- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Bende iyi kotu herseye agliyorumEsini takdir ettim ongoruluyms bu cok iyi. Bende uzulurim arada ama kmse uyarilmaz nedense smdiden dusunuyorm cocuklari bakarken neler yasicm kmbilr die yakn cnku butn gun bnde takilir gelpya hepsi cok normal yasadklarinin kendine hakszlk etme sakin canim bizlerde oyleyiz hamilelk hormonlar iste tum dnge degisiyo bazen hersy batiyo ve asiri duygusallk oluyo bisi izlerken surekli agliyorm dizi haber vs farketmio
Ahh hulya yaa, çok geçmiş olsun. Kendini çok yordun. İnşallah atlatırsınız,serumlar fayda eder. Allaha emanet olunKizlar korktugum basima geldi. Rahim agzi 2.5 olmus serum taktilar nst cekildi. Ufak kasilmalar var. Iki tane ciger gelistirici vurdurucaksin dedi. Simdi igneyi almaya geldik. Doktorumu aradim hastanedeyim gelirsen yatis veririz dedi. Galiba ignemi olup eve gecicem yarin sabahtan hastaneye gidicem.
Canım endişelenme @-saye ninkide kaç aydır 2.2 maşallah hep o uzunlukta. Bol bol dinlen artık.Kizlar korktugum basima geldi. Rahim agzi 2.5 olmus serum taktilar nst cekildi. Ufak kasilmalar var. Iki tane ciger gelistirici vurdurucaksin dedi. Simdi igneyi almaya geldik. Doktorumu aradim hastanedeyim gelirsen yatis veririz dedi. Galiba ignemi olup eve gecicem yarin sabahtan hastaneye gidicem.
Canim geçmiş olsun kötü düşünme ve yarın git hemen sabahtan doktorun görsün mutlaka çokta yorulma artk bak rahim ağzı düşmüş biraz daha zorlarsan kendini Allah korusun 35 -36 ya kadar bırak işi gücü.Kizlar korktugum basima geldi. Rahim agzi 2.5 olmus serum taktilar nst cekildi. Ufak kasilmalar var. Iki tane ciger gelistirici vurdurucaksin dedi. Simdi igneyi almaya geldik. Doktorumu aradim hastanedeyim gelirsen yatis veririz dedi. Galiba ignemi olup eve gecicem yarin sabahtan hastaneye gidicem.
Ahh hulya yaa, çok geçmiş olsun. Kendini çok yordun. İnşallah atlatırsınız,serumlar fayda eder. Allaha emanet olun
Canım endişelenme @-saye ninkide kaç aydır 2.2 maşallah hep o uzunlukta. Bol bol dinlen artık.
Allah razi olsun kizlar. Geldim doktoruma yatis verdi birazdan ilac serum takviyesi baslicak. Bi de doktorum olctu 2.5 sinirdasin dedi. Cok sukur kanama vs. Durumumuz yok insallah yarina cikariz. Dediginiz gibi 36yi gormek icin artik yemek harici bisey yapmicam evdeCanim geçmiş olsun kötü düşünme ve yarın git hemen sabahtan doktorun görsün mutlaka çokta yorulma artk bak rahim ağzı düşmüş biraz daha zorlarsan kendini Allah korusun 35 -36 ya kadar bırak işi gücü.
İnsallah kuzum, biraz daha beklerler kuzular. Dikkat et kendine. Saglıkla büyüsünler, zamanı gelince gelsinlerAllah razi olsun kizlar. Geldim doktoruma yatis verdi birazdan ilac serum takviyesi baslicak. Bi de doktorum olctu 2.5 sinirdasin dedi. Cok sukur kanama vs. Durumumuz yok insallah yarina cikariz. Dediginiz gibi 36yi gormek icin artik yemek harici bisey yapmicam evde
Amin canim Allah razi olsun. Hepimizin yavrusu zamaninda gelsin.İnsallah kuzum, biraz daha beklerler kuzular. Dikkat et kendine. Saglıkla büyüsünler, zamanı gelince gelsinler
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız çok dikkat et kendine allaha emanet ol yavrunlarinlaAmin canim Allah razi olsun. Hepimizin yavrusu zamaninda gelsin. Eki Görüntüle 2266708
Allah razi olsun canim. 1 kere nst cektiler sancilar cikti iste. Hala kasilmalari hissediyorum devam ediyo yani. Elim ayagim sisti. Serum anca yariya indi. Boyle devam simdilik canim. Ciger gelistiriciyi oldum hap fitil derken daha gelen olmadi hemsirelerdenCanım benim çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız çok dikkat et kendine allaha emanet ol yavrunlarinla
Şimdi nasılsın?
Inşallah şifa olsun serumlar iğneler canımAllah razi olsun canim. 1 kere nst cektiler sancilar cikti iste. Hala kasilmalari hissediyorum devam ediyo yani. Elim ayagim sisti. Serum anca yariya indi. Boyle devam simdilik canim. Ciger gelistiriciyi oldum hap fitil derken daha gelen olmadi hemsirelerden
Amin insallah canim. Tam da ramazana denk geldi kotu oldu yaa. Bebeklerime mi uzuleyim esimle cocuga mi bilemedim. Hadi ev batsin ama adam ac geliyo cocuk ac geliyo 1 gun 2 gun degil daha 1-1bucuk ay tutmaya calisicaz bebisleri nasil olacak bilmiyorum. Insallah duzelir de en azindan yemegimizi yapabilirim.Inşallah şifa olsun serumlar iğneler canım
Eve geçince kendini yorma kurban oluyum
bırak ev pis kalsin yavrularından önemli değil hiç bişey
Bu kadarla atlatırsın insallah bidaha tekrarlamaz canim
Yanında insan olmayınca zor. Seni çok iyi anlıyorum. Bir komşun olsaydı, oda yardım ederdi. Rabbim bugunlerin hürmetine yardım etsin. İnşallah daha da açılman olmaz. Benim yanımda kayınvalide var, yemekleri o yapıyor.Amin insallah canim. Tam da ramazana denk geldi kotu oldu yaa. Bebeklerime mi uzuleyim esimle cocuga mi bilemedim. Hadi ev batsin ama adam ac geliyo cocuk ac geliyo 1 gun 2 gun degil daha 1-1bucuk ay tutmaya calisicaz bebisleri nasil olacak bilmiyorum. Insallah duzelir de en azindan yemegimizi yapabilirim.
Amin canim aminnn. Hayirlisiyla cikarsak kurucaz bi duzen bakalimYanında insan olmayınca zor. Seni çok iyi anlıyorum. Bir komşun olsaydı, oda yardım ederdi. Rabbim bugunlerin hürmetine yardım etsin. İnşallah daha da açılman olmaz. Benim yanımda kayınvalide var, yemekleri o yapıyor.
Eşin geceden yemek yapıp dolaba koysun. Az idare edin. Tencereleri yükseğe koymayın. Tezgahın uzerinde dursun. Aşağı yukarı uzanmak iyi degil.
Bugünlerde gececek inşallah. Siz iyi olunda, hepsi bir şekilde hallolur canım. Stres yapma sen.
Benden olmadi sen hayirli haberlerle gel insallahhhhGünaydın, bugün kontrol günü
Cnm dikkat et bundan sonra aman biraz daha buyusunler insallahAmin canim Allah razi olsun. Hepimizin yavrusu zamaninda gelsin. Eki Görüntüle 2266708
Daha iyimisin canim nasil oldunBenden olmadi sen hayirli haberlerle gel insallahhhh
Tuvaletim varrr serumu cikardi nst takti patlicammmmDaha iyimisin canim nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?