Benim de sık sık gözüm karariyor birden bire soğuk ter uyuşma hissi oluyor uzaniyorum hemen. Tansiyonum düşük çıkıyor genelde. Onun dışında da bildiğim bir hastalık yok. Böyle böyle geçiriyoruz günleri. Sebebini ben de bulamadım.

Aynen uzaninca geçiyor ancak son zamanda oldu böyle 30. Haftadan sonra böyle böyle gorucez son haftayı senin bitmiş ama artk ne güzel.

Rabbim saglikli sihhatli kavustursun bacimmm. Gozunuz aydin olsun simdidennn

Ayy hadi bakalım canım salı günü kavuşuyorsnz kuzunuza çok heyecanlı bi süreçtir eminim.

Rabbim saglikli sihhatli kavustursun bacimmm. Gozunuz aydin olsun simdidennn
Insallah burdaki herkes kavuşacak. Benim de zor gecti gebeligim kendimi hep Rabbim vermeyi istemese bugunlere kadar getirmezdi diye teselli ettim. Ikiz olunca sıkıntılarda iki kat oluyordur elbet. Geçmiyor gibi gelen vakit geçmiş bile. Sizler de bi bakmissiniz of pof derken sağlıkka doğuvermiş (inşallah)

Aminnn insallahhhh

Maşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizde o günlere geliriz inşallah

Tamam canım bir şey olursa bana yaz mutlaka. İnşallah çıkarsın tabii de ihtiyacın olursa burdayım
Sagol canim sagolsun julican da yakinmis hastaneye o da teklif etti ama zahmet etmeyin kizlar. Hele sen de risk altindasin cikma evden canimm yatiyom biseye suanlik ihtiyacim olmadi

geçmiş olsun canım bebeğe maşallah bugün ben de yorgunluktan bayılacak gibiyim, çalışmak zor geliyor artık çok.
Bakmadim canim birazdan yine getirirler bakarim agri kesiciyi halledemediler akmiyo serum 3 hemsire geldi gelen gitti bisey yapmiyolar deli ettiler kavga edicem
geçmiş olsun canım Allah şifa versin verdiler mi serumu?
geçmiş olsun canım ben de çok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…