İnsallah, bakalım son durum nasılAmin canim sende hayirli haberlerle gelll
Kiz senin kaynanan alisman zor ben kendi anamin yanina gittigim halde sigamiyorum resmen. Ustune 2 bebek 1 cocuk. Yasli anaanne engelli dayim babam derken annemin basinda inegi bagi bahcesi ( ki zevkine yapiyor maddi anlami hic yok) gidesim gelmiyor. Isinin ustune bide ben is olurum gibi.Aynen canim bakicaz basimizin caresine.keske evimde olsam kayinvalidem o zaman gelince yardim ederdi sehir disindaydim cunku.ahh ahh insanin kendi evi gibi yok.sagolsunlar kapilarini actilar bize.ama onlar bizw gelsw istedigi kadar kalsa fazla gelmez onlar bizim anamiz babamiz.ama ben genc yasta calisabilecekken buraya siginmayi yediremedim kendime.hamilelik psikolojisi de cabası☺
Bnce kvdenin cok senle olmamasi daha iyi sen baksan kafan rahat olur eski insanlar cok akil verir geleneksel fikirleride varsa cok bunalirsn lohusalk donemndeSuan kayinvalidemlerde kaliyoruz esim isten ciktigi icin.ama pek faydasi olmayacak buyuk ihtimal.benim bahce islerim var inekler var bebek dogunca ben yogun olurum zaten diyo sürekli.bide görumcem benden 4 hafta sonra dogum yapacak diger gorumcemle onun yanina gidecekler bakalim yasayip gorecegiz
Bak 1 hafta gecmis bile canim rabbim bi daha yasatmasin. Valla sizden korktum her wcde korkuyla oturuyorumİnsallah, bakalım son durum nasılgeçen hafta yarın kanamam olmuştu
Kayinvalidemde bazen akil verir kendi dedigini dogru düsünür ama üzüldügümu anlarsa esim ona belirtir bidaha yapmaz.dedigin gibi ben de karismamasindan yanayim normalde ama yaklasti ya biraz psikolojim degisti.tek basimayim sabahtan aksama kadar sadece esimi görüyorum onun da basinin etini yiyom bazen.sıkıntıdan.arkafaslarima aileme anlatamiyorum hamileyken cok uzuluyor diye bide onlar üzülmesin diye.ama sanki eşime sinir olmaya basliyorum cok sacma gelecek size belki.ama boyleBnce kvdenin cok senle olmamasi daha iyi sen baksan kafan rahat olur eski insanlar cok akil verir geleneksel fikirleride varsa cok bunalirsn lohusalk donemndekitaplar okuyosun net var dr var arkadas var daha ne olsn eminim en iyisi snein icindn gececktir zatn bnde anne deglm ilk gbeeligim biri bana karismasndansa kendim yapaym daha iyi derim hep arkadasm bunalima girdi sirf bu yuzdn kvdesi hep karisti kendi annesi yok. Surekli onu ye bunu ye ole yap bole yap bu cocuk ac sen blmiyosun yok usuyo yok besleyemiyosun bi dunya sacma akillar kiz kafayi yedi
Tabi canım o etkili işte daha doğuma kadar neler görürüz Allah bilir.Canim simdiye kadar gormemistim bu tarz ruya kasilmalara takildim galiba ustune uykumun arasinda agri cekiyomusum uyaninca anladim o etkiledi heralde ruyami
Bu şekerin bize tek faydası kilo olacakAynen pasta çörek ağzıma sürmüyorum. meyve bile kontrollü yoğurtla ona rağmen yuseldi. normalde 130 oluyordu maksimum son 3 gündür 3 defa 150 gördüm işte kahvaltı ve ogle yemeği 1 saat sonrası. bugun geri 120-100 civarina geri düştü şükür. sat'ta itibaren 8 buçuk kilo aldım. sanırım doğuma kadar 12 kiloyu ya görürürüz ya da göremeyiz
Sağol canım elimden geleni yapıyorum Allah büyük inşallah sağlıkla kucaklarız hepimizGecms olsn canim ya okadr dikat ediyorsun uzuldmsenin elinde degildi zatn boyle kontrolde olur ins onemli seker helede cogulda Allah korusun.
Benmkilerde kipir kipir ya isyernde calsrken de hic durmuyorlar iyice sert sert ani hareketler acikinca daha fena oluyo sanki ole hissediyorum doyuramiyorm bu cocuklariuyandgim an basliyorlar sahura kalkiyorum ayni sekil sanirm hepimizin bebisleri hareketli yaramaz olcak ❤
Canım o kalp atışı gibi bende hissediyorum hıçkırıkmış. Ama kasılma nasıl bir şey bende bilmiyorum İnan ki bazen karnım taş gibi oluyor öyle mi oluyor acabaKizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz
Canım hiç merak etme hep bebek bakıyormuş gibi olacaksın içgüdüsel bazı şeyler. Zaten herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor çoğu zaman her anne çocuğuna özel her çocukta annesineHastane cantasini hazirlamam lazim.kizlaar ben korkmaya basladim nasil bakacam ben bebege.33 yasindayim ama hic tecrubem yok yakinlarimda da yok annem de vefat etti 6 yil once.kitap okuyorum ogrenmeye calisiyorum valla korkuyorum nasil yapicaz
Canım yaptım bugün ama şekerim gene yüksekti sabah. Bakalım yarın nasıl olacak. Salı tekrar gideceğim dozu atırır büyük ihtimalle. Sen kaçta gideceksin hastaneyeSaye- canim insuline basladin mi? Ne alemde sekerin olcum yaptin mi
Ben 22sinde gidicem canim saat 2 ye randevu aldim. Insallah duzelir sekerinCanım yaptım bugün ama şekerim gene yüksekti sabah. Bakalım yarın nasıl olacak. Salı tekrar gideceğim dozu atırır büyük ihtimalle. Sen kaçta gideceksin hastaneye
Öyle miÇok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.
Canim sertlesiyomus sanirim biyere toplaniyomus bebek kizlar oyle yazdi.insallah guzel olacak hersey ben biraz evhamliyim sanirimBu şekerin bize tek faydası kilo olacakiki kilo almışım daha 31 haftalık oldum. Ama gerçekten sevdiğim şeyleri yemeyi özledim
Sağol canım elimden geleni yapıyorum Allah büyük inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz
Canım o kalp atışı gibi bende hissediyorum hıçkırıkmış. Ama kasılma nasıl bir şey bende bilmiyorum İnan ki bazen karnım taş gibi oluyor öyle mi oluyor acaba
Canım hiç merak etme hep bebek bakıyormuş gibi olacaksın içgüdüsel bazı şeyler. Zaten herşey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor çoğu zaman her anne çocuğuna özel her çocukta annesine
Benimde belim kopuyor biraz yürüyünce. Daha 30 haftalık ya.. bi görseydik 34-35i.Canım Çarşamba gideceğim Fuat beye. Salı da endokrine gideceğim nasipse
Allah bir daha yaşatmasın canım. Yorulmaya gelmiyor dün altı üstü hastaneye gittim iki üç saat geve ağrım çok oldu. İnsülin bugün yaptım ama gene yüksek çıktı.salı da dozunu artırır sanırım
Canım sabah açlık tokluk şekerleri yüksek çıkıyor benim o yüzden başlandı insülin
Allah sabır versin canım, kendiliğinden yine hamile kalmanı diliyorum. Çok zor..Çok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.
Canım bendede var o sızlama, hatta bebek çıkacak sanıyorum okadar aşağıdaki.. çrs kontrol var bakalım ne diyecek.En cok yasayan biri olarak soyle tarif edeyim tum karnin tas kesiliyo bebek bi yerde toplaniyo dokunsan hissediyosun yusyuvarlak. Nefes alman bozuluyor kalbin hizlaniyo gibi tuhaf oluyosun. En fazla 2 dk surmesi lazimmis cok sukur benim daha 2 dk gecmedi ama rahim agzinda sizlama gibi igme batmasi gibi biseyler hissediyorum arada o yuzden acile gidip rahim agzini olcturucem
Amin canım, rabbim hiçbirimize yaşatmasınBak 1 hafta gecmis bile canim rabbim bi daha yasatmasin. Valla sizden korktum her wcde korkuyla oturuyorum
Canım benim randevuları iki haftada bire düşürdü artık. Bir dahaki de 30 unda olur bayram öncesi. Nasıl doğuracağımız falan belli olur sanırım 34 haftalık olacak nasipseBen 22sinde gidicem canim saat 2 ye randevu aldim. Insallah duzelir sekerin
Hangimiz evhamlı değiliz ki canımCanim sertlesiyomus sanirim biyere toplaniyomus bebek kizlar oyle yazdi.insallah guzel olacak hersey ben biraz evhamliyim sanirim
Canım inşallah bu ayı da atlatsak bir şey kalmayacak daha rahat olacağız hepimiz.Benimde belim kopuyor biraz yürüyünce. Daha 30 haftalık ya.. bi görseydik 34-35i.
Allah sabır versin canım, kendiliğinden yine hamile kalmanı diliyorum. Çok zor..
Canım bendede var o sızlama, hatta bebek çıkacak sanıyorum okadar aşağıdaki.. çrs kontrol var bakalım ne diyecek.
Esini takdir ettim ongoruluyms bu cok iyi. Bende uzulurim arada ama kmse uyarilmaz nedense smdiden dusunuyorm cocuklari bakarken neler yasicm kmbilr die yakn cnku butn gun bnde takilir gelpKayinvalidemde bazen akil verir kendi dedigini dogru düsünür ama üzüldügümu anlarsa esim ona belirtir bidaha yapmaz.dedigin gibi ben de karismamasindan yanayim normalde ama yaklasti ya biraz psikolojim degisti.tek basimayim sabahtan aksama kadar sadece esimi görüyorum onun da basinin etini yiyom bazen.sıkıntıdan.arkafaslarima aileme anlatamiyorum hamileyken cok uzuluyor diye bide onlar üzülmesin diye.ama sanki eşime sinir olmaya basliyorum cok sacma gelecek size belki.ama boyle
Gobus hizla buyuyor tatlim ne olsunMorasigi canimmm bebisler nasilll? Gobus ne alemde
Benimki sanki bir mıknatıs varda karnımı olduğu yere çekiyo gibi oluyor bende sonradan anladım kasılma olduğunuKizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz
Anladim canim tesekkurlerBenimki sanki bir mıknatıs varda karnımı olduğu yere çekiyo gibi oluyor bende sonradan anladım kasılma olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?