Kızlar sizin bebek hareketleri nasıl bütün gün hareket etmelerimi gerekiyor yoksa ara ara mı bunu mrk ediyorum
G
ün içinde 4 5 kere hissetmek yeterli canım belli aralıklarla doktorum 24 saat ses soluk çıkmazsa kendini dinle demişti her bebek farklı olurmuş bu arada deminden beri ayakta iş yapıyorum şimdi oturunca hissettm daha

Tşk ederim cnm cevabın için 24 saatmi hissedilmezse tehlikeli oluyor
Tehlikede değil aslında 24 saat hiç hissetmedim diyelim 22 haftadan sonra özellikle çoğu hissediyor zaten bebeği net şekilde tatlı şeyler yeyip uzanıp kendini dinlemek lazmmis benim bı arkadaş 24 den 27 ye kadar hissedememis doktora gitmiş bebek pozisyon degistrms anne hissedememis o yüzden yani telaş yapmamak lazım baktın olmuyor doktoruna gider bakarsn hemen canım

Canlar bide bisey sorucam bu proluton depod u nerden bulucam benn 8 tane bulmam lazimm ankarada hicbiyerde bulamadimm. Kucuk yerde olanlar bulabilirse yardimci olabilir misinizz
Canım küçük muhitlerdeki, küçük mahallerledeki kenarda köşede kalmış eczanelere git ben hep öyle yerlerde 1 tane 1 tane buldum. Bulunduğum ilçedeki tüm prulatonları ben bitirdim sanırım

Bende saracam sayende çok güzeller oturduğum yerde yapacam bende elifime ❤❤ iplerimi alaymda inşallah
Basla canim ☺ cocuksuz, sakin son aylarimizin tadini sevdigimiz seyler yaparak gecirelim.
Kiz ticarete bile dokmeyi dusunuyorum ilmekleri bilsen 1 saatini almaz oturdugun yerde. Ben burda ipi 3 bucuga aliyorum ufak tefek iplerin defolari var ama antibakteriyel. Normalde ipler 5 den basliyo. Yapip 2 3 liradan bile satsam kàrim olacak resmen

Cnm bu bilgiler süper oldu çok tşk ederim

Ay ne iki üç lirası benim kuzenim yapıp satıyor daha 18 yaşında bide 50 TL'den aşağı bebek yok vallahi bende bı ulusa gitmem lazım ipler için hobi evlerinde falan toplu satılıyor paket şeklinde öylede uyguna gelir bak çeşit çeşit renkler var bı iki kere yapınca zaten serilesir insan ikizler doğmadan yapabildgn kadar yap bence sonra fırsatn olmaz

O buyuk bebeklerden yapiyodur canim onlar daha zahmetli yapmasi. Bunlar kucuk hele son yaptigim anahtarlik bebegi 7-10cm civari. Simdi gordum kus yapicam bebek kapi suslemesi falan bulutlar kalpler balonlar var ayy hepsinden yapasim var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…