İnşallah canım, doktor bekliyorum. :)Benden olmadi sen hayirli haberlerle gel insallahhhh
Geçen yaşadığım gece aklıma geldiTuvaletim varrr serumu cikardi nst takti patlicammmmonun disinda nstde hala dalgalanma var agri giriyor belki tuvalete gitmedigim icindir
Sagol canım, inşallahHayirli haberlerle don insallah
Hadi ya gecms olsn canimKizlar korktugum basima geldi. Rahim agzi 2.5 olmus serum taktilar nst cekildi. Ufak kasilmalar var. Iki tane ciger gelistirici vurdurucaksin dedi. Simdi igneyi almaya geldik. Doktorumu aradim hastanedeyim gelirsen yatis veririz dedi. Galiba ignemi olup eve gecicem yarin sabahtan hastaneye gidicem.
Gunaydin canim guzel haberlerle gel inssGünaydın, bugün kontrol günü
2 kilo mu yok artık :) aynen ben dondurmayı çok özledimBu şekerin bize tek faydası kilo olacakiki kilo almışım daha 31 haftalık oldum. Ama gerçekten sevdiğim şeyleri yemeyi özledim
Sağol canım elimden geleni yapıyorum Allah büyük inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz
Canım o kalp atışı gibi bende hissediyorum hıçkırıkmış. Ama kasılma nasıl bir şey bende bilmiyorum İnan ki bazen karnım taş gibi oluyor öyle mi oluyor acaba
Canım hiç merak etme hep bebek bakıyormuş gibi olacaksın içgüdüsel bazı şeyler. Zaten herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor çoğu zaman her anne çocuğuna özel her çocukta annesine
Sana yaptiklati herseyi bana da yapiyolar canimİnşallah canım, doktor bekliyorum. :)
Geçen yaşadığım gece aklıma geldi
Sagol canım, inşallah
Evet canim kesin olarak akillandim. Sende cektir bi nst kasilmalar varsa.Hadi ya gecms olsn canimbu sik toplanma kasilmalar kisalmanin habercisi mi cikti smdi benmde bi olcturmem lazim korktm smdi. Onlemini alirlar zatn sende yat evde is mis yapma birak bebeklernden kymetli mi kolay mi buldk canim allah korusn daha kucukler
Canım çok geçmiş olsun sakın üzülme. Önünde örnek ben varım 23. Haftadan beri bu şekilde devam ediyorum artık 2 ye düşmüş rahim ağzı ama sonuna kadar gidecek inşallah. Ali hoca da ikiz gebeliklerde rahim ağzının kısalması kaçınılmaz demişti. İnşallah atlatacağız bu günleri. Ben bir haftadır yalnızım yaptığım sadece yemek. Sende dikkat et çocuk var zor biliyorum ama karnındakileri de düşünmen lazımKizlar korktugum basima geldi. Rahim agzi 2.5 olmus serum taktilar nst cekildi. Ufak kasilmalar var. Iki tane ciger gelistirici vurdurucaksin dedi. Simdi igneyi almaya geldik. Doktorumu aradim hastanedeyim gelirsen yatis veririz dedi. Galiba ignemi olup eve gecicem yarin sabahtan hastaneye gidicem.
Evet canım hatta son kontrolde 2 olmuş ama oldun 8 haftadır dayanıyor çok şükürCanım endişelenme @-saye ninkide kaç aydır 2.2 maşallah hep o uzunlukta. Bol bol dinlen artık.
Evet canım hepi topu iki kilo2 kilo mu yok artık :) aynen ben dondurmayı çok özledim
Günaydınlarrr
Amin cancanimmmOrkide_sever geçmiş olsun canım, rahim ağzı uzunluğunu bu şekilde korursun inşallah, Allah yardımcın olsun. Bebeklerin ikisinede, sanada sağlık versin
Evet canim bende artik kolay hizli yemekler yapar gecerim evde bi bez bile kaldirmayi dusunmuyorumCanım çok geçmiş olsun sakın üzülme. Önünde örnek ben varım 23. Haftadan beri bu şekilde devam ediyorum artık 2 ye düşmüş rahim ağzı ama sonuna kadar gidecek inşallah. Ali hoca da ikiz gebeliklerde rahim ağzının kısalması kaçınılmaz demişti. İnşallah atlatacağız bu günleri. Ben bir haftadır yalnızım yaptığım sadece yemek. Sende dikkat et çocuk var zor biliyorum ama karnındakileri de düşünmen lazım
Evet canım hatta son kontrolde 2 olmuş ama oldun 8 haftadır dayanıyor çok şükür
Allah sağlıklı gebelik nasip etsinÇok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.
canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın umarımKizlar korktugum basima geldi. Rahim agzi 2.5 olmus serum taktilar nst cekildi. Ufak kasilmalar var. Iki tane ciger gelistirici vurdurucaksin dedi. Simdi igneyi almaya geldik. Doktorumu aradim hastanedeyim gelirsen yatis veririz dedi. Galiba ignemi olup eve gecicem yarin sabahtan hastaneye gidicem.
Amin kizlar Allah razi olsunAllah sağlıklı gebelik nasip etsinben de yaşadım anlıyorum seni
canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın umarımkasılmaların geçer.. mübarek aydayız korkma
Canım çok geçmiş olsun sakın üzülme. Önünde örnek ben varım 23. Haftadan beri bu şekilde devam ediyorum artık 2 ye düşmüş rahim ağzı ama sonuna kadar gidecek inşallah. Ali hoca da ikiz gebeliklerde rahim ağzının kısalması kaçınılmaz demişti. İnşallah atlatacağız bu günleri. Ben bir haftadır yalnızım yaptığım sadece yemek. Sende dikkat et çocuk var zor biliyorum ama karnındakileri de düşünmen lazım
Evet canım hatta son kontrolde 2 olmuş ama oldun 8 haftadır dayanıyor çok şükür
Kesinlikle canım Ramazan’da çeşit çeşit yemek yapardım. Şimdi ben bir ana yemek yapıyorum eşim gelince yanına ya pilav ya çorba yapıyor tamam. Bu senede böyle olsun ne yapalım.Evet canim bende artik kolay hizli yemekler yapar gecerim evde bi bez bile kaldirmayi dusunmuyorum
Aminn inşallah canımmaşallah sonuna kadar dayanırlar umarım annelerini üzmesinler
Canimmm bana ekmek getirrrrKesinlikle canım Ramazan’da çeşit çeşit yemek yapardım. Şimdi ben bir ana yemek yapıyorum eşim gelince yanına ya pilav ya çorba yapıyor tamam. Bu senede böyle olsun ne yapalım.
Aminn inşallah canım
Anaaa aç mı kaldın canım. Araba eşimde olmasa kalkar gelirdim yaCanimmm bana ekmek getirrrrbizi kahvalti listesine yazmayi unutmuslar sahura kalkanlar vs derken esime de sahurluk gelmisti kahvaltim gumburtuye gitti. gele gele sutle unla yapilmis gibi tatsiz tuzsuz bi kase corba kucuk yogurt ve su geldi. Saka gibi ben bununla doyucam saniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?