Canim senin gecenay yaptigin testlerin markasi neydigaliba kuzum. benim de geçen ay testlerde sonradan çizgi çıktı. dediğin gibi umutlanıyor insan
Bence Umut var canım.Kizlar ilk kez yarim saatte silikte olsa silik cizgi cikti olabilirmiki ya
yok canim nerde sabahi zor ederim test yapmak icin insallah yine bosuna umutlanmamBence Umut var canım.
2 gün daha sabret tekrar yap çok zor olacak biliyorum ama.
İnşallah gelmiştir bebeğin
İnşallah canım. Sen bilirsinyok canim nerde sabahi zor ederim test yapmak icin insallah yine bosuna umutlanmam
Laboquick kuzumCanim senin gecenay yaptigin testlerin markasi neydi
canim labquick zaten bende istisnasiz yalanci pozitif veriyordu ama bu freely onceki gun saatler sonrada cikmadi mesela umitlandirdiLaboquick kuzum
yaptın mı tekrar canımcanim labquick zaten bende istisnasiz yalanci pozitif veriyordu ama bu freely onceki gun saatler sonrada cikmadi mesela umitlandirdi
Yaptim yaptim canim negatif demek test bozukmisyaptın mı tekrar canım
Bak bugunki testt bu canim yine silik yalanci pozitif varyaptın mı tekrar canım
gördüm canım damlatma yerine 2 damla su damlar çizgi kaybolursa buharlaşma cizgisidir. kaybolmazsa bebis varBak bugunki testt bu canim yine silik yalanci pozitif var
Yok canim yok olsa koyulasirdi dun ben damlattim ama baktim islanmiyor test belki 10 damla damlattim ve kayboldu benim kaderim bosa umutlanmak sanirim ben bu ay hayit tohumu birde incir havuc kuru dneeyecegim canim sonrada ikinci asilama ama iyi bir doktordagördüm canım damlatma yerine 2 damla su damlar çizgi kaybolursa buharlaşma cizgisidir. kaybolmazsa bebis var
Gordunmu canim bu testler resmen benle oyun oynuyor once umitlendirip sonra bosa cikartiyorgördüm canım damlatma yerine 2 damla su damlar çizgi kaybolursa buharlaşma cizgisidir. kaybolmazsa bebis var
canım geçen sene düğün değil miydi sanki geçen sene de aynı şeyleri söyledin. mevlid olacağı ay aşılama olimmi diyeGordunmu canim bu testler resmen benle oyun oynuyor once umitlendirip sonra bosa cikartiyorbu ay oglumun sunnet dugunu var ama aklim acaba asilama yaptirsammidan yana
Kuzu sen daha yapmadinmi sunnet bayadir diyodun dusunuyodun..bence asilamayi sonraya birak ayni zamanda olmasin ister istemez bir kosusturman olucak asilamadan sona biraz dinlenmende gayda var diye dusunuyrm tabiki karar senin cnmGordunmu canim bu testler resmen benle oyun oynuyor once umitlendirip sonra bosa cikartiyorbu ay oglumun sunnet dugunu var ama aklim acaba asilama yaptirsammidan yana
Canim sunnet yaptim hatta yaptigim ay asilamada yaptim ama tutmadi buda dugunuKuzu sen daha yapmadinmi sunnet bayadir diyodun dusunuyodun..bence asilamayi sonraya birak ayni zamanda olmasin ister istemez bir kosusturman olucak asilamadan sona biraz dinlenmende gayda var diye dusunuyrm tabiki karar senin cnm
yok canim o oglanin hastanede sunnet olmasiydi iyilesme sureci yani hatta o ayda asilama yaptirdim tutmadi. Bu oglanin dugunu sunnetinincanım geçen sene düğün değil miydi sanki geçen sene de aynı şeyleri söyledin. mevlid olacağı ay aşılama olimmi diye
Hmm anladm kuzucumm..biraz dinlenebilsen iyi olur cnm asilamadan sona..hayirlisi olsn insallah hepimizin hakkinda tez zamanda gelsin melekleriniz sizede..Canim sunnet yaptim hatta yaptigim ay asilamada yaptim ama tutmadi buda dugunusabirsizlaniyorum canim sanki o zaman olacakmi bilmiyorum ama hayirlisiyla olsub istiyorum uzuluyorum baya sen nasil oldun bu arada
İnsalllah canim allah sana ve bebegine sifa versin insallah.Hmm anladm kuzucumm..biraz dinlenebilsen iyi olur cnm asilamadan sona..hayirlisi olsn insallah hepimizin hakkinda tez zamanda gelsin melekleriniz sizede..
Ben uatiyrm surekli kuzum anneme geldim annemle kardesim bakiyorlar..hic bisiye kalkmiyrm kahve lekelerm devam ediyr pzt dr.a gidicem insallah kuculme vardir rahat bi nefes alabilirim..ignelere dayanmak ck zor oluyr artk
Allah razi olsn kuzum ck saglİnsalllah canim allah sana ve bebegine sifa versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?