Benim de 12inci gun 881. Hayirlisi olur insallah. Tek istegim saglikli hayirli olmasi. Su an bilmiyoruz tek mi cift mi sen de saglikla kucagina al insallah canim.Hosgeldinnn. Sagol canim 824.6 cikmisti ilk degerim
Hayirli olsun bi ikiz annesi daha olmus oldu. Insallah saglikla devam ederlerKızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Amin canim hakkinizda hayirlisi olsun saglikla buyusun bebeginBenim de 12inci gun 881. Hayirlisi olur insallah. Tek istegim saglikli hayirli olmasi. Su an bilmiyoruz tek mi cift mi sen de saglikla kucagina al insallah canim.
Sen kucagina almissin masallah arkadasim.ben yeni katildim bu kervana 6,5 sene sonra 5inci denemede cok sukur.Allah hayirli ugurlu etsin.Saglikla buyutun begenizi insallahTeşekkür ederim kızlar. Bebek iyi gece uykusuda ıyı . Köynumdan başka yerde uyumuyor birde kimyon çok yiyorum. Çörek otu kaynatip içiyorum.gaz olusmasin diye ise yariyor arkadaşına şöyle tatlım. Bol incir hurma dut yiyorum . Ilk 3 gün anız sutu zor geldi. Şimdi iyiyiz şükür.
Ayyy nasil bi heyecan yaaa... harika... Masallah subhanallah. Allahim saglikla kucaginiza almak nasip etsin. 12. gun degerin neydi canim?Kızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Maşallah canım allahm sağa salim kucagina almayi nasip etsinKızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
İnsallah süt olsun yeterkiSagolasn cnaim yatiyirm atlatamadm evdeyim bugunde:) bebise yarasin iyi olsunda verilir kilolar herseye katlaniriz okadr emek verdik:) sorma ya benmde gogslerm kuckti 3 hafta kadr once yeni styn almk zornda kaldm 1 bedn oynamis inss bol sutlerimz olur hepimizin❤
masallah Meriç Ege’ye öp yerimizeTeşekkür ederim kızlar. Bebek iyi gece uykusuda ıyı . Köynumdan başka yerde uyumuyor birde kimyon çok yiyorum. Çörek otu kaynatip içiyorum.gaz olusmasin diye ise yariyor arkadaşına şöyle tatlım. Bol incir hurma dut yiyorum . Ilk 3 gün anız sutu zor geldi. Şimdi iyiyiz şükür.
valla ben mide yanmasından dolayı normal yedigimden az yiyorum ama sat den bu yana 5 kilo aldım hormonlar dengem çok degiştiKızlar slm gün içinde nasıl besleniyorsunuz sbah öğle akşam şeklindemi ben sanki az yiyorum gibi geliyor 3 öğün 1 ara besleniyorum hiç kilo almadım daha acaba bebeğe yetersiz gelirmi diye üzülüyorum
Hosbuldum canım. Artık ikiz tecrübelerinizi paylasırsınız. Etrafımda da hiç ikiz yok. Nasıl bakacagım diye düşünmeye başladımOyy masallahj❤ cok sevindm canim sende aramiza hosgeldn ozmaan:) bnde 1 2 hfta sora ikinci bebegimi ogrenmstim 6. Hftada ortada yoktu bile:) mucadelesini verdi kardesine yetisti Allahin hikmeyi gercekten
Sagol canım. Bize de tatlı bir sürpriz olduAaa gözünaydın bizede 6. Haftada sürpriz yapmıştı ikinci bebeğimiz maşallah
Amin inşallah canım çok sağolHayirli olsun bi ikiz annesi daha olmus oldu. Insallah saglikla devam ederler
Amin canım sagolasın. 12.gün 965 tiAyyy nasil bi heyecan yaaa... harika... Masallah subhanallah. Allahim saglikla kucaginiza almak nasip etsin. 12. gun degerin neydi canim?
Amin inşallah canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahMaşallah canım allahm sağa salim kucagina almayi nasip etsin
Her zaman canim saglikla devam etsin inss❤ olur olr allah yardim eder iki kat mutluluk zorlklara deger bnce. Az buck biln insanlar ilk tpki olark ay allah yardmcn olsn ay zor ay ben biri dusunemiyorm bilmemne. Kolay cocugu olan kolay konusuyor. Ben cok istiyordum ve hersye raziym guvencm tam benim acimdan siknti yok diyorum:)) onlar neyn derdini yasiyosa konusanlari bosver daima. Teyzeminde ikizleri var tek buyuttu 10 yasindalar smdi ogrencyken arada kaliyordum yazlari ysrdm ediyordm bebekligi zor ailedn bi yardmcn olirsa hic dusnme bileHosbuldum canım. Artık ikiz tecrübelerinizi paylasırsınız. Etrafımda da hiç ikiz yok. Nasıl bakacagım diye düşünmeye başladımAllahım yardımcımız olsun
Ay canmmm ne tatlıdır o şimdiiii. Sev öp bizim yerimizede. İnş annesini çok yormaz gece 2 saate bir emzirmen lazım bari gündüz ara ara uyusan dinlendikçe sütün artarSelam kızlar yenı vakit buldum.Meriç Ege 6 günlük. Takip edemedim. Siz nasılsınız.
Hergün farklı tepkisi oluyor vücudun hiç endişelenmeKızlar bugün hergün olan kasık ağrısı ve mide bulantısı yok. Acaba bişey mi oldu bebeğime daha çok küçük. Kalbi durmuş olabilir mi
Kızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Hayirli olsun. buyuk ihtimal muayene yuzundendir devami yoksa endiselenme bol bol yat dinlenMerhabalar ben de bugün hem bebişi hem kalp atışını gördüm :) vajinal ultrason oldu. 6+2 yim. Ama akşama 1 damlacık bordo gibi bir leke gelmiş, muayeneden dolayı olmuş olabilir mi sizce?
Teşekkürler :) devamı gelmedi çok şükür 1 damla ile kaldıHayirli olsun. buyuk ihtimal muayene yuzundendir devami yoksa endiselenme bol bol yat dinlen
Hosgeldin valla etiketlicektim seni nerelerdesin diye haber vermiyosun. Sagol Allah razi olsun. Siz nasilsiniz bebisle nasil gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?