Ayy valla yaa kime ne yani ne meraklilar. Istemiyorum diyorum hoporlor acik annem hesapta esime gizli gizli sen ara bizi diyo. Bagirdim s.lak mi var karsinda istemiyorum zorlami dedim artik anneme bagirdim.

Ayy valla yaa kime ne yani ne meraklilar. Istemiyorum diyorum hoporlor acik annem hesapta esime gizli gizli sen ara bizi diyo. Bagirdim s.lak mi var karsinda istemiyorum zorlami dedim artik anneme bagirdim.
Sen boşver canım en son ihtiyacın olan şey stres.

Vallahi canim. Dedim istemiyorum diye bagirdim sonunda. Esime de kizdim hala neden kapatmiyosun telefonu diye

Cnm benimki strestten oldu heralde bugun esimle tartismistik biraz

Yok canım, Çarpıntı için gebelikten ve kansızlıktan olur dedi. Tahliller yapıldı, kardiyolojiye de muayne oldum. Bişey çıkmadı. Gün içerisinde ayakta kalırsam oluyor malesef
iyi cok sukur dikkat et kendine canım bende de oluyor halsizlik carpinti en s9n tahlilde demir dusuk cikmisti o mu yaptı acep
Aksam oglum falan gelince ona vermistim telefonu canim ondan aksamdan beri yokum. Cikis daha vermediler. Dun aksam doktor geldi insallah sancin cikmazsa yarin taburcu ederiz demisti kismet bakalim. Sabah ki nst sonucuna bakmadim cikti mi cikmadi mi.
çok sevindim çıkmana ne yemek yap ne de banyoyu yıka bence
Ben iş yerinde saat 4 sonrası bitkin düşüyorum ama evde de rahat durmam biliyorum huyunu daha çok ayakta dururum bu sebepten iş yeri daha güvenli geliyor gözüme
Ama senin rahat durmayacak iş yapacak luksun kalmamış hep yatman gerek gibi

Aynen canım, demir eksikliği yapıyor

Evet canim oyle. 2 dk banyo yaptim sag tarafimin agrisina geberiyorum simdi karnimi tasiyamiyorum artik hamlamisimda hastanede siskinlikte var. Bu odemleri nasil aticam hareketsiz

laiyka canım bu şekilde. Ekmek yerine bulgur yada patates olabilir dedi belirttiği ölçüde. Meyve porsiyonlarını da yolladım

Eklentiler

• 0C450175-6C63-470F-86E1-3B99CE11BA99.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 28
laiyka bide dedi ki kendinizi strese sokmayın hamilesiniz illa canınız bir şey çekecek. İnsülin başlanmış zaten gerekirse dozu artırsınlar siz sıkıntıya girmeyin dedi

laiyka bide dedi ki kendinizi strese sokmayın hamilesiniz illa canınız bir şey çekecek. İnsülin başlanmış zaten gerekirse dozu artırsınlar siz sıkıntıya girmeyin dedi
Devletteki diyetisyende bana öyle dedi sen yiyip besleneceksin gerekirse insülin başlanacak diye. Meyveyi günde 1 yiyorum hala 2 ceviz 10 badem birde öğlen et salata yoğurt akşam sebze salata yoğurt. Benim porsiyonlarım çok az geliyor artık bu haftalarda. Teşekkür ederim canım

Çok sağol canm insallahhsen de sağlıcakla hayırla kucağına al insallahhrabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.
Amin canım aminn. Rabbım hiçbırımıze yasatmasın. Allahım hepimize tez Zamanda anne olmayı ,hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsın ınşallah

Yalan yok canım bende acıkıyorum. İnsülin beni baya dengeledi ama ne yapalım sende görüş gerekirse başlasın bencede eskisi gibi çok kasmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…