Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim benim batla yumurtlamadan sonraki gecen ayni degil hangisine baksam bilemiyorumyumurtlamadan 14 gun sonra gebelik belli olur diyorlar ama ben yumurtlamadan 17 gun sonra regl oluyorum. Sen hamilemisin canim

canim benim batla yumurtlamadan sonraki gecen ayni degil hangisine baksam bilemiyorumyumurtlamadan 14 gun sonra gebelik belli olur diyorlar ama ben yumurtlamadan 17 gun sonra regl oluyorum. Sen hamilemisin canim
Yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda belli olur canım. Ben geçen ay Doğum yaptım. Fakat oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı

Benimkinin de henüz gelesi yok kuzum herhalde Daha da iyi ol inşaallah canım benim Evet o mevzular kuzum neyse çok girmeyelim ceza veriyorlar

Benimkinin de henüz gelesi yok kuzum herhalde ☺ Daha da iyi ol inşaallah canım benim Evet o mevzular kuzum neyse çok girmeyelim ceza veriyorlar
Biliyormuşum o zaman :)) Normal bekliyorsunuz sanırım dimi kuzum? Valla bizim grupta bir kişi Mayıs anası oldu :)

Biliyormuşum o zaman :)) Normal bekliyorsunuz sanırım dimi kuzum? Valla bizim grupta bir kişi Mayıs anası oldu :)
Evet canım normal bekliyoruz bakalım inşaallah bi aksilik çıkmaz biz 39+4 olduk kuzum Haziran’a kalmaz herhalde ya kalmasın yani :):)gerçi belli olmuyo bizim grupta da bi kişi Mart anası oldu 2-3 kişi Nisan anası bakalım Haziran çıkacak kı

Olsun beklemekte heyecanlı bakalım Ne zaman gelmek isteyecek piremses

R4bi4 yavruu doğuramayan ben yapmışlar kız o kadar erken dediler bizim kızın gelesi yok şimdi de sağlıkla doğsun diye dua istiyorum sen nasılsın ne alemdesin?
kizz 4 gün kalmış ya kızın geleceği yok keyfi yerinde orda valla ama az kaldı şükür kuzu var mı sanci falan:)

Canimm benimm guzel kuzumm hayirlisi olsn herkesin hakkinda insallah

Vala kuzu takiyo insan dedigin gibi hayirlsii demekten sabir ve duadan baska birsey gelmiyr elden bKalim Rabbim bize bagislasin insallah..amir khanin filmlerine bayilirim hepsini izledim :)

Anamm:)
sağlık olsun bitanem, inşaallah sağlıklı bir şekilde doğacak bebişin . Allah yardımcın olsun bitanem. bol bol şifa ayetleri oku . ve modun düşük olmasın sakın:)
Bak onlar hic aklima gelmiyr ck tskr ederm tavsiyen icin bitanemm Allah razi olsn insallah..dogru soyluysn :) seviyrm seni hatun

geçmiş olsun kuzum, kendini yorma yat dinlen.

Kizlar sizinde kasiklarda batma oluyormu ben bebek dusundugumden beri bir kac kez boyle kasiklarimda baya batma oluyor ama bu ay daha cok carsida gezerken bir kramp gibi geldi
kasıklarda batmalar, gögüs ucunda acımalar, bacaklarda seğirmeler, yalancı mide bulantıları neler yaşamıyoruz ki kuzum kafa bebekten başka bir yere gitmeyince vücut oyun oynuyor bizimle.

Yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda belli olur canım. Ben geçen ay Doğum yaptım. Fakat oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı
ay başın saolsun çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah, Rabbim sabrını versin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…