Bunu bazn bnde yapiyorm canim cok iyi yapmissin tabi benm bu sefr acele oldu sabahtn gittik detyliya sora anneme kurana yetistim kosturma hep asi olcam mi sormaya unuttum bide o damar eksklligini duynca unuttup hrseyi
Aynen oyle canim normalde tekme atip duruyo orda sakin kaldi:) ayy esnemeyi gormek de cok guzel olms canim kiyamam ona❤ bikachfta sora daha net olir bncede ay suan tek derdim saglklari dognca gorecez zaten kuzularimizi
5 dk mi sasirdim canim baya bisiye bakiyolar bisuru baslik var asistanina sordu tamam mi hersy bak eksik kalmasin die. Bisuru terim kullaniyolar. Kadn cok hizli ve pratikti sak sak bakti hizliydi eli baya ona ragmen bi saat kaldim. Bebeklere tek tek baktigindan
Kızlar ben netten beşik almıştım hem anne yanı hem nırmal kullanılıyor geldi bugün. Eşim kurdu çok güzel. Çok beğendim. Resmini ekleyeyim size Eki Görüntüle 2241801
Bende çok beğendim canım inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin rabbim hepimize. Yatağı cibinliği, yorganı, kenar korumaları ve üç tane yastığı var. Ay, bulut ve kalp şeklinde
Kızlar ben netten beşik almıştım hem anne yanı hem nırmal kullanılıyor geldi bugün. Eşim kurdu çok güzel. Çok beğendim. Resmini ekleyeyim size Eki Görüntüle 2241801
Canlar bide bisey sorucam bu proluton depod u nerden bulucam benn 8 tane bulmam lazimm ankarada hicbiyerde bulamadimm. Kucuk yerde olanlar bulabilirse yardimci olabilir misinizz