Kızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kese geçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Hayirli olsun bi ikiz annesi daha olmus oldu. Insallah saglikla devam ederler

Sen kucagina almissin masallah arkadasim.ben yeni katildim bu kervana 6,5 sene sonra 5inci denemede cok sukur.Allah hayirli ugurlu etsin.Saglikla buyutun begenizi insallah

Kızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kese geçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Ayyy nasil bi heyecan yaaa... harika... Masallah subhanallah. Allahim saglikla kucaginiza almak nasip etsin. 12. gun degerin neydi canim?

İnsallah süt olsun yeterki
masallah Meriç Ege’ye öp yerimize
Kızlar slm gün içinde nasıl besleniyorsunuz sbah öğle akşam şeklindemi ben sanki az yiyorum gibi geliyor 3 öğün 1 ara besleniyorum hiç kilo almadım daha acaba bebeğe yetersiz gelirmi diye üzülüyorum
valla ben mide yanmasından dolayı normal yedigimden az yiyorum ama sat den bu yana 5 kilo aldım hormonlar dengem çok degişti
Ben 8 haftada zaten 2 kilo almıstım karnım şişmişti çok ignelerden bagırsaklarım yavasladı
Normalde benim metabolizmam hızlıdır gebelikte farklı oldu

Oyy masallahj❤ cok sevindm canim sende aramiza hosgeldn ozmaan:) bnde 1 2 hfta sora ikinci bebegimi ogrenmstim 6. Hftada ortada yoktu bile:) mucadelesini verdi kardesine yetisti Allahin hikmeyi gercekten
Hosbuldum canım. Artık ikiz tecrübelerinizi paylasırsınız. Etrafımda da hiç ikiz yok. Nasıl bakacagım diye düşünmeye başladım Allahım yardımcımız olsun

Hosbuldum canım. Artık ikiz tecrübelerinizi paylasırsınız. Etrafımda da hiç ikiz yok. Nasıl bakacagım diye düşünmeye başladım Allahım yardımcımız olsun
Her zaman canim saglikla devam etsin inss❤ olur olr allah yardim eder iki kat mutluluk zorlklara deger bnce. Az buck biln insanlar ilk tpki olark ay allah yardmcn olsn ay zor ay ben biri dusunemiyorm bilmemne. Kolay cocugu olan kolay konusuyor. Ben cok istiyordum ve hersye raziym guvencm tam benim acimdan siknti yok diyorum:)) onlar neyn derdini yasiyosa konusanlari bosver daima. Teyzeminde ikizleri var tek buyuttu 10 yasindalar smdi ogrencyken arada kaliyordum yazlari ysrdm ediyordm bebekligi zor ailedn bi yardmcn olirsa hic dusnme bile

Kizlar sizde cok sik wc gidiyorsunuz dimi bi ben degilimnormldede sik giderdm yani oyle yarim gun tutanlr olur ole biri degldm. Saat basi genelde gidiyorm bazn yarim saatte gittgm oluyo belli olmuyo sivi tuketmeme bagli sisktiriyo hemen azda olsa. Gecn hftasonu bi kafenin wcsini kullandim sagolsnlar, avm flaanda yoktu yaknda zor yurudum son aylarda nolcaz biz acaba

Selam kızlar yenı vakit buldum.Meriç Ege 6 günlük. Takip edemedim. Siz nasılsınız.
Ay canmmm ne tatlıdır o şimdiiii. Sev öp bizim yerimizede. İnş annesini çok yormaz gece 2 saate bir emzirmen lazım bari gündüz ara ara uyusan dinlendikçe sütün artar
Kızlar bugün hergün olan kasık ağrısı ve mide bulantısı yok. Acaba bişey mi oldu bebeğime daha çok küçük. Kalbi durmuş olabilir mi
Hergün farklı tepkisi oluyor vücudun hiç endişelenme

Ayyy ne güzel rabbim sağlıkla devam etmelerini nasip etsin

Merhabalar ben de bugün hem bebişi hem kalp atışını gördüm :) vajinal ultrason oldu. 6+2 yim. Ama akşama 1 damlacık bordo gibi bir leke gelmiş, muayeneden dolayı olmuş olabilir mi sizce?
Hayirli olsun. buyuk ihtimal muayene yuzundendir devami yoksa endiselenme bol bol yat dinlen

Iyi geceler kizlar. Coluk cocuk anca yatirdik zor sigdilar. hatta biri yerde yorgandan yatak yaptik ona yatirdik simdi bende uzandim belim kopmus surekli ayaktaydim. Seneler oldu misafir agirlamayali zorlandim.
Bu arada hindistan cevizi yagini siddetle tavsiye ediyorum pamuk gibi yapti surdugum yerleri. catlamayi onlermi emin degilim ama kokusu ye beni diye cagiriyor resmennn. karnim elim pamuk oldu parmak ucuyla karnimin her yerine surdum yetti cok yayiliyor belli ki uzun sure gidicek bu kavanoz bana. Yemezsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…