- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Aminnn insallah canimÇok şükür hadi gözün aydın bi daha ki yatisin dogumunda olsun hic sıkıntın olmaz inşallah. Vakti saatinde sağlıkla kavusursunuz
Canim yaa bana pek fayda etmiyo gibi bu ilac. geleli 2 kere sanci girdi bile rahmime vurdu hemen yan yattim. Insallah ise yararda durur yavrularim.Allah biliyo icim rahat degilNidicardı aksatma canım gerekirse saat kur o kasılmaları engelleyecek inşallah
Canım sen wc dışında kalkmayacaksın. Allah inş birini gönderir sanaCanim yaa bana pek fayda etmiyo gibi bu ilac. geleli 2 kere sanci girdi bile rahmime vurdu hemen yan yattim. Insallah ise yararda durur yavrularim.Allah biliyo icim rahat degil
Çok sağol canm insallahhAh canım benim çok geçmiş olsun. Rabbım bir daha yaşatmasın benimde bir önceki Tup bebeğimin kalbı durmuştu kürtajla alınmıştı cok zor seni çok iyi anlıyorum. genetık testte benim heterozigot pıhtılaşma taşıyıcısı olduğum ortaya çıktı şimdi yıne Tup bebekle hamileyim. Her akşam iğne oluyorum. Dilerim Rabbımden tez zamanda sende tekrardan hamile kalıp sağlıcakla dünyaya getırırsın
Canım inşallah işe yarar ilaç eve verebileceği başka birde magnezyum var zaten kullanıyorsun. Ama sen kendine dikkat et kasılmaların devam ederse git gerekirse hastanede kal gene. Tuvalet dışında da kalkma bir müddet en azından eşin yemeğini akşamdan yapsın ertesi gün ısıtıp yersiniz sen tarif edersinCanim yaa bana pek fayda etmiyo gibi bu ilac. geleli 2 kere sanci girdi bile rahmime vurdu hemen yan yattim. Insallah ise yararda durur yavrularim.Allah biliyo icim rahat degil
Benim de kasiklarim agriyor bugun canim farkinda olmadan ayni seyi yazmisizOrkide_sever canım bu kasılmalı nasıl anlıyorsun bana bir tarif eder misin. Ben bugün çok yoruldum kasıklarım ağrıyor sanki başka neye dikkat etmem lazım
Ahh canim keske benimkinin elinden gelse yemek vs. Ama bi sekilde idare edicez bakalim. Hayirlisi simdilik yumurta kirdi patates salatasi yapti yedik. Yarina Allah buyukCanım inşallah işe yarar ilaç eve verebileceği başka birde magnezyum var zaten kullanıyorsun. Ama sen kendine dikkat et kasılmaların devam ederse git gerekirse hastanede kal gene. Tuvalet dışında da kalkma bir müddet en azından eşin yemeğini akşamdan yapsın ertesi gün ısıtıp yersiniz sen tarif edersin
Canim karnim tas kesiliyo elleyince o yumusaklik kayboluyo cocuklar toplaniyo nefesim bi degisiyo zorlaniyorum. Kasilmayla veya once sonra olacak sekilde bazen rahmime igne batmasi gibi keskin bi aci girdigi oluyor. Karnin sertlesirse git mutlaka canim gorun sende ihmal etme nolur.Orkide_sever canım bu kasılmalı nasıl anlıyorsun bana bir tarif eder misin. Ben bugün çok yoruldum kasıklarım ağrıyor sanki başka neye dikkat etmem lazım
Canim ben oglumda sanci cekmedim ama cekenler adet agrisi gibi belden kasiklara vurur diyorlar gorun bence.Kizlar iki saattir falan surekli adet agrisi gibi belim karnim cok agriyo.ve bacaklarim agriyo.net bi kasilma yok acile gitsemmmi
Canım geçenlerde ben 2 gün ağrı çektim aralıklı bı şekilde kasılma olmadı ama adet ağrısı gibi sonra usutmeden olduğunu anladm kasik agrisi ne güldürdu ne öldürdü cinsinden arada bı ağrı artarsa ağrın mutlaka git ama az olursa kendini dinle kasılma sertleşme varsa gidersin hemen.Kizlar iki saattir falan surekli adet agrisi gibi belim karnim cok agriyo.ve bacaklarim agriyo.net bi kasilma yok acile gitsemmmi
Canım aynı şeyi sormuşuzKizlar iki saattir falan surekli adet agrisi gibi belim karnim cok agriyo.ve bacaklarim agriyo.net bi kasilma yok acile gitsemmmi
Ya canım bu nefes darlığı bende hep oluyor gün içinde. Birde karnım gün içinde sık sık sertleşir ben bunu bebekler yapıyor sanıyorum. Bu akşamda sürekli hareket halinde bınlar h durmuyorlar ve sürekli çişimi getiriyorlar. Sağdaki bebek iyi de soldaki hiç durmuyor karnımda semsert. Adalat ve magnezyum içtim suyu da artırayım olmadı gideyim bendeCanim karnim tas kesiliyo elleyince o yumusaklik kayboluyo cocuklar toplaniyo nefesim bi degisiyo zorlaniyorum. Kasilmayla veya once sonra olacak sekilde bazen rahmime igne batmasi gibi keskin bi aci girdigi oluyor. Karnin sertlesirse git mutlaka canim gorun sende ihmal etme nolur.
Iste canim bende basta bebekler yapiyor saniyodum ama oyle degilmis kasilmalar sertlestiriyormus. Valla bende gunde 3 bucuk lt cikardim suyu biliyosun hastanede ki bi ton ilaca seruma ragmen hala kasilmam devam ediyor aman ihmal etme canim lutfenCanım aynı şeyi sormuşuzağrın devam ederse git bence riske atılacak haftalarda değiliz
Ya canım bu nefes darlığı bende hep oluyor gün içinde. Birde karnım gün içinde sık sık sertleşir ben bunu bebekler yapıyor sanıyorum. Bu akşamda sürekli hareket halinde bınlar h durmuyorlar ve sürekli çişimi getiriyorlar. Sağdaki bebek iyi de soldaki hiç durmuyor karnımda semsert. Adalat ve magnezyum içtim suyu da artırayım olmadı gideyim bende
Canım bazen en yakınların bu durumu yaşatıyor ama sabır diyeceğiz... sen kendini düşün sadece, bebeklerin iyi olsun önemli olan o...Hey yarabbim insani sinir edecek seyleri nasil buluyolar. Annem hastaneden cikip eve gecince ara demisti unutmustum simdi aradik teyzemin yanindaymis. Neymis goruntulu aricakmisiz karnima bakicaklarmis. Bi gecmis olsun diyen yok afedersiniz ne kadar kilo almisim g.tumu basimi merak eden var. Nazar etmezlermis falan cok afedersiniz biri anam biri teyzem ama geri kafalilikta ustlerine yok masallah.
Canım çok sağol takip edeyim devam ederse gideyim o zaman ben de. Bilmemek ne kötü. Rahim kasılıyor falan diyorsunuz ben onu hiç anlamıyorum mesela. Şu dört hafta hayırlısıyla hızlıca geçiverse hepimiz rahat edeceğiz inşallahIste canim bende basta bebekler yapiyor saniyodum ama oyle degilmis kasilmalar sertlestiriyormus. Valla bende gunde 3 bucuk lt cikardim suyu biliyosun hastanede ki bi ton ilaca seruma ragmen hala kasilmam devam ediyor aman ihmal etme canim lutfen
O kafadan benimde eşimin ailesi var. Kv aile grubuna fotoğraf atalım herkes seni merak ediyor diyorHey yarabbim insani sinir edecek seyleri nasil buluyolar. Annem hastaneden cikip eve gecince ara demisti unutmustum simdi aradik teyzemin yanindaymis. Neymis goruntulu aricakmisiz karnima bakicaklarmis. Bi gecmis olsun diyen yok afedersiniz ne kadar kilo almisim g.tumu basimi merak eden var. Nazar etmezlermis falan cok afedersiniz biri anam biri teyzem ama geri kafalilikta ustlerine yok masallah.
Gerekirse arama görüntülü, telefon şarjı yok de netim yok de. Boşver. Sen kendine ve bebeklerine dikkat et. Kim ne demiş umurunda olmasın. Bi tane de bende var. Kayınpeder hastaneden geldiğim gün geçmiş olsun diyor, bide laf yetiştiriyor. Hasta diye bişey demek istemiyorum. Seni anlıyorum, aldırma sen. Sinir stres de kasılma yapıyorHey yarabbim insani sinir edecek seyleri nasil buluyolar. Annem hastaneden cikip eve gecince ara demisti unutmustum simdi aradik teyzemin yanindaymis. Neymis goruntulu aricakmisiz karnima bakicaklarmis. Bi gecmis olsun diyen yok afedersiniz ne kadar kilo almisim g.tumu basimi merak eden var. Nazar etmezlermis falan cok afedersiniz biri anam biri teyzem ama geri kafalilikta ustlerine yok masallah.
Canım çok sağol takip edeyim devam ederse gideyim o zaman ben de. Bilmemek ne kötü. Rahim kasılıyor falan diyorsunuz ben onu hiç anlamıyorum mesela. Şu dört hafta hayırlısıyla hızlıca geçiverse hepimiz rahat edeceğiz inşallah
O kafadan benimde eşimin ailesi var. Kv aile grubuna fotoğraf atalım herkes seni merak ediyor diyorSaçımı kapatayım diyorum gönülsüzüm çünkü bir şey olmaz abilerin kardeşlerin diyor. Bende benim değil eşimin abileri be kuzenleri kan bağım yok tesettür böyle bir şey değil dedim artık. Delirtirler insanı ne yapacaksın göbeğimi sen benim
Valla cinnet gecirsem yeri de. Dedigin gibi suan onceligim bebeklerimCanım bazen en yakınların bu durumu yaşatıyor ama sabır diyeceğiz... sen kendini düşün sadece, bebeklerin iyi olsun önemli olan o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?