Ankaradayim canimUrfadayım ben, şimdiye kadar lazım olmadı şükür. Hapı da var, tedavinin başında doktor yazmıştı. Duruyorlar. Sen nerdesin
[/QUOTE]Sen kaç haftalık oldun cnm sitede değişti göremiyoruz gün içinde hissediyorum ara ara daha önceden tecrübe olmayınca insan tedirgin oluyor :)
Çok güzel olmuş canım eline sağlık
Sağlıklı günlerde giysin canım çok güzel
- Eki Görüntüle 2241994
- Oğluşumun zıbını
Teşekkürler canım sende inşallah gönlüne göre bulursun bize foto atCok guzel canim saglikla gule gule kullan anne yani olmasida guzel ozellkms❤ bnde bunlarin ovallerinden alcam:)
Yok canim saklanck gibi olmuyo artik ikiz farklymsAyy ben en son 6 kilo almistim. Aklima gelip tartima pil alamadim. Karnim harici kalcamdan anliyorum almisimmmm.artik bol tuniklerimde saklayamiyor top gibi cikiyo
Canım benim de sağdaki oğlan daha az hareket ediyor. Soldaki vurdu mu dışardan bile görünüyorKizlar benim sagdaki kizim cok hareketli surekli hissediyorum tekmeler pespese ozellkle yemeklerden sora kipirdaniyor suan servisteym donuyo icimde resmen acikti yavrum tabi☺ ama soldaki kizimi hissetmiyorym desem yeri cok nadir yani gun icnde hic hissetmedgm oluyor ctsi detylidaydm ve damari eksk olan bebegim soldaki korkuyorum bole dusununcedeonun yeri daha dar diyordu doktor. Ctesi raporu goturcem bakalim ne dicekler Allahim ins saglklidir
Canım inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzülme. Bir diyetisyenle mi devam etsen acabaCanım moralim bozuk biraz, amnio sıvım fazla çıktı oda erken doğum sebebi, ikizlerde de fazlaydı, 26. Haftada doğurmuştum. Kendi doktorum17. Haftada şeker testi yaptırtmıştı, perinatolog okadar erken haftada yapılmasının anlamı yok çıkmazki dedi, boşuna mı yaptım yani. Birde bebeğin her iki böbreğide 4cm’in üstündeymiş ama nifty yaptırmışsın krozomonal anomalilerde olur ama genetik testin temiz çıktı dedi. Şekeri tamamen kesiyorum meyve dahi yasak. Birde bebek makat gelişiymiş
Son adet tarihi baz alınıyorTüp bebek sonrası tahmini doğumu nasıl nereden hesaplıyoruz? Son adet tarihi? Embriyo transfer günü mü?
Yeri dar olan bebegim sakin sanirim benimde:) demek sennde ole canim rahatladm sizlerdende duyncaCanım benim de sağdaki oğlan daha az hareket ediyor. Soldaki vurdu mu dışardan bile görünüyor
Canım inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzülme. Bir diyetisyenle mi devam etsen acaba
Son adet tarihi baz alınıyor
Aynı canım aynı. Sağdaki hareket etsede soldaki kadar kuvvetli vuramıyor yavrumYeri dar olan bebegim sakin sanirim benimde:) demek sennde ole canim rahatladm sizlerdende duyncaSagdaki kizim fena dogunca da bole olirsa yandm hic durmuyo deminden beri tekmeler donmeler
Aynen canim oglumda 5 aylikken daha yeni yeni gorunen karnim simdi 9 aylik gibi kocismannn. Yakinda bakinca ayaklarimi goremicemYok canim saklanck gibi olmuyo artik ikiz farklyms
Günaydın Ayırt etmek zor canım bayadr gitmemişsn git bı icin rahat etsin madem düşünmek sürekli daha geriyor insanıGunaydin kizlar bu aksam acile gidip bebislerimi gormeyi dusunuyorum oglus cok nadir kipirdiyo demistim. Icime kusku dustu goreyim de rahatlayayim. Kizim gun icinde ayakta falan demiyo surekli kipirti halinde. Yan yatsam da kizim mi vurdu da solumda o kipirtiyi hissediyorum yoksa oglusta mi kipirdiyo emin olamadim bi turlu
Benimde dikkat etmem lazım aslında kahvaltıyı çok yapıyorum düzene bindirsem iyi olacak[QUOTE="Saye-, post: 59112198,
Canım geçen sene şeker çıkınca diyetisyenin verdiği liste vardı onu yapıcam
Masallah canim saglikla gelsinler dunyayaAynen canim oglumda 5 aylikken daha yeni yeni gorunen karnim simdi 9 aylik gibi kocismannn. Yakinda bakinca ayaklarimi goremicem
Kizlar daha sakin olurmus. Kuzenim kizina hamileyken hic hareket etmedi diyordu. Benimki erkek 1 dk kipirdamadan durmuyordu. Dogdu yine ayni eli kolu hic durmuyor. Uyurken bile elleri disarda.Aynı canım aynı. Sağdaki hareket etsede soldaki kadar kuvvetli vuramıyor yavrum
Ay inşallah bende veririm bu kiloları beninkide yaramaz olurdaKizlar 56 kilo ile hamile kaldim suan 56 kiloyum. Meriç çok yaramaz salondan disari cikamiyorum. Cumartesi misafirlerim gelicek ev temizlencek ikram hazirlancak. Gece saat basi uyandik.
Ay benim cimcime içerde birileryle kavga ediyor adeta hiç durmuyor kuzum uyyy yesin anası onuKizlar daha sakin olurmus. Kuzenim kizina hamileyken hic hareket etmedi diyordu. Benimki erkek 1 dk kipirdamadan durmuyordu. Dogdu yine ayni eli kolu hic durmuyor. Uyurken bile elleri disarda.
Saolsunlar gelen giden cok oldu. 45 gunde yaptigim ikramliklari hic yapmadim. Hamur isleri gibi seylerde uzman oldum :)Ay inşallah bende veririm bu kiloları beninkide yaramaz olurdabaya yorulcan bu aralar demek canım kolay gelsin şimdiden
Ee bebiş görmelere geliyorlar kolaymi çok tatlı yaa masallah Meriç Ege'ye yaramaz çocuk iyidir iyi annesi bak sana kilo verdrtmis hemenSaolsunlar gelen giden cok oldu. 45 gunde yaptigim ikramliklari hic yapmadim. Hamur isleri gibi seylerde uzman oldum :)
Ben birtanesini zapt edemiyorummmm uyaninca basiyor cigligi bazen emmiyor mama hazirliyana kadar katila katila agliyor Allah yardim etsin canim :)Ay benim cimcime içerde birileryle kavga ediyor adeta hiç durmuyor kuzum uyyy yesin anası onu
Saglikli olsunda ben raziyim ne yapalim Allahim nasip etti sukurEe bebiş görmelere geliyorlar kolaymi çok tatlı yaa masallah Meriç Ege'ye yaramaz çocuk iyidir iyi annesi bak sana kilo verdrtmis hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?