- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Aa gecmis olsun canim yaa. Benimde annemde yeni cikmis sekeri. sinirdaymis daha dogrusu ama kilo ve yastan galiba. Oglumda bende 20 kilo almistim ama seker yujlemesi temiz cikmisti. Ikiz olunca daha bi endiseleniyorum. Tartilamadim da karnim kocaman oldu. Rahat goruntum 7 ayligi bulduCanım her hamilede olmaz endişelenme, benim babamda şeker var ablamda hamilelikte şekeri vardı 20 kg almıştı bebeğin suyu fazlaydı. Benim geçen gebeliğimde şekeriö çıktı suyum fazlaydı. Benimki maalesef baba kaynaklı genetik
Bu olay şekerden dolayı ise kesnce bişey olmaz sıkı bir diyet olacak belli ki yeterki bı sorun çıkmasın üzüntüde önemli biliyosn stres tetikliyor sakin olmaya çalış canımİnşalllah canım, moralim çok bozuldu 2 haftada 2 kilo birden aldım, anlamıştım bi sorun olduğunu
Oyy cok olms canim cok iyi anliyom smdi seni bu hftasonuda degl yani uzun olms sure sankiKiz ben en son doktora gidip muayene olali 1 ay olacak. Aylik kontrolumde geldi. Kipirtilari sayesinde icim rahatliyodu gerek duymuyodum ama az kipirtisi beni de tedirgin ediyor. Daha haftaya cuma ayrintiliya girebilicem
Selam canim hayirli olsun tedavin inss pozitif sonuc alirsinIyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim.benimde yumurta toplama islemi 25.02 oldu 28.02 transferim oldu. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. insallah hepimizin sonuclari positiv olur
Çok şükür iyiyim bi sorunla karşılaşmadım. Tek sorunum kan degerlerim çok düşük bugün ferinject diye bi serum verdiler hastanede onuda vücudum kabul etmediGecmis olsun canim sizin durumunuz nasil ?
Insallah ama ben sayfayi sasirdim galiba Sizler hamilesiniz ben daha yolun basindayim. Allah Sizelere saglikla versucht hayirlisiyla bebeklerinizi kucagina almanizi nasip etsin insallah.Selam canim hayirli olsun tedavin inss pozitif sonuc alirsin
Canim bnde oleyim ya baya hamile oldugum belli artik goren sasiriyo kisa surede degisiklk oluyo diyolarAa gecmis olsun canim yaa. Benimde annemde yeni cikmis sekeri. sinirdaymis daha dogrusu ama kilo ve yastan galiba. Oglumda bende 20 kilo almistim ama seker yujlemesi temiz cikmisti. Ikiz olunca daha bi endiseleniyorum. Tartilamadim da karnim kocaman oldu. Rahat goruntum 7 ayligi buldu
Evet canim dogumumuz temmuz aylarina ve sorasina denk gelecek genelde. AminnInsallah ama ben sayfayi sasirdim galiba Sizler hamilesiniz ben daha yolun basindayim. Allah Sizelere saglikla versucht hayirlisiyla bebeklerinizi kucagina almanizi nasip etsin insallah.
Insallah canim. Esim yeni ise girdi yaa hemen izin alamadi o yuzden haftaya kaldi. Hemde gitmisken ayrintiliya giricem insallah. Hem devlete ayni gun kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum. Kizim kipirdadikca icim rahatliyo oglusta oynasa daha cooookkk rahatlicakkkOyy cok olms canim cok iyi anliyom smdi seni bu hftasonuda degl yani uzun olms sure sankihareket ednce insan rahatliyo gerckten ikiside iyidr annesi ins ❤
Nasil yani canim. Serum yerine baska bisey vermediler mi. Ne serumu buÇok şükür iyiyim bi sorunla karşılaşmadım. Tek sorunum kan degerlerim çok düşük bugün ferinject diye bi serum verdiler hastanede onuda vücudum kabul etmedi
Gecmis olsn canim ins daha iyi olursunÇok şükür iyiyim bi sorunla karşılaşmadım. Tek sorunum kan degerlerim çok düşük bugün ferinject diye bi serum verdiler hastanede onuda vücudum kabul etmedi
Ayy ben en son 6 kilo almistim. Aklima gelip tartima pil alamadim. Karnim harici kalcamdan anliyorum almisimmmm.artik bol tuniklerimde saklayamiyor top gibi cikiyoCanim bnde oleyim ya baya hamile oldugum belli artik goren sasiriyo kisa surede degisiklk oluyo diyolar2 kilo aldm ama karnim baya buyudu son aylarda nolcz bakalim
Valla brnimde öyle en güzel yanı artık toplu taşımada yer veriyorlarAa gecmis olsun canim yaa. Benimde annemde yeni cikmis sekeri. sinirdaymis daha dogrusu ama kilo ve yastan galiba. Oglumda bende 20 kilo almistim ama seker yujlemesi temiz cikmisti. Ikiz olunca daha bi endiseleniyorum. Tartilamadim da karnim kocaman oldu. Rahat goruntum 7 ayligi buldu
Nasil yani canim. Serum yerine baska bisey vermediler mi. Ne serumu bu
[/QUOTE ]
Kan ilacı direk damardan veriliyor geçen senede bana damardan 2 tane yapmışlardı
Sag salim bebegini kucagina alirsin insallah. Dogru ya pozitif cikarsa hayirlisiyla benimde 2019 dogum oluyorEvet canim dogumumuz temmuz aylarina ve sorasina denk gelecek genelde. Aminn
Allah yolunu dusurmus olsn canim pozitif olsn bekleriz
Valla brnimde öyle en güzel yanı artık toplu taşımada yer veriyorlar
Hos geldin hayirli olsun insallahhh az kalmis sonuc ogrenmeneeeSag salim bebegini kucagina alirsin insallah. Dogru ya pozitif cikarsa hayirlisiyla benimde 2019 dogum oluyor
D vitamini canımNasil yani canim. Serum yerine baska bisey vermediler mi. Ne serumu bu
Insallah sorunsuz atlatirsiniz su surecleri saglikla kavusursunuz canimD vitamini canım
Çok geçmiş olsun canımÇok şükür iyiyim bi sorunla karşılaşmadım. Tek sorunum kan degerlerim çok düşük bugün ferinject diye bi serum verdiler hastanede onuda vücudum kabul etmedi
Degerin kaçtı. Benim tedavinin başında 7 ye kadar düşmüştü.D vitamini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?