Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kız banlanmadm sadece bat'mış testmiş onları bıraktım artık kafam rahat bütün hamilemiyim endişelerim bitti :)
öyle sakin sakin yaşıyorum
bende uzaktan okuyorum bzen :))))
Aman öyle olsun bende yine birinin işine burnunu soktun ban yedin sandım inşallah bu sakinlikle gelir yavrun

şükür bizimde öyle geçen hafta yıllık izindeydim gezdik motorla manavgat side kursunlu selalesi tarihi yerlere gittik çok iyi oldu :)
ay ne güzel olmuş vallahi ya keşke bizde kaçabilsek bir kaç gün ama bu sene zor sanırım tatile gitmemiz.

kasıklarda batmalar, gögüs ucunda acımalar, bacaklarda seğirmeler, yalancı mide bulantıları neler yaşamıyoruz ki kuzum kafa bebekten başka bir yere gitmeyince vücut oyun oynuyor bizimle.
canım diğer bahsettiğin hiçbirşey yok ama dün çarşıdaydım ani bir kramp gibi bir agrı girdi böyle 5 sn falan sürdü yürüyemedim pskolojik değildir bence:) ama kist olabilir ben gonalf 450 kullandım aşılama için o zaman sanırım ilaç çok kist yaptı bende. canım sen tüp yaptırcan demi

ay ne güzel olmuş vallahi ya keşke bizde kaçabilsek bir kaç gün ama bu sene zor sanırım tatile gitmemiz.

maddi açıdan diyorsan biz antalyadayız zaten oraya gitmemiz 260 tl felan mal oldu akşam yemeği müze giriş ücretleri bide kazık bir kafede kahve içtik hahah
kahvaltıyı evde sandiviç hazırladım :)

kuzum önceki 2 ay banada oldu normal otururken birşey yokto ayağa kalkmaya çalıştığım anca kasıklarıma bir ağrı giriyordu 5/10 dk kımıldayamıyordum çok ümitlenmiştim ama olmadı, şuanda tüp bebek falan yok planda kuzum eşimin tedavisi devam edecek birkaç ay daha

maddi açıdan diyorsan biz antalyadayız zaten oraya gitmemiz 260 tl felan mal oldu akşam yemeği müze giriş ücretleri bide kazık bir kafede kahve içtik hahah
kahvaltıyı evde sandiviç hazırladım :)
yok kuzum maddi açodan değil eşimin kız kardeşi evlenecek eylülde düğünümüz var eşim tek erkek olunca herşeye biz koşuyruz düğün için gidemiyoruz bu sene eee düğünden sonra takısıydı kıyafetiydi derken maddi açıdan da etkilicek herhalde biraz

olabilir canım allah kolaylık versin yuva kurana allah yardım edermiş ya doğru valla ediyor. rabim herkesi görür inşallah canım :) olsun dışarda bir yemek bile yetiyor biz bayanlara

canım bence sendede bir durum olmuş olabilir ramazan geçsin ben bir doktora yine giderim canım kist olduysa tedbir alalım en azından benim testler bugun gelir zaten

canım bence sendede bir durum olmuş olabilir ramazan geçsin ben bir doktora yine giderim canım kist olduysa tedbir alalım en azından benim testler bugun gelir zaten
yok canım ben hsg falan çektirdim, alttan ultrasonla falan bakıldı kist falan yok, ilaç falanda kullanamdım ki kiste çevirdi desem, bende bir sorun yok yani doktorlar hiçbir ilaç bile vermedi bana sıkıntı eşinde onun sorununu düzeltmemiz lazım diyolar, geçen ay yine gittk yine kontrol olduk aynı şeyi söylediler.

olabilir canım allah kolaylık versin yuva kurana allah yardım edermiş ya doğru valla ediyor. rabim herkesi görür inşallah canım :) olsun dışarda bir yemek bile yetiyor biz bayanlara
aynen öyle kuzum hayırlısıyla düğünümüzü yapalımda seneye gideriz artık tatilede

anladım canım inşallah sorunsuz geçer eşinin problemi. aslında canım böyle sebep bilmek daha iyi tedavi oluyon bebek oluyor benım mesela sebepsiz tedavisi yok:)
öyle kuzum iki tane doktora gözüktü ialç etki etmiş artış var dediler, 3 ay daha devam et ilaca dediler, benim doktoruma gösterdik oda öyle dedi normal yollarla olması imkansızmı dedim hayır sayısı düşükte olsa sperm var sonuçta doğal yollada gebe kalabilirsin dedi, bu ay birde doğal kürlere başladık bakalım fayda edecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…