Inss rahat gidersin canim haberdar et bizi gidinceSagol canim 2 saatlik yola benimde doktorum basta bisey demedi ama bizim 6 7 saatlik yol koye gitmemiz fakat kalabaligiz skilmadan giderim insallah sorunsuz gelirim geri. Oglumfa badem yagi kullandim tek karnim catlamadi ama arkam catlak icindeydi bu sefer pehlivanlar gibi yaglanmayi dusunuyorum. 250 gr hindistan cevizi yagi 35 liraya aldim aktardan beyaz kati bisey. Dun uyuya kaldim suremedim bugunden itibaren surucem. Bende netteki yorumlara bakarak aldim yan etkisi yokmus
Doktorlar hasta deglsnz hamilesnz ay sunu yapmaym die kisitlamaktn kaciniyor hayati yakalayn mutlu huzurlu olursanz bebis de guzel gelisir diyolr. Vucudun alisk oldugu eylemler etkilemiyorms yinede dikatli olmkta fayda var tabi:) gecn istn arkadas bana a ruj nedn suruyosun bebege gider dediAmin canim. Aynen yiyecek ekmegi olana ne yaparsan yap bisey olmaz. Dinlene dinlene gunluk isimi yapiyorum simdi. sonra yemegimi yapicam aksama inerlermis. Esimle cocuguga yolladim evden arkamdan dagitan yok
Benim rutinimdi zaten haril gurul calismak demek ki o yuzden cok etkilenmiyolar ama bugun pertim cikti 3 4 gundur ust uste temizlik yapiyorum resmen bahanem oldu temizlik yapmama. Silmedik yer birakmadim. Acikta balkon onu bile sildim piril piril olduDoktorlar hasta deglsnz hamilesnz ay sunu yapmaym die kisitlamaktn kaciniyor hayati yakalayn mutlu huzurlu olursanz bebis de guzel gelisir diyolr. Vucudun alisk oldugu eylemler etkilemiyorms yinede dikatli olmkta fayda var tabi:) gecn istn arkadas bana a ruj nedn suruyosun bebege gider dediben sok bide bunu makyj yaparken soledi bana kendide hamile doktora dese kizar :)) Konu oraya gelene kadr dedim:) Dert kalmamis takacklari iste ufak selerde kalmslar biz buldugumiza sukrediyoruz bebegimizi
Anacummm cennet kokar simdi o bol bol kokla cek icine. gidigini op benim yerimeee saglikla buyusun pasa. Bizler iyiyiz cok sukurSelam kızlar yenı vakit buldum.Meriç Ege 6 günlük. Takip edemedim. Siz nasılsınız.
Maşallah canım zaman nasıl geçiyor öp bizim yerimizeSelam kızlar yenı vakit buldum.Meriç Ege 6 günlük. Takip edemedim. Siz nasılsınız.
Benim baştan beri ili gün geçip sonra geri geliyor içini rahat tut. Hiç yapamıyorum dersen muayene ol senin stresin onu da etkiler canımKızlar bugün hergün olan kasık ağrısı ve mide bulantısı yok. Acaba bişey mi oldu bebeğime daha çok küçük. Kalbi durmuş olabilir mi
İnşallah seninki gibidir de bebeğim sağlıklıdırBenim baştan beri ili gün geçip sonra geri geliyor içini rahat tut. Hiç yapamıyorum dersen muayene ol senin stresin onu da etkiler canım
Masallah buyuyor bileSelam kızlar yenı vakit buldum.Meriç Ege 6 günlük. Takip edemedim. Siz nasılsınız.
Ellerine saglik canim ablalarnla beraber guzel vakitler dilerimAmin canim. Aynen yiyecek ekmegi olana ne yaparsan yap bisey olmaz. Dinlene dinlene gunluk isimi yapiyorum simdi. sonra yemegimi yapicam aksama inerlermis. Esimle cocuguga yolladim evden arkamdan dagitan yok
İnşallah canım elimizden geleni yapıyoruz Allah korusun bebeklerimiziİnşallah seninki gibidir de bebeğim sağlıklıdır
Anacummm cennet kokar simdi o bol bol kokla cek icine. gidigini op benim yerimeee saglikla buyusun pasa. Bizler iyiyiz cok sukur
Maşallah canım zaman nasıl geçiyor öp bizim yerimize
Teşekkür ederim kızlar. Bebek iyi gece uykusuda ıyı . Köynumdan başka yerde uyumuyor birde kimyon çok yiyorum. Çörek otu kaynatip içiyorum.gaz olusmasin diye ise yariyor arkadaşına şöyle tatlım. Bol incir hurma dut yiyorum . Ilk 3 gün anız sutu zor geldi. Şimdi iyiyiz şükür.Masallah buyuyor bilenasilsinz canim alistniz mi birbirinize. Uykusi nasil Meric Egenin. Arkadasmda 1 ay oldu dogm yapali cocuk dogdugndan bri gece uyumuyo cok zor oyle de. Arada guzel haberlerinizi paylas bizim yerimize kokla ohh
Annesinin kuzusu ya masallah kokusundan cikamiyor rabbim hep saglikli huzurlu kilsn sizi❤ darisi basimiza:) guzel bilgileri herzaman bkliyoruz canim sagolasnTeşekkür ederim kızlar. Bebek iyi gece uykusuda ıyı . Köynumdan başka yerde uyumuyor birde kimyon çok yiyorum. Çörek otu kaynatip içiyorum.gaz olusmasin diye ise yariyor arkadaşına şöyle tatlım. Bol incir hurma dut yiyorum . Ilk 3 gün anız sutu zor geldi. Şimdi iyiyiz şükür.
Ben cok az yiyebiliyordm gecn hftaya kadr canim ne yesm agzmda buyuyodu bulantilrdn. Bi haftadir daha iyim. 3 ogun canim. Sabah kahvaltisi isyernde ogle yemegmi yalnz cok yiyorm yicegm seler ckmiyo pek koku etkiliyo. Aksm eve gelnce yiyorm sora meyve icim kiyilrsada hafif seler atistiriyorum. Bebege yetiyor az yesnde saglkli selrle beslenirsn. Bende kilo almadim ama gelisimileri beslenmeleri iyidi sukur❤Kızlar slm gün içinde nasıl besleniyorsunuz sbah öğle akşam şeklindemi ben sanki az yiyorum gibi geliyor 3 öğün 1 ara besleniyorum hiç kilo almadım daha acaba bebeğe yetersiz gelirmi diye üzülüyorum
Isyernde pek yiyemiyorm oglen onu yazamamisim:) ekmk cok yiyemiyorm kararnda. Ornegin aksam ogunundede 2 tabak yetiyo eskisi gibi isthli yiyemiyorm kendimide sikmiyorm bulanti olmasn die aciktkca yemk mantkli. Icim cok kiyiliyo benmde cok yemedgmden 2 oldgndn 1o buck 11 gibi kaziniyo baya 1 kase corba isiyorm veya misir gvregi iste veya hafif ne olursa yatinca rahatsiz etmicek. Yemedgmde bulantidn uyuyamiyorm:))Kızlar slm gün içinde nasıl besleniyorsunuz sbah öğle akşam şeklindemi ben sanki az yiyorum gibi geliyor 3 öğün 1 ara besleniyorum hiç kilo almadım daha acaba bebeğe yetersiz gelirmi diye üzülüyorum
Oyy masallahj❤ cok sevindm canim sende aramiza hosgeldn ozmaan:) bnde 1 2 hfta sora ikinci bebegimi ogrenmstim 6. Hftada ortada yoktu bile:) mucadelesini verdi kardesine yetisti Allahin hikmeyi gercektenKızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
Aaa gözünaydın bizede 6. Haftada sürpriz yapmıştı ikinci bebeğimiz maşallahKızlar bugün keseleri gördük. Ve sürpriz çift kesegeçen hafta tek görmüştük şok olduk birden. Rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleri göstersin inşallah. İkisi de 6 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?