Hmm anladm kuzucumm..biraz dinlenebilsen iyi olur cnm asilamadan sona..hayirlisi olsn insallah hepimizin hakkinda tez zamanda gelsin melekleriniz sizede..
Ben uatiyrm surekli kuzum anneme geldim annemle kardesim bakiyorlar..hic bisiye kalkmiyrm kahve lekelerm devam ediyr pzt dr.a gidicem insallah kuculme vardir rahat bi nefes alabilirim..ignelere dayanmak ck zor oluyr artk
Ahh insallah bitanemm Allah razi olsnn aminnn amiinn..bnmde dualarim sizlerle Rabbim duysun sesimizi insallahhKuzum dualarım seninle.. Rabbim şifa versin inşallah sana ve bebişe
kuzu takma diycem ama ne desem boş olur biliyorum . Allah sabır versin bizlereçok dua edelim bu özel günlerde Rabbim boş çevirmezKizlar elimde degil aslinda sukretmek lazim halimize hakkimizda hayirlisi demek lazim ama insanin icinde bir sizi oluyor ve bazen bu sizi artiyor
insallah canim hayirlisi insanin elinde olmuyor yapimda demekki boyle stressli sikintili ondan iyice bunaliyorumkuzu takma diycem ama ne desem boş olur biliyorum . Allah sabır versin bizlereçok dua edelim bu özel günlerde Rabbim boş çevirmez
Bana kalırsa akışına bırak kendini kasma canım.insallah canim hayirlisi insanin elinde olmuyor yapimda demekki boyle stressli sikintili ondan iyice bunaliyorum
Canim bilmemki oyle sakinlestiriciler iyi degil ya insanin beyin yapisini bozuyor benceBana kalırsa akışına bırak kendini kasma canım.
bi de sakinleştirici bi de passiflora diye bi şurup var,strese iyi geliyormuş. araştır istersen.
içinde alkol varmış ama alan arkadaşa doktor vermiş alkol yok demiş. yıne de araştır kuzu, tüp bebekten sonra vermiş doktoru.
stres yapmasın diye
Iyi de benim dediğim sadece bitkisel, adet öncesi stres için kullanılıyor genelde. Kaldı ki zararlı olsaydı zaten doktor yeni transfer olmuş birine verir mi yaw ,haydaa .Canim bilmemki oyle sakinlestiriciler iyi degil ya insanin beyin yapisini bozuyor bence
Rabia son zamanlarda alttan aliyorum ama niye bu kadar gerginsin bende zoraki diyosun demedimki bir onride bulundun bende bitkisel oldugunu anlamamisim ama kendi dusuncemi soylemisim. Ben sana bir oneride bulunsam katilip katilmamak sana kalir ve bu yuzden boyle tepkide vermem sonrada diyorsunki hakkımı helal etmiyorum başka posta gidenlere insan kalbini kırarsanız giderler tabiIyi de benim dediğim sadece bitkisel, adet öncesi stres için kullanılıyor genelde. Kaldı ki zararlı olsaydı zaten doktor yeni transfer olmuş birine verir mi yaw ,haydaa .
Boğazına bıçak dayayıp kullan da demiyorum bana bi kazanç sağlamaz ya da bisey kaybettirmez bile =)
ne dedim de alttan alıyorsun.?Rabia son zamanlarda alttan aliyorum ama niye bu kadar gerginsin bende zoraki diyosun demedimki bir onride bulundun bende bitkisel oldugunu anlamamisim ama kendi dusuncemi soylemisim. Ben sana bir oneride bulunsam katilip katilmamak sana kalir ve bu yuzden boyle tepkide vermem
ters cevaplar veriyorsun araştırsamda dogalda olsa içmem kendimi biliyorum zaten kürleri bile zoraki içiyorum bende gayet dogal şekilde o sakinleştiricilerin zararlı olabileceklerini söyledimki ilk başta bitkisel oldugunu anlamadım ki zaten içmek istesem irdeler ismi ne falan değilim istemiyorsamda kendi fikrimi söylerim bu kadar hemen bogazına bıçak tutmadım falan diyorsun gruptaki insanları genelde seviyorum ama adminler yüzünden yazamıyordum gördüğüm tek admin sendin ama malesef seninde demek anların varmış. sanada iyi günlerne dedim de alttan alıyorsun.?
Ben sana anti depresan onermedim. Ve istersen araştır diye 2 defa da söyledim yahu. Sen bana onerseydin emin ol araştırırdım önce. çünkü arkadaş bunu bana önerince direkt arastirdim. Neyse uzatmak istemiyorum, Keza benim de alttan aldigim şeyler var.
iyi günler arkadaşım.
kendi adıma iyiyim şükür sen nasılsın canimNasılsınız kızlar :)
herkes saldı çayıra mevlâm kayıra kuzuKızlarrrrrrrrr bir canlanın noldu bu gruba kimseden ses seda çıkmıyor
kendi adıma iyiyim şükür sen nasılsın canim
kolay gelsin diycem de çoktan bitmiştir canım:))Ben de işteyim mesai bitimini bekliyorum kuzu :)
ay valla öyke oldu canısı yada Ramazan rehavetimi acepherkes saldı çayıra mevlâm kayıra kuzu
Kuzum bnım tel yine gitti sana anca burdan haber verebiliyorum... Eşimin telinden yazıyorum suankolay gelsin diycem de çoktan bitmiştir canım:))
oyy canım tahmin ettim hatta bugün yazdım sana,kesin telin gitti diye :)Kuzum bnım tel yine gitti sana anca burdan haber verebiliyorum... Eşimin telinden yazıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?