Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadii, çok geçmiş olsun canım benim yaa.kötü bir şey yok değil mi. hay Allah.
üzüldüm valla kuzum ya

Ben evden çalıştığım için ben de yiyip yatıyorum ama geç yatıyorum işte sahur vakti sayılır hemen hemen. Yemek yapmayı çok severim ben ama mutfağı toplamayı hiç sevmem
Y yaprakali yemek yapmak zevkli bence ya üretken ol biraz kis
bende mutfagi toplarim hic sorun degil ama nedendir bilmem yemek gozumde dag oluyor bazende yapiyom kotu oluyor belki ondandir

Kizlar sizinde kasiklarda batma oluyormu ben bebek dusundugumden beri bir kac kez boyle kasiklarimda baya batma oluyor ama bu ay daha cok carsida gezerken bir kramp gibi geldi

Hayirlisi diyelim kuzum ne diim hamileliktn hic bisi anlamicam su kanamalar da aklimi almasa bakalm Rabbim korusun o kdr ugrastan sonra..
Kuzumm ne affolasi ne kusuru canimsin bnm ole seye mi bakicam..Kanama alani var icerde yavrm yaa hastanede yatinca kuculdu biraz sabah aksm progestan igne yiyrm toto toto olmaktn cikti mahvoldu..canim ck yaniyr artk ama yavru iyi olsun da diyrz iste..
Sen o kdr guzel yureklisin o kdr guclusun kii cennetteki melegin seni orda beklicek annesi..sabir biraz daha gecicek gecmk zorunda Rabbim yuregine ferahlik versn inan ozellikle duama kattiklarimdansin..Rabbim yerini sagliklisiyla doldursun insallah kuzum bnmm canimsinn

canim uzulme dikkat et stress bebege gecmesin pozitif ol birsey olmaz hayirlisiyla insallah. Hani derler ya dudaktan kalbe agzin dedigine kalp inanirmis. Gecmis olsun cnm

hadii, çok geçmiş olsun canım benim yaa.kötü bir şey yok değil mi. hay Allah.
üzüldüm valla kuzum ya
Ck sagol kuzumm canimsinn ck sinir bozucu inanki kan gordugmde aklim cikiyr..ve bu durumu basindn beri yasiyrm..oyle boyle 14 haftalik olduk artk nasip gerisi takdir ilahi bitanem..ikizmis benm bebeler bi tanesini dusurmusum 23unde yasadigim kanamada parcalar gelmisti onun actigi alanda kan dolmus onu atmaya calisiyr iste bu yavruya zarar vermesinde kuculmustu hastanede biraz yatyrm surekli bakalim hayirlisi Allahtan..uzulme bitanemm Rabbim ne derse o.. dua ediyrm size bol bol oyle bos yatmiyrm :)

canim uzulme dikkat et stress bebege gecmesin pozitif ol birsey olmaz hayirlisiyla insallah. Hani derler ya dudaktan kalbe agzin dedigine kalp inanirmis. Gecmis olsun cnm
Kuzum kan gorunce aklim cikiyr yaa..yatiyrm anneme geldm onla kardesm bakiyr vala kalkmiyrm yerimden napim..insallah kisa zamanda atlatiriz..ck doru bi laf kuzumm cl tskr edermm

Ah bilmez miyim kuzum onlar için can feda dediğin gibi yeter ki iyi olsunlar. Geçecek bu gümlerde inşallah kuzum benim hayırlısıyla alacaksın kucağına yavrunu
Teşekkür ederim iyi dileklerin güzel sözlerin için canım benimm. Sağlıkla gelsinler bundan daha güzel bir temenni olamazmış bunu anladım

Kuzum kan gorunce aklim cikiyr yaa..yatiyrm anneme geldm onla kardesm bakiyr vala kalkmiyrm yerimden napim..insallah kisa zamanda atlatiriz..ck doru bi laf kuzumm cl tskr edermm
keyifli vakit gecirmeye calis canim keyif yap film izle bebis seni oturtmayacak doguncainsanin elinde degil ama stress yapmamaya calis amir khanin 3 idiot filmini izledinmi cNim onu izle orada surekli hersey iyi olacak diyor bir hikaye anlatiyor bununla ilgili

Anamm:)
sağlık olsun bitanem, inşaallah sağlıklı bir şekilde doğacak bebişin . Allah yardımcın olsun bitanem. bol bol şifa ayetleri oku . ve modun düşük olmasın sakın:)

Kizlar sizinde kasiklarda batma oluyormu ben bebek dusundugumden beri bir kac kez boyle kasiklarimda baya batma oluyor ama bu ay daha cok carsida gezerken bir kramp gibi geldi
Banada arada oluyordu ama hamile kaldığım ay adetimden 1 hafta önce hep sol kasığımda batmalar oldu daha fazla şekilde ve hep yorulunca akşam üstü fazlalaşıyordu. Totalde 2 hafta sürdü. Sonra kasık ağrısına dönüşmüştü.

Kızlar nasılsınız? Bilmeyen varsa ben blankinfinity nick değiştirdim

Zeyah3917 kuzum Doğum oldu mu en son Cumartesi girmişsin?
U Umithepvar canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kuzum henüz Doğum olmadı günümüzü bekliyoruz galiba sen nasılsın nasıl gidiyor? pek girmiyorum buraya canım girince de okuyup çıkıyorum zaten bizim hamileler grubu cortladı biliyorsundur belki o

canim benimde hep sag kasigimda oldu bu ay hic sanmiyorum ama yinede umut fakirin ekmegi iste

Kuzum henüz Doğum olmadı günümüzü bekliyoruz galiba sen nasılsın nasıl gidiyor? pek girmiyorum buraya canım girince de okuyup çıkıyorum zaten bizim hamileler grubu cortladı biliyorsundur belki o
Banada güya erken Doğum olabilir demişlerdi gelmeye niyeti yoktu ama daha
Şükür diyelim kuzum iyiyim işte
Bilmiyorum sanırım da şu whatsapp grup muhabbeti mi?
canim benimde hep sag kasigimda oldu bu ay hic sanmiyorum ama yinede umut fakirin ekmegi iste
Öyle kuzum çok dinleme kendini boşver. Var mı daha bata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…