Kizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Canım maşallah kilolar hemen gitmiş. Allah kolaylık versin hem bebek hem gelen giden yetişmek zor
Kizlar daha sakin olurmus. Kuzenim kizina hamileyken hic hareket etmedi diyordu. Benimki erkek 1 dk kipirdamadan durmuyordu. Dogdu yine ayni eli kolu hic durmuyor. Uyurken bile elleri disarda.
Benimkinin ikisi de erkek kuzum bilemedim yani biri deli gibi hareketli diğeri daha uysal
 
Hanımlar merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.doktorum niyeyse gerek görmedi ama torch testini yaptırdınız mı hepiniz? 1 sene önce bu testin içinde yer alan bazı şeylere bakılmıştı bende,bir sorun yoktu ama nette araştırdım önemli bir test olduğundan bahsediliyor.özellerde pahalı tabiki.devlet hastanesinden randevu alacağım ona göre.10.haftadayım geç kalmamışımdır umarım.
 
Kizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Ay ne güzel canım, darısı bizlere. Aslında emzirme döneminde süt olsun diye yemekten birçok arkadaşım kilo bile almıştı
Saolsunlar gelen giden cok oldu. 45 gunde yaptigim ikramliklari hic yapmadim. Hamur isleri gibi seylerde uzman oldum :)
Keşke gelenler mamalarıyla gelse, zaten işimiz başından aşkın. Aslında böyle 1 gün belirleyeceksin bebeği salona alıp herkesi toplu ağırlayacaksın. Yoksa parça parça gelen giden bitmez. Dondurucuyu 1 ay kala börekler kurabiyeler yapıp atmak lazım
Benim doktorum bir tane bile test istemedi. Ben tiroidim için kan verirken aile hekimine rica ediyorum en azından bir kan sayımı bakılsın diye. Bende baktırmadım torch
 
Teşekkür ederim arkadaşım.evet benim doktorum da istemedi.aile hekimi demişti.hatta doktorum 2 li test bile eskide kaldı.bir sorun görülürse ailenin isteğiyle daha pahalı işte nifty tarzı testler var daha kesin sonuçlu ben onları yapıyorum dedi.tedaviyle hamile kalınca böyle titizleniyoruz heralde herşeye.
 
Ben tüp bebekçi doktorumla devam ediyorum o ikili için kendi bile bakmadı, perinatologs gönderdi perinatologda nifty önerdi bende içim rahat etsin diye yaptırdım. İyiki yaptırmışım, çünkü 22. Haftada böbrekleri normalden büyük çıktı, ve çoğo genetik anomali sonucu oluyormuş, genetik testim temiz olınca hoca önemsemedi, doğum sonrası mutlaka ultrason çektir dedi.
 
Ben de tüp bebek doktoruyla devam ediyorum.12.haftama doğru kontrolüm olacak umarım bir sorun çıkmaz.ben de bu testi düşünebilirim yine de.genetik sonucunun temiz çıkmasına sevindim.umarım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almak nasip olur :)
 
Kizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Masallah kizzzz. Zaten bebis yok gibiydi karninda. Olan kilo da bebismis demek ki ayy ufacik bebekle ne misafiri yaa anlamiyorum. 1. Cenazede yemek dagitmak 2. Cocuk ele avuca gelmeden milletin eve dolusmasi. Hastalik zamani falan. Kimseye opturme kesinlikle yasakla canim. Hatta kucaklarina da almasinlar
 
Gunaydin güzel anneler

Günaydın Ayırt etmek zor canım bayadr gitmemişsn git bı icin rahat etsin madem düşünmek sürekli daha geriyor insanı
Aynen canim aksam ezani okunsun sonra cikicaz. Kolum veya elim denk gelse kizimin vurdugunu disardan da hissediyorum cogunlukla sert vuruyor. Oglusta tik yok deli olucam. Oysa kizim daha geride oglus daha ondeydi. Yer mi degistirdiler noldu bakmazsam olmayacak
 

ben doktoruma sormuştum artık torch bakmıyoruz ama istersen yaptırabiliriz bence gerek yok diyince yaptırmadım ben
 
ben doktoruma sormuştum artık torch bakmıyoruz ama istersen yaptırabiliriz bence gerek yok diyince yaptırmadım ben
İçimi rahatlattınız valla çok teşekkürler.bir akrabam çok önemli niye baktırmadın diyince, bugün buna taktım kafayı.inşallah sorunsuzca kucağımıza alalım,sağlıkla.
 
laiyka kv burdayken 2 poset sarma yapip atmistik dolaba. Bir gün oncedende esim Meriçe bakarken borek yapip sabah pisiricem. Zaten bu ikramlari yapinca esimde yiyor 6 kilo almis cok seviyor masallah. Evet kuzum önceden yapip buzluga atmak çok isabetli olur. Gelmek istiyorlar gecenlerde 9 kisi ayni anda geldi. Yemek yiyip gelcez dediler ama insanlar taki takiyorlar bos gondermekte icime sinmedi. Aslinda kalanlarda aksam yemegi oluyor :)
 
O testi ilk defa duyorum ben yaptirmadim
 
Acilden ciktim kizlar. Oglusumu hissedememe sebebim ters duruyormus kizimda yanlamasina duruyormus kafasi kardesinden oglustan yanaymis ayaklari daha serbest diye rahatca vurabiliyormus. Oglusu skistirmis icerde. Ama cok sukur hala ilerdeler herseyleri iyi. Rahim agzi uzunlugu 40mm iyi dedi. Yolladiii
 
Gözünaydın canım için rahatladı
 
Masallah canim
 
Maşallah canım, iyi olmalarına sevindim. İnsallah hep böyle devam ederler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…