Burdayım kuzum ya sancı içinde takipteyimMLKn tatlım sesin soluğun çıkmıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım kuzum ya sancı içinde takipteyimMLKn tatlım sesin soluğun çıkmıyor

Canım benimde pek bi fikrim yok sadece 1 seneden sonra tedaviye başlıyorlar ama nasıl yol izliyorlar bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım, valla en iyisini yapıyorsun tertemiz :)
Ben aynı balım bıraktığın gibi :))
e yani erken olmuş biraz :)
Ben bilmiyorum Kuzum yaZeyah3917 canım sen biliyorsun mu
Günaydın canım o yüksek olunca ne oluyor
Bence bi sorun yoksa akışına bırakır ya da sebepsiz infertelite tanısı koyup tüp bebek önerirler balımCanım benimde pek bi fikrim yok sadece 1 seneden sonra tedaviye başlıyorlar ama nasıl yol izliyorlar bilmiyorum
Bekle bakalım bu bi gecikme ikinciye bebe geldi demek benimde öyle oldu birincide 3 gün gecikti ertesi ay hamile kaldımÖnemli değil kuzu yok oldum zaten dedim ya bu ay 15 günde çatladı o yüzden bi gün sekti yoksa günü gününe gelir gelmeyesice![]()
Saol kuzum Allah razı olsuncevabımı aldım balım, geçmiş olsun :/
Sebepsiz infertilite tanısı koyuyorlar ama hemen tüp bebek demiyorlar canım yumurta takibi aşılama falan yapıyorlar en son tüp bebekBence bi sorun yoksa akışına bırakır ya da sebepsiz infertelite tanısı koyup tüp bebek önerirler balım
İnş kuzum Bnim bu ay farklı Bı yol mu çizsem gecen ay üst üste denedik.. Bi sıkıntı da gözükmüyor oldu 15 ay...Bekle bakalım bu bi gecikme ikinciye bebe geldi demek benimde öyle oldu birincide 3 gün gecikti ertesi ay hamile kaldım![]()
Bu ay akışına bıraksan biraz rahatlasan nasıl olur kuZum senin aklında bi yol var mı ?İnş kuzum Bnim bu ay farklı Bı yol mu çizsem gecen ay üst üste denedik.. Bi sıkıntı da gözükmüyor oldu 15 ay...
Sebepsiz infertilite tanısı koyuyorlar ama hemen tüp bebek demiyorlar canım yumurta takibi aşılama falan yapıyorlar en son tüp bebek
Kuzum Allah biliyor ya bu ay sadece test yaptım yoksa hiç stres yapmadım ve kafama takmadım çünkü eşimin de drğerleride iyi oldu ya nasıl olsa allahın iznıyle olucak diye düşünüyorum ..Bu ay akışına bıraksan biraz rahatlasan nasıl olur kuZum senin aklında bi yol var mı ?
Kesinlikle öyle Bn 41 gün boyunca okudum hiç Bi sorun gözükmüyor ama olmuyor da işte o zaman allahın rızası devreye gidiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşDua edin bol bol Meryem Yusuf suresi okuyun ben ilk kızıma öyle hamile kaldım öyle olsun böyle olsun demekle olmuyor rabbim ol diycekki olsun plan yapmayı birakin
bende sürekli HZ ZEKERİYANIN duasını okuyorum özellikle bu ay hiç dilimden düşürmedim namazlardan sonra ve gün içinde aklıma geldikçe okudumBenimde ilkte kistim vardı oldu bunda bişey yok olmuyor bol dua edin dua .liste yapın her gün birinize okuyun öyle olmuş böyle olcak böyle gemi yurumez
Dua edin bol bol Meryem Yusuf suresi okuyun ben ilk kızıma öyle hamile kaldım öyle olsun böyle olsun demekle olmuyor rabbim ol diycekki olsun plan yapmayı birakin
Bilimsel yönü herkes yapıyor tabii artı dua önemi de varPlan yapmayı bırakın derken? Bilimsel olarak yumurta oluşmadan döllenmede olmuyor mecburen yumurtlanın çatladığı zamanı takip etmen gerekir. Gerisi allaha kalmış zaten.
kızlar dolgum düştüdr gitsem gebeliğe engel mi ki
![]()
İyi de zaten dua ediyoruz ve herşeyin Allah'tan geldiğine boyun eğdik. hayırlısıyla istemek lazım.Benimde ilkte kistim vardı oldu bunda bişey yok olmuyor bol dua edin dua .liste yapın her gün birinize okuyun öyle olmuş böyle olcak böyle gemi yurumez
Yaa onu araştırıyordum internetten . Evet dolgu yaptırsak haftaya yumurtlama dönemim bi zararı olur mu ki