• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım, valla en iyisini yapıyorsun tertemiz :)
Ben aynı balım bıraktığın gibi :))

e yani erken olmuş biraz :)

Ben bilmiyorum Kuzum ya Zeyah3917 Zeyah3917 canım sen biliyorsun mu

Günaydın canım o yüksek olunca ne oluyor
Canım benimde pek bi fikrim yok sadece 1 seneden sonra tedaviye başlıyorlar ama nasıl yol izliyorlar bilmiyorum

Bence bi sorun yoksa akışına bırakır ya da sebepsiz infertelite tanısı koyup tüp bebek önerirler balım
Sebepsiz infertilite tanısı koyuyorlar ama hemen tüp bebek demiyorlar canım yumurta takibi aşılama falan yapıyorlar en son tüp bebek

Bu ay akışına bıraksan biraz rahatlasan nasıl olur kuZum senin aklında bi yol var mı ?
Kuzum Allah biliyor ya bu ay sadece test yaptım yoksa hiç stres yapmadım ve kafama takmadım çünkü eşimin de drğerleride iyi oldu ya nasıl olsa allahın iznıyle olucak diye düşünüyorum ..

Dua edin bol bol Meryem Yusuf suresi okuyun ben ilk kızıma öyle hamile kaldım öyle olsun böyle olsun demekle olmuyor rabbim ol diycekki olsun plan yapmayı birakin
Kesinlikle öyle Bn 41 gün boyunca okudum hiç Bi sorun gözükmüyor ama olmuyor da işte o zaman allahın rızası devreye gidiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Benimde ilkte kistim vardı oldu bunda bişey yok olmuyor bol dua edin dua .liste yapın her gün birinize okuyun öyle olmuş böyle olcak böyle gemi yurumez

Benimde ilkte kistim vardı oldu bunda bişey yok olmuyor bol dua edin dua .liste yapın her gün birinize okuyun öyle olmuş böyle olcak böyle gemi yurumez
bende sürekli HZ ZEKERİYANIN duasını okuyorum özellikle bu ay hiç dilimden düşürmedim namazlardan sonra ve gün içinde aklıma geldikçe okudum :KK200:

Dua edin bol bol Meryem Yusuf suresi okuyun ben ilk kızıma öyle hamile kaldım öyle olsun böyle olsun demekle olmuyor rabbim ol diycekki olsun plan yapmayı birakin

Plan yapmayı bırakın derken? Bilimsel olarak yumurta oluşmadan döllenmede olmuyor mecburen yumurtlanın çatladığı zamanı takip etmen gerekir. Gerisi allaha kalmış zaten.

kızlar dolgum düştü :@ dr gitsem gebeliğe engel mi ki :@

İyi de zaten dua ediyoruz ve herşeyin Allah'tan geldiğine boyun eğdik. hayırlısıyla istemek lazım.

Yaa onu araştırıyordum internetten . Evet dolgu yaptırsak haftaya yumurtlama dönemim bi zararı olur mu ki

Bebek oluşmadığı için bi zararı olmaz da yani yumurtlamayı falan engeller yahut tutunmasını engellerse :(

Back
X