- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Canım yat kontrol altında olman daha iyi inşallah kasılman olmaz tekrardanEvet kizlar doktor muayene etti. Rahim agzi sanki az daha kisalmis dedi. Bir de sabah ki nst sancilarina bakarak bu gecede yatis dedi.kaldik yani yine hastanedeee artik hersey bu gece ki sancilara ve sabahki rahim agzi kontrolune bagli.
Bebislerden biri 1476gr 29+6 cikti.
Digeri 1467gr 30+1 cikti kizlar
Geçmiş olsun canım Allah korusun sizi... Dinlen bol bol aman sakın iş vs yapmaAllah razi olsun kizlar. Geldim doktoruma yatis verdi birazdan ilac serum takviyesi baslicak. Bi de doktorum olctu 2.5 sinirdasin dedi. Cok sukur kanama vs. Durumumuz yok insallah yarina cikariz. Dediginiz gibi 36yi gormek icin artik yemek harici bisey yapmicam evde
Hastanede olman iyi kontrol altında olursun. Atlatırsınız inşallah dualarımız seninleEvet kizlar doktor muayene etti. Rahim agzi sanki az daha kisalmis dedi. Bir de sabah ki nst sancilarina bakarak bu gecede yatis dedi.kaldik yani yine hastanedeee artik hersey bu gece ki sancilara ve sabahki rahim agzi kontrolune bagli.
Geçmiş olsun canım... herşey yoluna girer inşallahhastanedeyim, ferritin kan serumu takılacak yine. Nefes darlıgından bayılıyordum. Dr. Kardiyolojiye gönderdi, hemogram tsh bakıldı. Kan degerim 9 olmuş. Kansızlıktan olabilir dedi doktor.
Bebek kilosu 1.750 gr boyu 42 olmuş.
Durumu iyi. Biraz beni silkeliyor.
2 hafta sonra kontrol dedi.
Bu nefes darlığı beni öldürecek gibi
Hep yatmak istiyor
Adalat mı acaba, bide nidilat var oda turuncubana adalatı yasakladı. Tansiyonu oynatır, sana iyi gelmez dedi.
Amin insallah olmaz canim. Az once nst cektiler cok sukur 1 kere sanci oldu gerisinde yok. Insallah gece de yasamam sabah cikarimCanım yat kontrol altında olman daha iyi inşallah kasılman olmaz tekrardan
Sagol canim Allah razi olsun. Yatiyorum valla sistigimi hissediyorumGeçmiş olsun canım Allah korusun sizi... Dinlen bol bol aman sakın iş vs yapma
Büyük ihtimal kan şekerim düştü canım ama ben şekerli yedim hemen hep öyle yazıyordu nette çok şekerde yemem aslında tatlida sütlü tatlı sadece oda arada bir kahvaltı yıl acele hızlı yapmstm bı anda actm o mu tetikledi acaba diyorumBebise masallah canim ama seni bitirdi bebiskan da cok dusms serumla desteklemesi iyi olur. Senin tansiyon yuksek mi gidiyo canim o daha cok tetkliyo nefs darligini. Sona yaklastk gerci hepimzde oluyo baskidan yemek borusuna bski yukari bski yatarken sknti hep
Kan sekerin ve tansiyonun dustyse goz kararmasi yasarsin canm birazda acsan tetiklerhemenhipoglisemi var bnde yillar once cok yasardim ayni bu durumu hamilelkte yasamadm sukur hep temknli gittgmden. Bole olnca hemen uzan ayaklarn biraz yukarda kalsn birde agzina ilk once tuzlu bisi at mutlaka tatli atma daha kotu olursn
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırız yarınaAmin insallah olmaz canim. Az once nst cektiler cok sukur 1 kere sanci oldu gerisinde yok. Insallah gece de yasamam sabah cikarim
Oyle olmusa bnziyo canim aclk hemen tetkliyo bole seleriBüyük ihtimal kan şekerim düştü canım ama ben şekerli yedim hemen hep öyle yazıyordu nette çok şekerde yemem aslında tatlida sütlü tatlı sadece oda arada bir kahvaltı yıl acele hızlı yapmstm bı anda actm o mu tetikledi acaba diyorum
Iyi olun canim kontrollu ol daha iyiEvet kizlar doktor muayene etti. Rahim agzi sanki az daha kisalmis dedi. Bir de sabah ki nst sancilarina bakarak bu gecede yatis dedi.kaldik yani yine hastanedeee artik hersey bu gece ki sancilara ve sabahki rahim agzi kontrolune bagli.
Ins oyle kalir daha kisalmaz canim daha iyi kontrol altnda kalman aslnda mudehale ederler iyi olacksn insEvet kizlar doktor muayene etti. Rahim agzi sanki az daha kisalmis dedi. Bir de sabah ki nst sancilarina bakarak bu gecede yatis dedi.kaldik yani yine hastanedeee artik hersey bu gece ki sancilara ve sabahki rahim agzi kontrolune bagli.
Sagol canım, benim tansiyon düşük çıkıyor. Şekerde aynı hesap. Nabzım yükseliyor. Bebek sıkıştırıyor dedigin gibi. Kapalı alan istemiyorBebise masallah canim ama seni bitirdi bebiskan da cok dusms serumla desteklemesi iyi olur. Senin tansiyon yuksek mi gidiyo canim o daha cok tetkliyo nefs darligini. Sona yaklastk gerci hepimzde oluyo baskidan yemek borusuna bski yukari bski yatarken sknti hep
Kan sekerin ve tansiyonun dustyse goz kararmasi yasarsin canm birazda acsan tetiklerhemenhipoglisemi var bnde yillar once cok yasardim ayni bu durumu hamilelkte yasamadm sukur hep temknli gittgmden. Bole olnca hemen uzan ayaklarn biraz yukarda kalsn birde agzina ilk once tuzlu bisi at mutlaka tatli atma daha kotu olursn
sabaha daha iyi olursunuz inşallah bebişerde iyi çok şükür. Biraz daha dayanırlar umarım. Rabbim korusunEvet kizlar doktor muayene etti. Rahim agzi sanki az daha kisalmis dedi. Bir de sabah ki nst sancilarina bakarak bu gecede yatis dedi.kaldik yani yine hastanedeee artik hersey bu gece ki sancilara ve sabahki rahim agzi kontrolune bagli.
Sagol canım, Allah razı olsunGeçmiş olsun canım... herşey yoluna girer inşallah
Ay saol canım aklımda bulunsun bu benimOyle olmusa bnziyo canim aclk hemen tetkliyo bole selerigenelde ole bilinir aslnda seker dusmesi yasadiysan seker aldkca daha cok duser ondan once tuzlu dedm aklnda ole kalsn uzerine tatli bisi yersn dikat et aman tek disarda falan olirsn allah korusun cantanda kraker trzi bisiler bulundur hep
Anladim canim nabizdan dolayi seninki. E sikisiyorlar artik bebekler bizleri yer daraliyorSagol canım, benim tansiyon düşük çıkıyor. Şekerde aynı hesap. Nabzım yükseliyor. Bebek sıkıştırıyor dedigin gibi. Kapalı alan istemiyor
sabaha daha iyi olursunuz inşallah bebişerde iyi çok şükür. Biraz daha dayanırlar umarım. Rabbim korusun
Sagol canım, Allah razı olsun
Günaydın canım, Allah yardımcın olsun. Bol su içmeye çalış. İnşallah bir aksilik olmazsa bugun çıkarsınGunaydin kizlarrrr.. hareketsizlikten ve surekli serum ilac alimindan sistim iyice.serum takili kolum zaten dirsekten asagisi davul oldu odem yapmis. Iki yuruyeyim koridorda dedim resmen zorlandim sismemis yerim kalmamis valla. Ciger gelistirici igneler dediginiz gibi hormondan zaten kizaran yuzumu daha da kipkirmizi yapti tum vucudum kirmizi renkte
Icmemek ne mumkun canim sicaktan dilimin damagima yapismasi yuzunden surekli iciyorum haddi hesabi yok siselerin.Günaydın canım, Allah yardımcın olsun. Bol su içmeye çalış. İnşallah bir aksilik olmazsa bugun çıkarsın
Hastanede uyunmuyor zaten. Hemşireler sürekli geliyor. Bide iki kişilik oda olunca rahat etmiyor insan.Icmemek ne mumkun canim sicaktan dilimin damagima yapismasi yuzunden surekli iciyorum haddi hesabi yok siselerin.
Ayy sabah sabah gozumu actim. Bi baktim uykular bana haram diye icimden sarki soyluyorumsiyirmanin esigindeyim.
Dunkiler fazla kalmadi canim gece 1 de ciktilar. Kansizligi varmis kadinin 2 unite kan 1 poset serum 2 ciger gelistirici progestan icirdiler yolladilar. Gece 1 e kalma sebebi de ciger gelistirici vurdurmak icindiHastanede uyunmuyor zaten. Hemşireler sürekli geliyor. Bide iki kişilik oda olunca rahat etmiyor insan.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?