Ben de keşke atsam kafamdan ya
boş boş yatarken bol bol çek kuzuBak onlar hic aklima gelmiyr ck tskr ederm tavsiyen icin bitanemm Allah razi olsn insallah..dogru soyluysn :) seviyrm seni hatun
Cok sagol cnm bnmm..yatiyrm vala anneme geldm burda bakiyolar bana napim bir sure de bole idare etcez artk..transfwrden beri yatmaktn o kdr sikildim ki..insallah sizler saglikli gebelik yasayin cnm bnmgeçmiş olsun kuzum, kendini yorma yat dinlen.
Doru diyosun yavrmboş boş yatarken bol bol çek kuzu
ben de seviyorum balımı:)
Amin kuzum sağlıkla bebeğini kucağına al kuzumda yatıver 9 ayda nolcakCok sagol cnm bnmm..yatiyrm vala anneme geldm burda bakiyolar bana napim bir sure de bole idare etcez artk..transfwrden beri yatmaktn o kdr sikildim ki..insallah sizler saglikli gebelik yasayin cnm bnm
canım başın sağolsun allah kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhatli bir evlat versin
Teşekkür ederim kızlar, amin inşallah hepimize nasip olsunay başın saolsun çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah, Rabbim sabrını versin canm
Teşekkür ederim kızlar, amin inşallah hepimize nasip olsun
Allah razi olsn bitanem insallah hayirlisi AllahtanAmin kuzum sağlıkla bebeğini kucağına al kuzumda yatıver 9 ayda nolcak
Acıbadem fulya hastanesi cnmsüprizlere bayılırık deseydinsen hangi hastaneye gidiyordun canım onu hiç sormadık
Hemde ne heyecanOlsun beklemekte heyecanlı bakalım Ne zaman gelmek isteyecek piremses☺
Yaa baya sevdi içeriyi bakalım ne olacak biz bekledikçe o nazlanıyorkizz 4 gün kalmış yakızın geleceği yok keyfi yerinde orda valla ama az kaldı şükür kuzu var mı sanci falan:)
Hemde ne ya Pazar günü acile gittim dr bunlar sancı değil git dedi ilk defa ben şokAman Allahimmm bn dogum haberini beklerkennnn kiz korkudan geri mi kacti yavru
Kaç gün var regline canımKizlar bu ay baya batman olmustu umutluydum ama test yaptin yine negatif hayirlisi bu ama yinede cok uzuluyorum
geliyor işte yolda şekerYaa baya sevdi içeriyi bakalım ne olacak biz bekledikçe o nazlanıyorsancıyı tam kestiremiyorum kuzum kasılmalar var ve çok baskı yapıyo aşağıyA Rabbim sizede bu duyguları yaşatsın
canım normalde 28 mayıs ama ben ovulasyon takibi yaptım benim hep yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum ama dollenme yumurtlamadan 14 gün sonra belli olur . çok fazla batma vardı pskolojik olamaz diyordumKaç gün var regline canım
Dur bakalım regli gününe kadar bekle canım bakarsın vardır bebiş.canım normalde 28 mayıs ama ben ovulasyon takibi yaptım benim hep yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum ama dollenme yumurtlamadan 14 gün sonra belli olur . çok fazla batma vardı pskolojik olamaz diyordumtüp yada aşılama yoluna gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?