimsenin gönlü kalmasın, kimse kırılmasın diye.
Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi burda zorla tutmuyorum, isteyen istediği yere gidebilir.
Ben bunu şimdi gördüm beni dahil etmemişsin üstüme alınmalı mıyım bilemedimKuzum sen de Bi mesaj yazıp gidiyorsun öbür topiclerde aktifsin.
Zatenn hamile kalanlar arkalarına bile bakmadan gittiler,Zeyah3917 U Umithepvar dışında herkes gitti. Çabuk unuttular burda acı tatlı anlar paylaştığımızi. Akıllarına estikçe bi mesaj atıp kaçıyorlar, maksat '' bak ben yazdım unutmadım sizi ".. bizi saf bellediler herhalde.
Bana özelden yazıp ağlayanlar ne çabuk unuttu o günleri.. Kimse kusura bakmasın da ben nankörlük derim buna.
Kimseye demiyorum gelin buraya yazın, kimseyi zorla bu topige baglamadim. Ama ben kendimi kandırılmış, kaziklanmis hissediyorum. Herkesin derdine koşup, hamile kaldıktan sonra Bi selam bile vermeyenleri gördükçe.
Hakkımı da helal etmiyorum kesinlikle.
Ben elimden geldiğince herkese cevap yazıyorum. İnsanların böyle yapması hiç hoş değil. Şurada bi elin parmağını geçmeyecek kadar kişi kalmışız, '' ben bu ay kafama takmıycam, ben bu ay yokum " diyenler hep başka topiklerde aktif. Sanıyorlar ki hiçbirini görmüyorum Fark etmiyorum.
Hayır hepsini görüyorum, bugüne kadar sesimi cikarmadiysam kimsenin gönlü kalmasın, kimse kırılmasın diye.
Dediğim gibi arkadaşlar ben kimseyi burda zorla tutmuyorum, isteyen istediği yere gidebilir.
Kuzum h.sonu bekliyordu muhtemelen oldu insallah ikiside sagliklidir..Kızlar nasılsınız? Bilmeyen varsa ben blankinfinity nick değiştirdim
Zeyah3917 kuzum Doğum oldu mu en son Cumartesi girmişsin?
U Umithepvar canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
İnşallahKuzum h.sonu bekliyordu muhtemelen oldu insallah ikiside sagliklidir..
Bende ugrasiyrm bebisim yA hastanedeydik dun ciktik ck sukur..ama kanamalarim devam ediyr bilmiyrm ne olucak boyle..hayirlisi Rabbimden..
Sen nasilsin bitanem daha iyisindir insalah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?