Amin insallah canim cumlemizin ki saglikli buyusun kucagimiza alalim insallah. Solumdaki daha bi oynak yerinde durmuyo resmen insallah dogdugunda da boyle olmaz kipir kipir

Maşallah canım çok sevindim allahm hep guzel haberlerini almayı nasip etsin yavrularnin
Amin canim hepimiz guzel haberlerini alalim her zamannn. Kokrmustum cok temizlik yaptim bisey oldu mu diye ama icim rahat artik. analari gibi dirayetliler

Ekliyorum canım
Maşallah canım, digeri de kızdır inşallah. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdiden hayırlı yolculuklar, kendine dikkat et
Aminnn canim aminnn bi tane kizim olsunnnn. Tabi rabbim hayirli saglikli evlat versin onceligim bu ama ilerde evde 4 tane kil yumagiyla naparimmm. Oglumda insallah erkektir diyo. Erkek gecesi duzenliceklermis hayallere bak. Anneme dedim sakasina ikiside erkekmis diye bozuldu resmen

Canim ben yeni katildim araniza. Masallah senin ikiz mi?Ilk kan degerin kacti?

Sizlere bir şey sormak istiyorum dün leke gelmesi üzerine doktoruma gittim panikle doktorum kese dışı kanama olduğunu düşük riski olduğunu söyledi bebekler iyi kalp atışlarını duydum iğneye başlattı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı ??

Benimde 13.haftada az bi kanamam oldu
Hemen gittim doktora
Baktı çok sukur bi sıkıntı yokmuş kanama alani felan Görmedi
İğne verdi 1tane.

Simdide crinone jele devam ediyorum

Hosgeldin valla etiketlicektim seni nerelerdesin diye haber vermiyosun. Sagol Allah razi olsun. Siz nasilsiniz bebisle nasil gidiyo

Sagol canim 2 saatlik yola benimde doktorum basta bisey demedi ama bizim 6 7 saatlik yol koye gitmemiz fakat kalabaligiz skilmadan giderim insallah sorunsuz gelirim geri. Oglumfa badem yagi kullandim tek karnim catlamadi ama arkam catlak icindeydi bu sefer pehlivanlar gibi yaglanmayi dusunuyorum. 250 gr hindistan cevizi yagi 35 liraya aldim aktardan beyaz kati bisey. Dun uyuya kaldim suremedim bugunden itibaren surucem. Bende netteki yorumlara bakarak aldim yan etkisi yokmus

Sagol canim insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimizaaaa. Aynen benimde gogusler buyudu aksam esim sutyenlemi yatiyon cikar rahat et diyo yok dedim dogal halleri. Dedigin gibi koyulastida. Hatta dun gece ruyamda goguslerim yarilmus gorum ama derin derin icinin eti gorunuyo gibi cok korkmustummm

Amin canim hepimiz guzel haberlerini alalim her zamannn. Kokrmustum cok temizlik yaptim bisey oldu mu diye ama icim rahat artik. analari gibi dirayetliler
Annemin bı lafi var o yerini buldumu sen tas tasisan kimildamaz yerinden diye o hesap biz dikkat ediyoruz yine ama işte maşallah bebislerimize rabbm hepimznkini korusun

Annemin bı lafi var o yerini buldumu sen tas tasisan kimildamaz yerinden diye o hesap biz dikkat ediyoruz yine ama işte maşallah bebislerimize rabbm hepimznkini korusun
Amin canim. Aynen yiyecek ekmegi olana ne yaparsan yap bisey olmaz. Dinlene dinlene gunluk isimi yapiyorum simdi. sonra yemegimi yapicam aksama inerlermis. Esimle cocuguga yolladim evden arkamdan dagitan yok

İkna edersin daha 5-6 ay var
Biz de oyle bölüştük isimleri ben kız ismini tedavilerin başında bulmuştum değerlerimi takip ettiğim dosyanın adı olmuştu hatta
Eşim babasının ismini verecekti duyan herkes inşallah kız olur dedi
aman o ne biçim rüyaymış çatlaklar kabus olmuş sana resmen

Normalde takilmiyorum olacak seye engel olunmaz ama goguslerde cok catliyomus onu okumustum bilinc altina yerlesmis demek ki bi de aksam 7 de yattim sabah 9 da kalktim fazla uyumaktan sacmaladim ruyamda galiba

İnşallah canım rabbüm hepimizinkine sağlık versin. Bende alırım artık diye düşünüyorum yavaş yavaş
Süt içemiyorum kefir sağlıklı mıdır denesem? Birde yoğurdu evde mi mayalıyorsunuz satın mı alıyorsunuz ?
Ben yoğurdu kendim yapıyorum ama süt içemiyorum hala. Kefiri sevemedim maalesef amaç çok öneriyorlar
Gözünaydın canım maşallah

Sagolasn cnaim yatiyirm atlatamadm evdeyim bugunde:) bebise yarasin iyi olsunda verilir kilolar herseye katlaniriz okadr emek verdik:) sorma ya benmde gogslerm kuckti 3 hafta kadr once yeni styn almk zornda kaldm 1 bedn oynamis inss bol sutlerimz olur hepimizin❤

Bende kan vermedim zaten ikili yaptırmayınca üçlü dörtlü yapmıyolarmış zaten amaaan o kadar uğraştım ben rabbime kalmış neylerse güzel eyler çokta takmıyorum
Hayirlisi olsn canim ultrasndada az cok anliyorlar zatn Iyi kalite embriyolar sonucta tabi allahtan gelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…