Test yapmış mıydın?4 gun gorunuyr takvimde kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmış mıydın?4 gun gorunuyr takvimde kuzum![]()
Yk cnm ne testi firsat vermz ki bnmki sagolsn :) bn test yapamiyrm :))Test yapmış mıydın?
Regli başlıyor canımHayirdir niye?
Ay bende mi girsem acaba yaEvet canim o diyor catlatalim diye :)
Şu andan itibaren bende önümüzdeki ayı bekliyorum canımİyi akşamlar canım valla bende bidahaki ay nasıl hamile kalırım onu düşünüyorumbiyandanda temizlik falan rutin şeyler yani Bata kaç kaldı canim

Benim de bi arkadasimin 2nci bebegi olmustu Trdeyken ben, sonra biz yurtdisi a tasindik, 1 seneye yakin gorusmedik, bigun yazdim telini bulup baska bi arkadasimdan ; nasilsin canim bebis nasil buyumustur hemen hemen 1bucuk yasinda falan, hop ben 3ncuye hamileyim demez mi,, ayy ben şok durumlari oldum yaanikız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldıhatta geçen yıl bir düşük yaptı ertesi ay tekrar hamile kaldı
![]()
Vallahi ya bağzılari hemen kaliyo bizler bekliyoruz canım vardır bundada bir hayır hakkımızda hayırlısı budur belkideBenim de bi arkadasimin 2nci bebegi olmustu Trdeyken ben, sonra biz yurtdisi a tasindik, 1 seneye yakin gorusmedik, bigun yazdim telini bulup baska bi arkadasimdan ; nasilsin canim bebis nasil buyumustur hemen hemen 1bucuk yasinda falan, hop ben 3ncuye hamileyim demez mi,, ayy ben şok durumlari oldum yaani![]()
Hayırlısı olsun canimŞu andan itibaren bende önümüzdeki ayı bekliyorum canım![]()
Merhaba tatlım nerelerdesin :)R4bi4 kuzummm nerelerdesin ben geldim sen yoksun
İyi akşamlar caNLar![]()
Kızlar regl oldum yeni bat 7 kasım
Ne bilim kuzum okuyorum ama yazacak birseyim olmadığı için yazamıyorumŞeker sesin soluğun çıkmıyor :)
Haklısın canım sonuna kadarNe bilim kuzum okuyorum ama yazacak birseyim olmadığı için yazamıyorum
daha.once olmusmuyduHanım kızlar süt kesiği gibi akıntı varYine mi enfeksiyon
mantar...Hanım kızlar süt kesiği gibi akıntı varYine mi enfeksiyon
Yok tatlım ilk defa öyle bir şey görüyorumdaha.once olmusmuydu