Canım maşallah kilolar hemen gitmiş. Allah kolaylık versin hem bebek hem gelen giden yetişmek zorKizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Benimkinin ikisi de erkek kuzum bilemedim yani biri deli gibi hareketli diğeri daha uysalKizlar daha sakin olurmus. Kuzenim kizina hamileyken hic hareket etmedi diyordu. Benimki erkek 1 dk kipirdamadan durmuyordu. Dogdu yine ayni eli kolu hic durmuyor. Uyurken bile elleri disarda.
Ay ne güzel canım, darısı bizlere. Aslında emzirme döneminde süt olsun diye yemekten birçok arkadaşım kilo bile almıştıKizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Keşke gelenler mamalarıyla gelse, zaten işimiz başından aşkın. Aslında böyle 1 gün belirleyeceksin bebeği salona alıp herkesi toplu ağırlayacaksın. Yoksa parça parça gelen giden bitmez. Dondurucuyu 1 ay kala börekler kurabiyeler yapıp atmak lazımSaolsunlar gelen giden cok oldu. 45 gunde yaptigim ikramliklari hic yapmadim. Hamur isleri gibi seylerde uzman oldum :)
Benim doktorum bir tane bile test istemedi. Ben tiroidim için kan verirken aile hekimine rica ediyorum en azından bir kan sayımı bakılsın diye. Bende baktırmadım torchHanımlar merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.doktorum niyeyse gerek görmedi ama torch testini yaptırdınız mı hepiniz? 1 sene önce bu testin içinde yer alan bazı şeylere bakılmıştı bende,bir sorun yoktu ama nette araştırdım önemli bir test olduğundan bahsediliyor.özellerde pahalı tabiki.devlet hastanesinden randevu alacağım ona göre.10.haftadayım geç kalmamışımdır umarım.
Teşekkür ederim arkadaşım.evet benim doktorum da istemedi.aile hekimi demişti.hatta doktorum 2 li test bile eskide kaldı.bir sorun görülürse ailenin isteğiyle daha pahalı işte nifty tarzı testler var daha kesin sonuçlu ben onları yapıyorum dedi.tedaviyle hamile kalınca böyle titizleniyoruz heralde herşeye.Ay ne güzel canım, darısı bizlere. Aslında emzirme döneminde süt olsun diye yemekten birçok arkadaşım kilo bile almıştı
Keşke gelenler mamalarıyla gelse, zaten işimiz başından aşkın. Aslında böyle 1 gün belirleyeceksin bebeği salona alıp herkesi toplu ağırlayacaksın. Yoksa parça parça gelen giden bitmez. Dondurucuyu 1 ay kala börekler kurabiyeler yapıp atmak lazım
Benim doktorum bir tane bile test istemedi. Ben tiroidim için kan verirken aile hekimine rica ediyorum en azından bir kan sayımı bakılsın diye. Bende baktırmadım torch
Ben tüp bebekçi doktorumla devam ediyorum o ikili için kendi bile bakmadı, perinatologs gönderdi perinatologda nifty önerdi bende içim rahat etsin diye yaptırdım. İyiki yaptırmışım, çünkü 22. Haftada böbrekleri normalden büyük çıktı, ve çoğo genetik anomali sonucu oluyormuş, genetik testim temiz olınca hoca önemsemedi, doğum sonrası mutlaka ultrason çektir dedi.Teşekkür ederim arkadaşım.evet benim doktorum da istemedi.aile hekimi demişti.hatta doktorum 2 li test bile eskide kaldı.bir sorun görülürse ailenin isteğiyle daha pahalı işte nifty tarzı testler var daha kesin sonuçlu ben onları yapıyorum dedi.tedaviyle hamile kalınca böyle titizleniyoruz heralde herşeye.
Ben de tüp bebek doktoruyla devam ediyorum.12.haftama doğru kontrolüm olacak umarım bir sorun çıkmaz.ben de bu testi düşünebilirim yine de.genetik sonucunun temiz çıkmasına sevindim.umarım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olur :)Ben tüp bebekçi doktorumla devam ediyorum o ikili için kendi bile bakmadı, perinatologs gönderdi perinatologda nifty önerdi bende içim rahat etsin diye yaptırdım. İyiki yaptırmışım, çünkü 22. Haftada böbrekleri normalden büyük çıktı, ve çoğo genetik anomali sonucu oluyormuş, genetik testim temiz olınca hoca önemsemedi, doğum sonrası mutlaka ultrason çektir dedi.
Masallah sana canim cok kisa surede formuna kavusmussunKizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Masallah kizzzz. Zaten bebis yok gibiydi karninda. Olan kilo da bebismis demek kiKizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Aynen canim aksam ezani okunsun sonra cikicaz. Kolum veya elim denk gelse kizimin vurdugunu disardan da hissediyorum cogunlukla sert vuruyor. Oglusta tik yok deli olucam. Oysa kizim daha geride oglus daha ondeydi. Yer mi degistirdiler noldu bakmazsam olmayacakGunaydin güzel anneler
Günaydın Ayırt etmek zor canım bayadr gitmemişsn git bı icin rahat etsin madem düşünmek sürekli daha geriyor insanı
Hanımlar merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.doktorum niyeyse gerek görmedi ama torch testini yaptırdınız mı hepiniz? 1 sene önce bu testin içinde yer alan bazı şeylere bakılmıştı bende,bir sorun yoktu ama nette araştırdım önemli bir test olduğundan bahsediliyor.özellerde pahalı tabiki.devlet hastanesinden randevu alacağım ona göre.10.haftadayım geç kalmamışımdır umarım.
İçimi rahatlattınız valla çok teşekkürler.bir akrabam çok önemli niye baktırmadın diyince, bugün buna taktım kafayı.inşallah sorunsuzca kucağımıza alalım,sağlıkla.ben doktoruma sormuştum artık torch bakmıyoruz ama istersen yaptırabiliriz bence gerek yok diyince yaptırmadım ben
O testi ilk defa duyorum ben yaptirmadimBen de tüp bebek doktoruyla devam ediyorum.12.haftama doğru kontrolüm olacak umarım bir sorun çıkmaz.ben de bu testi düşünebilirim yine de.genetik sonucunun temiz çıkmasına sevindim.umarım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olur :)
Gözünaydın canım için rahatladıAcilden ciktim kizlar. Oglusumu hissedememe sebebim ters duruyormus kizimda yanlamasina duruyormus kafasi kardesinden oglustan yanaymis ayaklari daha serbest diye rahatca vurabiliyormus. Oglusu skistirmis icerde. Ama cok sukur hala ilerdeler herseyleri iyi. Rahim agzi uzunlugu 40mm iyi dedi. Yolladiii
Valla ben de bilmiyordum aile hekimi dedi.toksoplazma,rubellla(kızamıkçık),herpes virüsü gibi şeyleri içeriyor.O testi ilk defa duyorum ben yaptirmadim
Masallah canimAcilden ciktim kizlar. Oglusumu hissedememe sebebim ters duruyormus kizimda yanlamasina duruyormus kafasi kardesinden oglustan yanaymis ayaklari daha serbest diye rahatca vurabiliyormus. Oglusu skistirmis icerde. Ama cok sukur hala ilerdeler herseyleri iyi. Rahim agzi uzunlugu 40mm iyi dedi. Yolladiii
Aynen canim rahatladim valla. Doktor ekrani bile cevirdi nasil evhamli yasiyo mu dediysemGözünaydın canım için rahatladı
Maşallah canım, iyi olmalarına sevindim. İnsallah hep böyle devam ederlerAcilden ciktim kizlar. Oglusumu hissedememe sebebim ters duruyormus kizimda yanlamasina duruyormus kafasi kardesinden oglustan yanaymis ayaklari daha serbest diye rahatca vurabiliyormus. Oglusu skistirmis icerde. Ama cok sukur hala ilerdeler herseyleri iyi. Rahim agzi uzunlugu 40mm iyi dedi. Yolladiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?