Ben iki gun once cevat bayrak’a hsg cektirdim. Bana hic bisey demediler iliskiyle ilgili. Hsg cektirdigim aksam iliski oldu.Kızlar ya Dr Cevat Bayrak hsg sonrası ilişki öneriyor ne dersinizBizim dr da 15 gün yasak dedi. yumurtlama donemindeyim
Canım 2 ay oldu olacakBen iki gun once cevat bayrak’a hsg cektirdim. Bana hic bisey demediler iliskiyle ilgili. Hsg cektirdigim aksam iliski oldu.Ne agri oldu ne kanama. Cihazin kalitesinden dolayi bi sikinti olmuyormus. Ama farkli yerde cektiren arkadaslar eger cihaz c kollu degilse durum farkli olabilir bence doktorunuz ne derse onu yapin.
Bnde şimdi tam mesajı okuyordum kendi kendime rabiş tekrar mı hsg çektırdı dedim sana mesaj atıyordumCanım 2 ay oldu olacak
Bnde şimdi tam mesajı okuyordum kendi kendime rabiş tekrar mı hsg çektırdı dedim sana mesaj atıyordumgünaydın ballı krebim
günaydın tontosum ay sen 58 mi olcan ay ayy:)Bnde şimdi tam mesajı okuyordum kendi kendime rabiş tekrar mı hsg çektırdı dedim sana mesaj atıyordumgünaydın ballı krebim
Iyi bari cnm ya bn kendime guvenemem sabah yapmam hic bi zaman utu korkarm :))) bi kere cay icip evden cikacaktk esimle caydanligi kapattm mi kapatmadimmi derdine dusmustm ayy ck kotu sen dun yazinca o geldi aklima kotu bi vesvese ondn merk ettm cnm iyi bari :)çekmişim kuzum akşam annemde iftardaydık o yüzden giremedim buraya
kuzum çalıştığım için birde tesettürlüyüm sabah eşarp falan ütülüyorum mecbur yada eşimin gömleğini falan ütülemem gerekiyor mecbur yapıyorum, birkeresinde benim eşimde ocağı açık bırakıp çıkmış evden eve bir gittim akşam ocak yanıyor Allahtan ocağın yanında tutuşacak birşey yokmuş yoksa ev kül olurmuş.Iyi bari cnm ya bn kendime guvenemem sabah yapmam hic bi zaman utu korkarm :))) bi kere cay icip evden cikacaktk esimle caydanligi kapattm mi kapatmadimmi derdine dusmustm ayy ck kotu sen dun yazinca o geldi aklima kotu bi vesvese ondn merk ettm cnm iyi bari :)
Ayy iste bnm perdenin dibidne ondn ck korkuyrm benn ocaktn bi gub kizartma yaparken gazete atmistm ustune sen tutus 3.5 atmistm evde yalnzdm bi de nasi korkmustm kizzz :) Allah korusun :) aksmdn yapmaya calis bebegm :) bu korkuyla bi sure daha unutmazsn gerci :)) gecms olsnkuzum çalıştığım için birde tesettürlüyüm sabah eşarp falan ütülüyorum mecbur yada eşimin gömleğini falan ütülemem gerekiyor mecbur yapıyorum, birkeresinde benim eşimde ocağı açık bırakıp çıkmış evden eve bir gittim akşam ocak yanıyor Allahtan ocağın yanında tutuşacak birşey yokmuş yoksa ev kül olurmuş.
aynen öyle kuzum vallahi Allah koruyo yoksa bu unutkanlıklarla çok ev yakarız bizAyy iste bnm perdenin dibidne ondn ck korkuyrm benn ocaktn bi gub kizartma yaparken gazete atmistm ustune sen tutus 3.5 atmistm evde yalnzdm bi de nasi korkmustm kizzz :) Allah korusun :) aksmdn yapmaya calis bebegm :) bu korkuyla bi sure daha unutmazsn gerci :)) gecms olsn
Valla kuzum iyi gidiyor şuan gel birlikte zayıflayak birlikte anne de olsak deme keyfimizegünaydın tontosum ay sen 58 mi olcan ay ayy:)
dalga mı geçiyon kız hamilesinKizlar bu testler niye beni uzuyor uzmeyecek bir marka yokmu
ooh bizden iyisi yok o zaman balım:)Valla kuzum iyi gidiyor şuan gel birlikte zayıflayak birlikte anne de olsak deme keyfimize
canim ne cabuk unuttun heray labguickte boyle oluyor diye freely Ldim yumurtlamadan 15 gun gecti bu saatler sonra cikan cizgi insan olmadigini bile bile acaba diyordalga mı geçiyon kız hamilesin
valla freely çok yaptım sonradan bile silik çıkarmadı canimcanim ne cabuk unuttun heray labguickte boyle oluyor diye freely Ldim yumurtlamadan 15 gun gecti bu saatler sonra cikan cizgi insan olmadigini bile bile acaba diyor
Canim bende freely guveniyordum ama bundada olunca uzuldumvalla freely çok yaptım sonradan bile silik çıkarmadı canim
dur bakalım canım vardır belkiCanim bende freely guveniyordum ama bundada olunca uzuldum
Canim yumurtlamdan 14 gun gecti takip ettim aninda koyu cikmasi gerekti belki 14 aydir boyle oluyor sanirim sorun bende yada testler coklu aldigim icin bozukta cikiyor olabilir hayirlisi ama sunu farkettim saatler sonra cikan cizgilerde ne kadar desemde yok umutlaniyorum pskolojimi bozuyor dun yaptim cizgi yoktu kafam rahatti bugun yine bulandi. Soyle guvenilir test yyok demekki sanirim benim adete yakin biraz fazla yukseliyor hcgdur bakalım canım vardır belki
galiba kuzum. benim de geçen ay testlerde sonradan çizgi çıktı. dediğin gibi umutlanıyor insanCanim yumurtlamdan 14 gun gecti takip ettim aninda koyu cikmasi gerekti belki 14 aydir boyle oluyor sanirim sorun bende yada testler coklu aldigim icin bozukta cikiyor olabilir hayirlisi ama sunu farkettim saatler sonra cikan cizgilerde ne kadar desemde yok umutlaniyorum pskolojimi bozuyor dun yaptim cizgi yoktu kafam rahatti bugun yine bulandi. Soyle guvenilir test yyok demekki sanirim benim adete yakin biraz fazla yukseliyor hcg
İnş kuzum bizimde sıramız gelicek allahın izniyleooh bizden iyisi yok o zaman balım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?