julican canim sesin cikmiyo nasilsin
Site değişti değişeli nadir giriyorum, pek alışamadım. Bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım, rutin kanları verdim, bide istenilenlerde toksoplazma ıgm, ıgm, rubella ıgm vs. Dış laboratuvar tahlilleri vardı ama onları yaptırmayı düşünmüyorum. Ya tıp fakültesi yapar yada araştırma hastanesi,
Öyle canım, iştahsızlık ve gaz proglemi yaşıyorum

Merkezin orda arastirma hastanesi var canim ama sana uzak kacar galiba. Aman yememezlik yapma folik asiti de aksatma

Merkezin orda arastirma hastanesi var canim ama sana uzak kacar galiba. Aman yememezlik yapma folik asiti de aksatma
Dilek hnm a iştahsızlık var deyince imom omega adında bir hap daha aldırttı gebelik boyunca devam et dedi vitamin miş. Bugün kan vericem diye kullanmamıştım yarın itibari ile başlarım, folik asit e de devam ediyorum canım çok sağol. Acaba crinone jel, ecopirin vs diğer şeyler ne zaman a kadar.. Daha kullan dedi ama şu zamana kadar diye kısıtlamadı.

Ben ayrıntılıda perinatolog olmasını önemsiyorum. Birisi sadece gebelik üzerine çekim yapıyor ( rahim ve bebek) diğeri işinde iyi ama genel çekim yapıyor( yetişkin çocuk akciğerinden dalağa karaciğerden apandiste) yani o yüzden tercihim perinatolog. Devlet hastanesinde bile ben 5dkda bana perinatolog duymadım.

Ogluşun la başbaşa bı gece geçireceksn annesi ne güzel oh missss
Aslinda cok alismisim. Giderken duygulandim. Fakat Meriç bana daha cok alismali. Beraber bakinca Meriç pasa beni pek aramiyordu. Tamam geceleri birlikte uyuyorduk ama gunduzleri kv demde baktigi icin onuda sevmisti. Bir an once alismasi lazim suan saluncakta uyumadi kucagimda uyuyor sıpa. Nasil kandirsamda wc ye gitsem diyorum :)

Bebegin tam gelisimini gorsun o zaman soyler genelde 3 aya yakin surer canim. Imom bende kullaniyorum icinde folikasit var ayri bi folik asit daha kullaniyosan doktora soyle ikisi olur mu diye.

Aynen en son gittigim devlet hastanesinde ki perinatolog bakti da bakti surekli biseyler anlatmisti. Ben yine ona gidicem galiba. Ultrason resimleri benim icin kotu ama olsun. Doktor iyiydi

Kucaginda wcye girip tek elle islerini halletmesini de ogrenicen daha analik zor ama zamanla pratik yollar bulursun canim

Senin kararin ama baska bi doktora daha gorun bence. Benimde zamanim geldi sayilir doktor arastiriyorum
Cok tesekkur ederım kızlar bırz arastırayım bır doktora daha gıdıcem sanırım

Ayrintili ultrason kac dakika surdu kizlar benim 5 dakikada bitti
Nasıl bakmis o öyle canım 5 dk benim takip doktorum bakmıyor o kadar kısa başka bı doktora daha görün bence ben radyologa gittim özellikle ayrıntılı ultrason yapan bir radyolog du 40 dk herşeyine bakıp banada anlattı herseyini hatta benim doğuştan bı böbreğim küçük bana bile baktı damarlarda genişleme varmı diye

Kucaginda wcye girip tek elle islerini halletmesini de ogrenicen daha analik zor ama zamanla pratik yollar bulursun canim
Dusundum onu :) mamayi su isiticiyi bezleri yedek kiyafetleri biberonlarin hepsini odana koydum mutfak soguk mama hazirlayana kadar usur diye babasi vardiyasi gunduze donunce normale doneriz bole buyutcem iste :)

Aynen oyle canim normalde tekme atip duruyo orda sakin kaldi:) ayy esnemeyi gormek de cok guzel olms canim kiyamam ona❤ bikachfta sora daha net olir bncede ay suan tek derdim saglklari dognca gorecez zaten kuzularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…