Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes nasıl iyi misiniz kızlar? Ses soluk çıkmayınca hal hatır sorayım dedim :) Bende yine tık yok, dün regl oldum :)

Denemiş olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi denedik olmadı derdim canım ama işte imtihan diyorum her şerde vardır bi hayır Rabbim bunun hayrını da gösterir inşaallah
amiinn canım benim, şimdi nasıl bebiş iyi mi :)

İyi elhamdulillah teyzesi ben iyi değilim hala enfeksiyon kaptı dikişlerim maalesef hastanede yatıyoruz 3 gündür yavrumla
off yapma ya Çok geçmiş olsun canım benim kötü olmuş gerçekten. Nasılsın peki şimdi kuzum

İyi akşamlar kızlar herkese. Son kalanlarımızdan hiç kimseden hamile kalan yok galiba. Ne kadar çok isterdim bende müjdeli haberi vereyim ama maalesef aynı bıraktığınız gibiyim.
Nasılsın canim, biz de bıraktığın gibiyiz valla. eski canlılık yok zaten

Nasılsın canim, biz de bıraktığın gibiyiz valla. eski canlılık yok zaten
İyi olmaya çalışıyorum canım. Bu akşam yine düşünmeye başladım neden olmuyor diye.. Anneler günü geldi geçti herkesin fotolarına baktık hafta sonu babalar günüydü yine aynı.. Biraz koydu bana. eşim doktora gideceğim diye oyalıyor beni.
Aman boşver beni sen nasılsın? Doktor işleri falan var mı yoksa rutin beklemedemisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…