- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
ediyor kuzum sigarayı falan bıraktı sürekli araştırıp araştırıp hangi yiyecek faydalıysa onu alıp getiriyor evedoğal kürler daha çok fayda ediyor canım merka etme olur inşallah eşin beslenmesinede dikkat etsin sorun kalmaz inşallah
ediyor kuzum sigarayı falan bıraktı sürekli araştırıp araştırıp hangi yiyecek faydalıysa onu alıp getiriyor eve
evet kuzum oruçluyumcanım oruçlumusun :)
evet kuzum oruçluyum
amin canım cümlemizinkini vallahi bugün kayınvalidemdeyim görümcemne yaparsa onu yicezallah kabul etsin canım iftara ne yemeğin var :)
Kız nerdesin sen bakim durumun neallah kabul etsin canım iftara ne yemeğin var :)
Kız nerdesin sen bakim durumun ne
Niyeedurum kocaman bir boşluk
canlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzelsonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz
allahhhhh en yakın zamanda sizinde yüzünüze baksın inşallahhhhhh hepiniz dualarımda olacaksınızallah bağışlasın canım tebrikler :)
Hiç yarın kontrol varbende bilmiyorumsende ne var ne yok
allahhhhh en yakın zamanda sizinde yüzünüze baksın inşallahhhhhh hepiniz dualarımda olacaksınız
yok o 1 kere olurdu artık ban yemem ben
bende öyle diyorum kafamdan silinmişken gelir belki bir mucize olur :)
Nasıl sildin kafandan yahu, ben de silebilsem keşke
Bilmiyorum ki süpriz kontrolkan testimi yoksa başka bişimi
1.si yumurtlama gününü hesaplamayı bıraktım
2.si eşimle mini tatil
3.sü hamile kalma forumlarından uzklaştım :)
4.sü maddi sıkıntılar ve iş yeri hastane ameliyat vs izin problemi :) hepsi toplandı ve artık düüşünmüyorum
ama gönlümün bir köşeside buruk duruyor öyleoda nazar poncuğuuuuuuuuuuuuuuuu
Bilmiyorum ki süpriz kontrolbi bakayım sana dedi muayene herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?