Sagol canım, Allah razı olsungeçmiş olsun canımbebeğe maşallah bugün ben de yorgunluktan bayılacak gibiyim, çalışmak zor geliyor artık çok.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin verdiler mi serumu?
geçmiş olsun canım ben de çok halsizim
Valla bende isterdim. Bilmeden gitmisiz konyanin sonuna herseyden uzaga.Keşke bu taraflarda olsan da komşu olsaydık ya. Gelip giderdik
Cemkirdim verdiler canim ustune yine 1kiloluk serum gidim gidim akiyogeçmiş olsun canımbebeğe maşallah bugün ben de yorgunluktan bayılacak gibiyim, çalışmak zor geliyor artık çok.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin verdiler mi serumu?
geçmiş olsun canım ben de çok halsizim
Canım doktor gördü mü ne dediCemkirdim verdiler canim ustune yine 1kiloluk serum gidim gidim akiyo
Yok kiz gelmedi daha cagirmadi da. Esimde telefonda homurdandi ne bicim ozel hastane niye gelmiyo diye. Egitimde yatsaydin daha cok ilgilenirlerdi dedi. Gelince doktorla konus dedim.Canım doktor gördü mü ne dedi
Muayeneleri çok yoğun olduğu için yatan hastalara bakmaya fırsatı kalmamış olabilir ama en azından yemek molasında sonra muayeneye uğramadan yatan hastalarına baksaydı keşke valla gün içi doğumumuz olursada bekletir mi bu kadar, akşam oldu zaten mesaisi bitmeden bakıcak demek ki.Yok kiz gelmedi daha cagirmadi da. Esimde telefonda homurdandi ne bicim ozel hastane niye gelmiyo diye. Egitimde yatsaydin daha cok ilgilenirlerdi dedi. Gelince doktorla konus dedim.
Insallah gelir canim yoksa esim oruclu kafa zaten kavga cikarir. Sahsen sabah cagiricam gun icinde seni ultrason icin diyince bende ogle arasina cagirir sandim.Muayeneleri çok yoğun olduğu için yatan hastalara bakmaya fırsatı kalmamış olabilir ama en azından yemek molasında sonra muayeneye uğramadan yatan hastalarına baksaydı keşke valla gün içi doğumumuz olursada bekletir mi bu kadar, akşam oldu zaten mesaisi bitmeden bakıcak demek ki.
Haber et bizede inşallah yarına çıkarırlar canımInsallah gelir canim yoksa esim oruclu kafa zaten kavga cikarir. Sahsen sabah cagiricam gun icinde seni ultrason icin diyince bende ogle arasina cagirir sandim.
Allah allah hem yatış verip hem ilgilenmemek nedirCemkirdim verdiler canim ustune yine 1kiloluk serum gidim gidim akiyo
Insallah canim bi gelsinde doktor hala yok ortaliktaHaber et bizede inşallah yarına çıkarırlar canım
Allah allah hem yatış verip hem ilgilenmemek nedir
bu arada bayramda umarım hiç birimizin doktoru tatile gidemezevlerinde otursunlar tatlı matlı ne varsa göndeririz
Valla kansızlık tetikliyor dedi doktor. 2 doz ferritin verdi. Birini bugun yedim, digerini sonraki hafta yicem bakalımşimdi daha iyisin inşallahh canıım ? bebiş iyiymiş sevindimm senin bu nefes darlığı neden oluyormuş kuzu?
Evet ya çok uzak gerçektenValla bende isterdim. Bilmeden gitmisiz konyanin sonuna herseyden uzaga.
Geçmiş olsun canım rabbim korusun yavrularını vakti zamanında doğsunlarda inşallahKizlar soylemesi ayip aksam yemegi geldi corbasi makarnasi kofte tarzi bisey de var basmislar baharati midem kavruluyor suan. Valla alev cikacak o derece yaniyorum
Amin canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canım rabbim korusun yavrularını vakti zamanında doğsunlarda inşallah
Bebise masallah canim ama seni bitirdi bebishastanedeyim, ferritin kan serumu takılacak yine. Nefes darlıgından bayılıyordum. Dr. Kardiyolojiye gönderdi, hemogram tsh bakıldı. Kan degerim 9 olmuş. Kansızlıktan olabilir dedi doktor.
Bebek kilosu 1.750 gr boyu 42 olmuş.
Durumu iyi. Biraz beni silkeliyor.
2 hafta sonra kontrol dedi.
Bu nefes darlığı beni öldürecek gibi
Hep yatmak istiyor
Adalat mı acaba, bide nidilat var oda turuncubana adalatı yasakladı. Tansiyonu oynatır, sana iyi gelmez dedi.
Kan sekerin ve tansiyonun dustyse goz kararmasi yasarsin canm birazda acsan tetiklerhemenKızlar demin dünya tersine döndü sanki soğuk ter boşaldı elim ayağım dudaklrm uyustu kendimi yerde buldum karardı gözümün onu tansiyonum her zamanki gibi düşük neden böyle oldu acabaşekerim mi düştü acaba bilen arkadaşlar varmı çok kötü oldum midemde bulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?