amiinn canım benim, şimdi nasıl bebiş iyi mi :)Denemiş olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi denedik olmadı derdim canım ama işte imtihan diyorum her şerde vardır bi hayır Rabbim bunun hayrını da gösterir inşaallah
ben de aynı canım, topigi kapattiracaktim:)Herkes nasıl iyi misiniz kızlar? Ses soluk çıkmayınca hal hatır sorayım dedim :) Bende yine tık yok, dün regl oldum :)
Kendi adıma ben iyiyim canım benimde bu ayda olmadı malesef regli başladıHerkes nasıl iyi misiniz kızlar? Ses soluk çıkmayınca hal hatır sorayım dedim :) Bende yine tık yok, dün regl oldum :)
kız dur topiği neyi kapattırmaben de aynı canım, topigi kapattiracaktim:)
İyi elhamdulillah teyzesi ben iyi değilim hala enfeksiyon kaptı dikişlerim maalesef hastanede yatıyoruz 3 gündür yavrumlaamiinn canım benim, şimdi nasıl bebiş iyi mi :)
Amiin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinZeyah3917 gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤
sinek Uçmuyor artık kuzumkız dur topiği neyi kapattırma
off yapma yaİyi elhamdulillah teyzesi ben iyi değilim hala enfeksiyon kaptı dikişlerim maalesef hastanede yatıyoruz 3 gündür yavrumla
valla ya napsakta hareket gelse buralarasinek Uçmuyor artık kuzum
herkes saldı artık bebişim, ben de diyete girdim kurbana kadar versem çok güzel olurvalla ya napsakta hareket gelse buralara
İyiyim elhamdulillah bugün dr bakacak bakalım ne dicek canım dua edinoff yapma yaÇok geçmiş olsun canım benim kötü olmuş gerçekten. Nasılsın peki şimdi kuzum
Valla bende aylardır diyetteyim eylüle kadar bir 5 kilo daha vermem lazımherkes saldı artık bebişim, ben de diyete girdim kurbana kadar versem çok güzel olur
kuzum geçmiş olsun Rabbim şifa versinİyiyim elhamdulillah bugün dr bakacak bakalım ne dicek canım dua edin
dualarımız seninle kuzumİyiyim elhamdulillah bugün dr bakacak bakalım ne dicek canım dua edin
verilir kuzum boğazımıza sahip çıksakValla bende aylardır diyetteyim eylüle kadar bir 5 kilo daha vermem lazım
Nasılsın canim, biz de bıraktığın gibiyiz valla. eski canlılık yok zatenİyi akşamlar kızlar herkese. Son kalanlarımızdan hiç kimseden hamile kalan yok galiba. Ne kadar çok isterdim bende müjdeli haberi vereyim ama maalesef aynı bıraktığınız gibiyim.
İyi olmaya çalışıyorum canım. Bu akşam yine düşünmeye başladım neden olmuyor diye.. Anneler günü geldi geçti herkesin fotolarına baktık hafta sonu babalar günüydü yine aynı.. Biraz koydu bana. eşim doktora gideceğim diye oyalıyor beni.Nasılsın canim, biz de bıraktığın gibiyiz valla. eski canlılık yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?