Aynn kuzum ya ne şansızım şu telefon konusunda napıyon nasılsın.. Beybisioyy canım tahmin ettim hatta bugün yazdım sana,kesin telin gitti diye :)
şükür iyiyim sen nasılsın kuzucum, valla ya nedir çektiğin teldenAynn kuzum ya ne şansızım şu telefon konusunda napıyon nasılsın.. Beybisi
Bnde ıyı sayılırım kuzum.. Bıraz ağrım varşükür iyiyim sen nasılsın kuzucum, valla ya nedir çektiğin telden
hayırdır bebişim, kp'de misinBnde ıyı sayılırım kuzum.. Bıraz ağrım var
Evet kuzum oradayım şimdi aldım telefonuhayırdır bebişim, kp'de misin
iyi bayramlar kuzucum:)iyi akşamlar hanımlar :)
şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun herkes sevdikleriyle güzel bayramlar geçirsin herkesi çok çok öpüyorum :)
Doğum oldu kuzum çok şükür evimizdeyizZeyah3917 canım naptın senden haber bekliyoruz
Ayy hadi gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤Doğum oldu kuzum çok şükür evimizdeyiz
Gözünüz aydın canım Allah analı babali büyütsün hayırlı evlat eylesin, ömrü uzun olsunDoğum oldu kuzum çok şükür evimizdeyiz
Amin canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsunAyy hadi gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤Aşk olsun insan haber verir:)
Amiin canım darısı sana ve isteyen herkese olsun inşaallahGözünüz aydın canım Allah analı babali büyütsün hayırlı evlat eylesin, ömrü uzun olsun❤
aa hayrolsun canım, anlatmak ister misin.Amin canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsunPsikolojim pek iyi değil kuzum sezaryenle olduğu için yeni teli elime alıyorum
Çok şükür aldım kucağıma canım Rabbim hepinize nasip etsin Doğum anında duamdaydınız Rabbim kabul etsinaa hayrolsun canım, anlatmak ister misin.
Olsun sağlıkla kucağına almışsın ya çok şükür
aa hayrolsun canım, anlatmak ister misin.
Olsun sağlıkla kucağına almışsın ya çok şükür
sağolasın canım benim ❤profil resmin ne güzel olmuş kız
aminn canım zaten zekainin doktorlarına güvenmiyorum benÇok şükür aldım kucağıma canım Rabbim hepinize nasip etsin Doğum anında duamdaydınız Rabbim kabul etsinSalak dr uğraşmak istemediği için direkt sezaryene aldı KuZum normal Doğum için çok uygunken hemde denemedi bile normali çok üzüldüm o yüzden Rabbim işini ehliyle yapan insanlarla karşılaştırsın
Denemiş olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi denedik olmadı derdim canım ama işte imtihan diyorum her şerde vardır bi hayır Rabbim bunun hayrını da gösterir inşaallahaminn canım zaten zekainin doktorlarına güvenmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?