• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@H_E cnm masallah Rabbim bol artisli betalar versinn :) siki siki tutunsun annecigine saglikla kucagina al insallah tebrk ederm cnm

kız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldı :KK76:hatta geçen yıl bir düşük yaptı ertesi ay tekrar hamile kaldı :işsiz:
Benim de bi arkadasimin 2nci bebegi olmustu Trdeyken ben, sonra biz yurtdisi a tasindik, 1 seneye yakin gorusmedik, bigun yazdim telini bulup baska bi arkadasimdan ; nasilsin canim bebis nasil buyumustur hemen hemen 1bucuk yasinda falan, hop ben 3ncuye hamileyim demez mi,, ayy ben şok durumlari oldum yaani:KK45::confused:

Benim de bi arkadasimin 2nci bebegi olmustu Trdeyken ben, sonra biz yurtdisi a tasindik, 1 seneye yakin gorusmedik, bigun yazdim telini bulup baska bi arkadasimdan ; nasilsin canim bebis nasil buyumustur hemen hemen 1bucuk yasinda falan, hop ben 3ncuye hamileyim demez mi,, ayy ben şok durumlari oldum yaani:KK45::confused:
Vallahi ya bağzılari hemen kaliyo bizler bekliyoruz canım vardır bundada bir hayır hakkımızda hayırlısı budur belkide :KK24:

Hanimlar maşallah oraya gidiom 200küsür buaraya geliom 200 küsür maşallah... Umarım herkesin güzel habeleru olur.

Hanım kızlar süt kesiği gibi akıntı var :kusmuk: Yine mi enfeksiyon

bu arada benim regl den ses seda yok... idrar negatif çıkmıştı o nedenle umudum yoktu ama Ikı mucize birden olur mu? ;) Rabbim hayırlısını versin...

Back
X