Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ilk kez yarim saatte silikte olsa silik cizgi cikti olabilirmiki ya

Eklentiler

• IMG_20190525_010642.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 52
gördüm canım damlatma yerine 2 damla su damlar çizgi kaybolursa buharlaşma cizgisidir. kaybolmazsa bebis var
Yok canim yok olsa koyulasirdi dun ben damlattim ama baktim islanmiyor test belki 10 damla damlattim ve kayboldu benim kaderim bosa umutlanmak sanirim ben bu ay hayit tohumu birde incir havuc kuru dneeyecegim canim sonrada ikinci asilama ama iyi bir doktorda

gördüm canım damlatma yerine 2 damla su damlar çizgi kaybolursa buharlaşma cizgisidir. kaybolmazsa bebis var
Gordunmu canim bu testler resmen benle oyun oynuyor once umitlendirip sonra bosa cikartiyor bu ay oglumun sunnet dugunu var ama aklim acaba asilama yaptirsammidan yana

Gordunmu canim bu testler resmen benle oyun oynuyor once umitlendirip sonra bosa cikartiyor bu ay oglumun sunnet dugunu var ama aklim acaba asilama yaptirsammidan yana
canım geçen sene düğün değil miydi sanki geçen sene de aynı şeyleri söyledin. mevlid olacağı ay aşılama olimmi diye

Kuzu sen daha yapmadinmi sunnet bayadir diyodun dusunuyodun..bence asilamayi sonraya birak ayni zamanda olmasin ister istemez bir kosusturman olucak asilamadan sona biraz dinlenmende gayda var diye dusunuyrm tabiki karar senin cnm

Kuzu sen daha yapmadinmi sunnet bayadir diyodun dusunuyodun..bence asilamayi sonraya birak ayni zamanda olmasin ister istemez bir kosusturman olucak asilamadan sona biraz dinlenmende gayda var diye dusunuyrm tabiki karar senin cnm
Canim sunnet yaptim hatta yaptigim ay asilamada yaptim ama tutmadi buda dugunu sabirsizlaniyorum canim sanki o zaman olacakmi bilmiyorum ama hayirlisiyla olsub istiyorum uzuluyorum baya sen nasil oldun bu arada

canım geçen sene düğün değil miydi sanki geçen sene de aynı şeyleri söyledin. mevlid olacağı ay aşılama olimmi diye
yok canim o oglanin hastanede sunnet olmasiydi iyilesme sureci yani hatta o ayda asilama yaptirdim tutmadi. Bu oglanin dugunu sunnetinin

Canim sunnet yaptim hatta yaptigim ay asilamada yaptim ama tutmadi buda dugunu sabirsizlaniyorum canim sanki o zaman olacakmi bilmiyorum ama hayirlisiyla olsub istiyorum uzuluyorum baya sen nasil oldun bu arada
Hmm anladm kuzucumm..biraz dinlenebilsen iyi olur cnm asilamadan sona..hayirlisi olsn insallah hepimizin hakkinda tez zamanda gelsin melekleriniz sizede..

Ben uatiyrm surekli kuzum anneme geldim annemle kardesim bakiyorlar..hic bisiye kalkmiyrm kahve lekelerm devam ediyr pzt dr.a gidicem insallah kuculme vardir rahat bi nefes alabilirim..ignelere dayanmak ck zor oluyr artk

İnsalllah canim allah sana ve bebegine sifa versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…