Kiz senin kaynanan alisman zor ben kendi anamin yanina gittigim halde sigamiyorum resmen. Ustune 2 bebek 1 cocuk. Yasli anaanne engelli dayim babam derken annemin basinda inegi bagi bahcesi ( ki zevkine yapiyor maddi anlami hic yok) gidesim gelmiyor. Isinin ustune bide ben is olurum gibi.

Bnce kvdenin cok senle olmamasi daha iyi sen baksan kafan rahat olur eski insanlar cok akil verir geleneksel fikirleride varsa cok bunalirsn lohusalk donemnde kitaplar okuyosun net var dr var arkadas var daha ne olsn eminim en iyisi snein icindn gececktir zatn bnde anne deglm ilk gbeeligim biri bana karismasndansa kendim yapaym daha iyi derim hep arkadasm bunalima girdi sirf bu yuzdn kvdesi hep karisti kendi annesi yok. Surekli onu ye bunu ye ole yap bole yap bu cocuk ac sen blmiyosun yok usuyo yok besleyemiyosun bi dunya sacma akillar kiz kafayi yedi

Kayinvalidemde bazen akil verir kendi dedigini dogru düsünür ama üzüldügümu anlarsa esim ona belirtir bidaha yapmaz.dedigin gibi ben de karismamasindan yanayim normalde ama yaklasti ya biraz psikolojim degisti.tek basimayim sabahtan aksama kadar sadece esimi görüyorum onun da basinin etini yiyom bazen.sıkıntıdan.arkafaslarima aileme anlatamiyorum hamileyken cok uzuluyor diye bide onlar üzülmesin diye.ama sanki eşime sinir olmaya basliyorum cok sacma gelecek size belki.ama boyle

Bu şekerin bize tek faydası kilo olacak iki kilo almışım daha 31 haftalık oldum. Ama gerçekten sevdiğim şeyleri yemeyi özledim
Sağol canım elimden geleni yapıyorum Allah büyük inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz
Kizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz
Canım o kalp atışı gibi bende hissediyorum hıçkırıkmış. Ama kasılma nasıl bir şey bende bilmiyorum İnan ki bazen karnım taş gibi oluyor öyle mi oluyor acaba
Hastane cantasini hazirlamam lazim.kizlaar ben korkmaya basladim nasil bakacam ben bebege.33 yasindayim ama hic tecrubem yok yakinlarimda da yok annem de vefat etti 6 yil once.kitap okuyorum ogrenmeye calisiyorum valla korkuyorum nasil yapicaz
Canım hiç merak etme hep bebek bakıyormuş gibi olacaksın içgüdüsel bazı şeyler. Zaten herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor çoğu zaman her anne çocuğuna özel her çocukta annesine

Canim sertlesiyomus sanirim biyere toplaniyomus bebek kizlar oyle yazdi.insallah guzel olacak hersey ben biraz evhamliyim sanirim

Benimde belim kopuyor biraz yürüyünce. Daha 30 haftalık ya.. bi görseydik 34-35i.
Çok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.
Allah sabır versin canım, kendiliğinden yine hamile kalmanı diliyorum. Çok zor..
Canım bendede var o sızlama, hatta bebek çıkacak sanıyorum okadar aşağıdaki.. çrs kontrol var bakalım ne diyecek.

Ben 22sinde gidicem canim saat 2 ye randevu aldim. Insallah duzelir sekerin
Canım benim randevuları iki haftada bire düşürdü artık. Bir dahaki de 30 unda olur bayram öncesi. Nasıl doğuracağımız falan belli olur sanırım 34 haftalık olacak nasipse
Canim sertlesiyomus sanirim biyere toplaniyomus bebek kizlar oyle yazdi.insallah guzel olacak hersey ben biraz evhamliyim sanirim
Hangimiz evhamlı değiliz ki canım hayırlısıyla geçse günler
Canım inşallah bu ayı da atlatsak bir şey kalmayacak daha rahat olacağız hepimiz.

Esini takdir ettim ongoruluyms bu cok iyi. Bende uzulurim arada ama kmse uyarilmaz nedense smdiden dusunuyorm cocuklari bakarken neler yasicm kmbilr die yakn cnku butn gun bnde takilir gelp ya hepsi cok normal yasadklarinin kendine hakszlk etme sakin canim bizlerde oyleyiz hamilelk hormonlar iste tum dnge degisiyo bazen hersy batiyo ve asiri duygusallk oluyo bisi izlerken surekli agliyorm dizi haber vs farketmio

Kizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz
Benimki sanki bir mıknatıs varda karnımı olduğu yere çekiyo gibi oluyor bende sonradan anladım kasılma olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…