Cemkirdim verdiler canim ustune yine 1kiloluk serum gidim gidim akiyo

Yok kiz gelmedi daha cagirmadi da. Esimde telefonda homurdandi ne bicim ozel hastane niye gelmiyo diye. Egitimde yatsaydin daha cok ilgilenirlerdi dedi. Gelince doktorla konus dedim.
Muayeneleri çok yoğun olduğu için yatan hastalara bakmaya fırsatı kalmamış olabilir ama en azından yemek molasında sonra muayeneye uğramadan yatan hastalarına baksaydı keşke valla gün içi doğumumuz olursada bekletir mi bu kadar, akşam oldu zaten mesaisi bitmeden bakıcak demek ki.

Insallah gelir canim yoksa esim oruclu kafa zaten kavga cikarir. Sahsen sabah cagiricam gun icinde seni ultrason icin diyince bende ogle arasina cagirir sandim.

Bebise masallah canim ama seni bitirdi bebis kan da cok dusms serumla desteklemesi iyi olur. Senin tansiyon yuksek mi gidiyo canim o daha cok tetkliyo nefs darligini. Sona yaklastk gerci hepimzde oluyo baskidan yemek borusuna bski yukari bski yatarken sknti hep
Kan sekerin ve tansiyonun dustyse goz kararmasi yasarsin canm birazda acsan tetiklerhemen hipoglisemi var bnde yillar once cok yasardim ayni bu durumu hamilelkte yasamadm sukur hep temknli gittgmden. Bole olnca hemen uzan ayaklarn biraz yukarda kalsn birde agzina ilk once tuzlu bisi at mutlaka tatli atma daha kotu olursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…