Evet kizlar doktor muayene etti. Rahim agzi sanki az daha kisalmis dedi. Bir de sabah ki nst sancilarina bakarak bu gecede yatis dedi.kaldik yani yine hastanedeee artik hersey bu gece ki sancilara ve sabahki rahim agzi kontrolune bagli.
Bebislerden biri 1476gr 29+6 cikti.
Digeri 1467gr 30+1 cikti kizlar

Canım yat kontrol altında olman daha iyi inşallah kasılman olmaz tekrardan

Geçmiş olsun canım Allah korusun sizi... Dinlen bol bol aman sakın iş vs yapma

Hastanede olman iyi kontrol altında olursun. Atlatırsınız inşallah dualarımız seninle

Geçmiş olsun canım... herşey yoluna girer inşallah

Büyük ihtimal kan şekerim düştü canım ama ben şekerli yedim hemen hep öyle yazıyordu nette çok şekerde yemem aslında tatlida sütlü tatlı sadece oda arada bir kahvaltı yıl acele hızlı yapmstm bı anda actm o mu tetikledi acaba diyorum

Oyle olmusa bnziyo canim aclk hemen tetkliyo bole seleri genelde ole bilinir aslnda seker dusmesi yasadiysan seker aldkca daha cok duser ondan once tuzlu dedm aklnda ole kalsn uzerine tatli bisi yersn dikat et aman tek disarda falan olirsn allah korusun cantanda kraker trzi bisiler bulundur hep

Iyi olun canim kontrollu ol daha iyi

Ins oyle kalir daha kisalmaz canim daha iyi kontrol altnda kalman aslnda mudehale ederler iyi olacksn ins bebisler iyi masallaj dayanicaklar

Sagol canım, benim tansiyon düşük çıkıyor. Şekerde aynı hesap. Nabzım yükseliyor. Bebek sıkıştırıyor dedigin gibi. Kapalı alan istemiyor
sabaha daha iyi olursunuz inşallah bebişerde iyi çok şükür. Biraz daha dayanırlar umarım. Rabbim korusun
Geçmiş olsun canım... herşey yoluna girer inşallah
Sagol canım, Allah razı olsun

Ay saol canım aklımda bulunsun bu benim

Anladim canim nabizdan dolayi seninki. E sikisiyorlar artik bebekler bizleri yer daraliyor benim nabiz da hep dusuk gidiyo daha iyi heralde bole :)

Gunaydin kizlarrrr.. hareketsizlikten ve surekli serum ilac alimindan sistim iyice.serum takili kolum zaten dirsekten asagisi davul oldu odem yapmis. Iki yuruyeyim koridorda dedim resmen zorlandim sismemis yerim kalmamis valla. Ciger gelistirici igneler dediginiz gibi hormondan zaten kizaran yuzumu daha da kipkirmizi yapti tum vucudum kirmizi renkte

Günaydın canım, Allah yardımcın olsun. Bol su içmeye çalış. İnşallah bir aksilik olmazsa bugun çıkarsın

Günaydın canım, Allah yardımcın olsun. Bol su içmeye çalış. İnşallah bir aksilik olmazsa bugun çıkarsın
Icmemek ne mumkun canim sicaktan dilimin damagima yapismasi yuzunden surekli iciyorum haddi hesabi yok siselerin.
Ayy sabah sabah gozumu actim. Bi baktim uykular bana haram diye icimden sarki soyluyorum siyirmanin esigindeyim.

Icmemek ne mumkun canim sicaktan dilimin damagima yapismasi yuzunden surekli iciyorum haddi hesabi yok siselerin.
Ayy sabah sabah gozumu actim. Bi baktim uykular bana haram diye icimden sarki soyluyorum siyirmanin esigindeyim.
Hastanede uyunmuyor zaten. Hemşireler sürekli geliyor. Bide iki kişilik oda olunca rahat etmiyor insan.
:)

Hastanede uyunmuyor zaten. Hemşireler sürekli geliyor. Bide iki kişilik oda olunca rahat etmiyor insan.
:)
Dunkiler fazla kalmadi canim gece 1 de ciktilar. Kansizligi varmis kadinin 2 unite kan 1 poset serum 2 ciger gelistirici progestan icirdiler yolladilar. Gece 1 e kalma sebebi de ciger gelistirici vurdurmak icindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…