Sen kaç haftalık oldun cnm sitede değişti göremiyoruz gün içinde hissediyorum ara ara daha önceden tecrübe olmayınca insan tedirgin oluyor :)
[/QUOTE]
Canım ben 21+5 günlük oldum. Gün içinde ara ara hissediyorsan yeterli 24 saatten sonrası için drunla görüşebilirsin. Soluna yat daha iyi hareket ediyorlar
Eki Görüntüle 2241945 kizlar ben bu amigurumi isini cok sevdim
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Sağlıklı günlerde giysin canım çok güzel
Cok guzel canim saglikla gule gule kullan anne yani olmasida guzel ozellkms❤ bnde bunlarin ovallerinden alcam:)
Teşekkürler canım sende inşallah gönlüne göre bulursun bize foto at

Canım benim de sağdaki oğlan daha az hareket ediyor. Soldaki vurdu mu dışardan bile görünüyor
Canım inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzülme. Bir diyetisyenle mi devam etsen acaba
Tüp bebek sonrası tahmini doğumu nasıl nereden hesaplıyoruz? Son adet tarihi? Embriyo transfer günü mü?
Son adet tarihi baz alınıyor

Yeri dar olan bebegim sakin sanirim benimde:) demek sennde ole canim rahatladm sizlerdende duynca Sagdaki kizim fena dogunca da bole olirsa yandm hic durmuyo deminden beri tekmeler donmeler

Yeri dar olan bebegim sakin sanirim benimde:) demek sennde ole canim rahatladm sizlerdende duynca Sagdaki kizim fena dogunca da bole olirsa yandm hic durmuyo deminden beri tekmeler donmeler
Aynı canım aynı. Sağdaki hareket etsede soldaki kadar kuvvetli vuramıyor yavrum

[QUOTE="Saye-, post: 59112198, member:
Canım inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzülme. Bir diyetisyenle mi devam etsen acaba
[/QUOTE]
Canım geçen sene şeker çıkınca diyetisyenin verdiği liste vardı onu yapıcam

Gunaydin kizlar bu aksam acile gidip bebislerimi gormeyi dusunuyorum oglus cok nadir kipirdiyo demistim. Icime kusku dustu goreyim de rahatlayayim. Kizim gun icinde ayakta falan demiyo surekli kipirti halinde. Yan yatsam da kizim mi vurdu da solumda o kipirtiyi hissediyorum yoksa oglusta mi kipirdiyo emin olamadim bi turlu

Gunaydin güzel anneler
Günaydın Ayırt etmek zor canım bayadr gitmemişsn git bı icin rahat etsin madem düşünmek sürekli daha geriyor insanı

Aynı canım aynı. Sağdaki hareket etsede soldaki kadar kuvvetli vuramıyor yavrum
Kizlar daha sakin olurmus. Kuzenim kizina hamileyken hic hareket etmedi diyordu. Benimki erkek 1 dk kipirdamadan durmuyordu. Dogdu yine ayni eli kolu hic durmuyor. Uyurken bile elleri disarda.

Kizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Ay inşallah bende veririm bu kiloları beninkide yaramaz olurda baya yorulcan bu aralar demek canım kolay gelsin şimdiden

Kizlar daha sakin olurmus. Kuzenim kizina hamileyken hic hareket etmedi diyordu. Benimki erkek 1 dk kipirdamadan durmuyordu. Dogdu yine ayni eli kolu hic durmuyor. Uyurken bile elleri disarda.
Ay benim cimcime içerde birileryle kavga ediyor adeta hiç durmuyor kuzum uyyy yesin anası onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…