Hadi ya gecms olsn canim bu sik toplanma kasilmalar kisalmanin habercisi mi cikti smdi benmde bi olcturmem lazim korktm smdi. Onlemini alirlar zatn sende yat evde is mis yapma birak bebeklernden kymetli mi kolay mi buldk canim allah korusn daha kucukler

2 kilo mu yok artık :) aynen ben dondurmayı çok özledim

Günaydınlarrr

Evet canim kesin olarak akillandim. Sende cektir bi nst kasilmalar varsa.

Canım çok geçmiş olsun sakın üzülme. Önünde örnek ben varım 23. Haftadan beri bu şekilde devam ediyorum artık 2 ye düşmüş rahim ağzı ama sonuna kadar gidecek inşallah. Ali hoca da ikiz gebeliklerde rahim ağzının kısalması kaçınılmaz demişti. İnşallah atlatacağız bu günleri. Ben bir haftadır yalnızım yaptığım sadece yemek. Sende dikkat et çocuk var zor biliyorum ama karnındakileri de düşünmen lazım
Canım endişelenme @-saye ninkide kaç aydır 2.2 maşallah hep o uzunlukta. Bol bol dinlen artık.
Evet canım hatta son kontrolde 2 olmuş ama oldun 8 haftadır dayanıyor çok şükür

Evet canim bende artik kolay hizli yemekler yapar gecerim evde bi bez bile kaldirmayi dusunmuyorum

Çok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.
Allah sağlıklı gebelik nasip etsin ben de yaşadım anlıyorum seni
canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın umarım kasılmaların geçer.. mübarek aydayız korkma

maşallah sonuna kadar dayanırlar umarım annelerini üzmesinler

Evet canim bende artik kolay hizli yemekler yapar gecerim evde bi bez bile kaldirmayi dusunmuyorum
Kesinlikle canım Ramazan’da çeşit çeşit yemek yapardım. Şimdi ben bir ana yemek yapıyorum eşim gelince yanına ya pilav ya çorba yapıyor tamam. Bu senede böyle olsun ne yapalım.
maşallah sonuna kadar dayanırlar umarım annelerini üzmesinler
Aminn inşallah canım

Canimmm bana ekmek getirrrr bizi kahvalti listesine yazmayi unutmuslar sahura kalkanlar vs derken esime de sahurluk gelmisti kahvaltim gumburtuye gitti. gele gele sutle unla yapilmis gibi tatsiz tuzsuz bi kase corba kucuk yogurt ve su geldi. Saka gibi ben bununla doyucam saniyolar

Anaaa aç mı kaldın canım. Araba eşimde olmasa kalkar gelirdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…