Aa gecmis olsun canim yaa. Benimde annemde yeni cikmis sekeri. sinirdaymis daha dogrusu ama kilo ve yastan galiba. Oglumda bende 20 kilo almistim ama seker yujlemesi temiz cikmisti. Ikiz olunca daha bi endiseleniyorum. Tartilamadim da karnim kocaman oldu. Rahat goruntum 7 ayligi buldu

İnşalllah canım, moralim çok bozuldu 2 haftada 2 kilo birden aldım, anlamıştım bi sorun olduğunu
Bu olay şekerden dolayı ise kesnce bişey olmaz sıkı bir diyet olacak belli ki yeterki bı sorun çıkmasın üzüntüde önemli biliyosn stres tetikliyor sakin olmaya çalış canım

Kiz ben en son doktora gidip muayene olali 1 ay olacak. Aylik kontrolumde geldi. Kipirtilari sayesinde icim rahatliyodu gerek duymuyodum ama az kipirtisi beni de tedirgin ediyor. Daha haftaya cuma ayrintiliya girebilicem
Oyy cok olms canim cok iyi anliyom smdi seni bu hftasonuda degl yani uzun olms sure sanki hareket ednce insan rahatliyo gerckten ikiside iyidr annesi ins

Iyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim.benimde yumurta toplama islemi 25.02 oldu 28.02 transferim oldu. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. insallah hepimizin sonuclari positiv olur
Selam canim hayirli olsun tedavin inss pozitif sonuc alirsin

Canim bnde oleyim ya baya hamile oldugum belli artik goren sasiriyo kisa surede degisiklk oluyo diyolar 2 kilo aldm ama karnim baya buyuduson aylarda nolcz bakalim

Insallah ama ben sayfayi sasirdim galiba Sizler hamilesiniz ben daha yolun basindayim. Allah Sizelere saglikla versucht hayirlisiyla bebeklerinizi kucagina almanizi nasip etsin insallah.
Evet canim dogumumuz temmuz aylarina ve sorasina denk gelecek genelde. Aminn
Allah yolunu dusurmus olsn canim pozitif olsn bekleriz

Oyy cok olms canim cok iyi anliyom smdi seni bu hftasonuda degl yani uzun olms sure sanki hareket ednce insan rahatliyo gerckten ikiside iyidr annesi ins
Insallah canim. Esim yeni ise girdi yaa hemen izin alamadi o yuzden haftaya kaldi. Hemde gitmisken ayrintiliya giricem insallah. Hem devlete ayni gun kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorum. Kizim kipirdadikca icim rahatliyo oglusta oynasa daha cooookkk rahatlicakkk

Canim bnde oleyim ya baya hamile oldugum belli artik goren sasiriyo kisa surede degisiklk oluyo diyolar 2 kilo aldm ama karnim baya buyuduson aylarda nolcz bakalim
Ayy ben en son 6 kilo almistim. Aklima gelip tartima pil alamadim. Karnim harici kalcamdan anliyorum almisimmmm.artik bol tuniklerimde saklayamiyor top gibi cikiyo

Valla brnimde öyle en güzel yanı artık toplu taşımada yer veriyorlar
Nasil yani canim. Serum yerine baska bisey vermediler mi. Ne serumu bu
[/QUOTE ]
Kan ilacı direk damardan veriliyor geçen senede bana damardan 2 tane yapmışlardı

Valla brnimde öyle en güzel yanı artık toplu taşımada yer veriyorlar
ayy evet oturmak istediginde her zaman oncelik bizim artikkkk...
Surekli anamdan ornek veriyorum ama bu son kansizlikta haftada 1 kan gibi serum takiyolar 3 4 gun iyi hissettiriyor demisti. Ondan galiba takilan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…