yok canım ya olsa cıkardı muhtemelen kist. internetten yumurta kalitesini artırmak için bir macun var onumu alsamDur bakalım regli gününe kadar bekle canım bakarsın vardır bebiş.
kız bir bekle bkalım duryok canım ya olsa cıkardı muhtemelen kist. internetten yumurta kalitesini artırmak için bir macun var onumu alsam
ay kızlar ya ben sabah evdnen çıkarken ütü yapmıştım ütüyü fişten çektimmi çekmedimmi hatırlayamıyorum çekediysem sorun olur mu
benim ütümde ısınınca kendini kaptıyor soguyunca tekrar başlıyor ısınmaya birde yatık değil dik konumda duruyor ütüm hep birşey olmaz inşallah ya %90 çekmişimdir ama içime kurt düştü.Onu bi kez ben de yapmıştım canım benim ütü geldiğimde soğuktu, sanırım kendini kapatmış
yinede risk almasanmı acabab ALLAH korusun kımse yokmu yakınlarda gıdebılecekay kızlar ya ben sabah evdnen çıkarken ütü yapmıştım ütüyü fişten çektimmi çekmedimmi hatırlayamıyorum çekediysem sorun olur mu
kuzum yakında gidecek olan varda kimsede yedek anahtar falan yokkiyinede risk almasanmı acabab ALLAH korusun kımse yokmu yakınlarda gıdebılecek
işten izin alma durumun yoksa canım kalbini ferah tut birşey olmaz inşallahkuzum yakında gidecek olan varda kimsede yedek anahtar falan yokki
yiğenime dedim şimdi gidip ana şarteli indircek kuzumişten izin alma durumun yoksa canım kalbini ferah tut birşey olmaz inşallah
yiğenime dedim şimdi gidip ana şarteli indircek kuzum
etler falan var kuzum da 5 saat var işten çıkmama bozulurmu acabadik konumdaysa sıkıntı olmaz canım. şalter fikri mantıklı:) ama buzdolabında kokacak bozulacak birşey yok dimi
5 saatten bişey olmaz canım sıkıntı yok:)etler falan var kuzum da 5 saat var işten çıkmama bozulurmu acaba
gerçi yangın falan olsa allah korusun alt katımda ablamın görümcesi oturuyor şimdiye haber gelirdi5 saatten bişey olmaz canım sıkıntı yok:)
yok canım şalter indirildiyse sıkıntı yok, fisi muhtemelen çektin ama vesvese geliyor insana :)gerçi yangın falan olsa allah korusun alt katımda ablamın görümcesi oturuyor şimdiye haber gelirdi
aynen kuzum ben en dalgın anımda bile olsa unutmam öyle şeyleri kız nette dolanırken bir haber okudum içime kurt düştüyok canım şalter indirildiyse sıkıntı yok, fisi muhtemelen çektin ama vesvese geliyor insana :)
İnşaallah bakalımgeliyor işte yolda şeker
aynen kuzum ben en dalgın anımda bile olsa unutmam öyle şeyleri kız nette dolanırken bir haber okudum içime kurt düştü
çekmişim kuzum akşam annemde iftardaydık o yüzden giremedim burayapapatyakokankadin cnm cekmissin demi fisi bi skinti yk yazmmaissin bi daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?