Neyseki canımAllahtan bende göbek merak eden yok. Benim evdekiler yetiyor sagolsun. Şu günler geçsede herkes rahatlasa
Bazen insan anlamakta güçlük çekiyor ne yazık ki. Ne desen boşNeyseki canımya göbek işte neyini merak ediyorsun kardeşim hiç mi hamile görmedin.
Ayy valla yaa kime ne yani ne meraklilar. Istemiyorum diyorum hoporlor acik annem hesapta esime gizli gizli sen ara bizi diyo. Bagirdim s.lak mi var karsinda istemiyorum zorlami dedim artik anneme bagirdim.Canım çok sağol takip edeyim devam ederse gideyim o zaman ben de. Bilmemek ne kötü. Rahim kasılıyor falan diyorsunuz ben onu hiç anlamıyorum mesela. Şu dört hafta hayırlısıyla hızlıca geçiverse hepimiz rahat edeceğiz inşallah
O kafadan benimde eşimin ailesi var. Kv aile grubuna fotoğraf atalım herkes seni merak ediyor diyorSaçımı kapatayım diyorum gönülsüzüm çünkü bir şey olmaz abilerin kardeşlerin diyor. Bende benim değil eşimin abileri be kuzenleri kan bağım yok tesettür böyle bir şey değil dedim artık. Delirtirler insanı ne yapacaksın göbeğimi sen benim
Al benden de o kadarBazen insan anlamakta güçlük çekiyor ne yazık ki. Ne desen boş
Sen boşver canım en son ihtiyacın olan şey stres.Ayy valla yaa kime ne yani ne meraklilar. Istemiyorum diyorum hoporlor acik annem hesapta esime gizli gizli sen ara bizi diyo. Bagirdim s.lak mi var karsinda istemiyorum zorlami dedim artik anneme bagirdim.
Al benden de o kadaryani bu merak niye içinde insan yavrusu olan göbek büyüyecek elbet
Vallahi canim. Dedim istemiyorum diye bagirdim sonunda. Esime de kizdim hala neden kapatmiyosun telefonu diyeGerekirse arama görüntülü, telefon şarjı yok de netim yok de. Boşver. Sen kendine ve bebeklerine dikkat et. Kim ne demiş umurunda olmasın. Bi tane de bende var. Kayınpeder hastaneden geldiğim gün geçmiş olsun diyor, bide laf yetiştiriyor. Hasta diye bişey demek istemiyorum. Seni anlıyorum, aldırma sen. Sinir stres de kasılma yapıyor
seninki ikiz ya, ondan olsa gerek. Tek gebelik ayrı, ikiz olunca ayrı bir göbek oluyor sanıyor olmalılar
Sagol cnm gecmezse gideyimCanim ben oglumda sanci cekmedim ama cekenler adet agrisi gibi belden kasiklara vurur diyorlar gorun bence.
Cnm benimki strestten oldu heralde bugun esimle tartismistik birazCanım geçenlerde ben 2 gün ağrı çektim aralıklı bı şekilde kasılma olmadı ama adet ağrısı gibi sonra usutmeden olduğunu anladm kasik agrisi ne güldürdu ne öldürdü cinsinden arada bı ağrı artarsa ağrın mutlaka git ama az olursa kendini dinle kasılma sertleşme varsa gidersin hemen.
iyi cok sukur dikkat et kendine canımYok canım, Çarpıntı için gebelikten ve kansızlıktan olur dedi. Tahliller yapıldı, kardiyolojiye de muayne oldum. Bişey çıkmadı. Gün içerisinde ayakta kalırsam oluyor malesef
Aksam oglum falan gelince ona vermistim telefonu canim ondan aksamdan beri yokum. Cikis daha vermediler. Dun aksam doktor geldi insallah sancin cikmazsa yarin taburcu ederiz demisti kismet bakalim. Sabah ki nst sonucuna bakmadim cikti mi cikmadi mi.
çok sevindim çıkmana ne yemek yap ne de banyoyu yıka benceEvet kizlar mujdemi isterimmm. Doktorumun yanina indim bu sefer karindan bakti cok hosnut olmadim ama rahim agzi ayni duruyor iyi dedi. Bebislerimde iyi durumda. Nidicard diye ilac yazdi gunde 6 kere. Toz bi ilac. Progestana devam. Yani taburcu ettiiiirabbim bi daha dusurmesin doguma kadar insallahhh
Aynen canım, demir eksikliği yapıyoriyi cok sukur dikkat et kendine canımbende de oluyor halsizlik carpinti en s9n tahlilde demir dusuk cikmisti o mu yaptı acep
çok sevindim çıkmana ne yemek yap ne de banyoyu yıka bence
Ben iş yerinde saat 4 sonrası bitkin düşüyorum ama evde de rahat durmam biliyorum huyunu daha çok ayakta dururum bu sebepten iş yeri daha güvenli geliyor gözüme
Ama senin rahat durmayacak iş yapacak luksun kalmamış hep yatman gerek gibi
Canım çekip göndereyim en son verdiklerini bir bak ona. O biraz daha iyi ilkine göreSaye- canım diyet listeni bi paylaşabilirmisin? Ben bu aralarçok acıkıyorum
Evet canim oyle. 2 dk banyo yaptim sag tarafimin agrisina geberiyorum simdi karnimi tasiyamiyorum artik hamlamisimda hastanede siskinlikte var. Bu odemleri nasil aticam hareketsiziyi cok sukur dikkat et kendine canımbende de oluyor halsizlik carpinti en s9n tahlilde demir dusuk cikmisti o mu yaptı acep
çok sevindim çıkmana ne yemek yap ne de banyoyu yıka bence
Ben iş yerinde saat 4 sonrası bitkin düşüyorum ama evde de rahat durmam biliyorum huyunu daha çok ayakta dururum bu sebepten iş yeri daha güvenli geliyor gözüme
Ama senin rahat durmayacak iş yapacak luksun kalmamış hep yatman gerek gibi
Devletteki diyetisyende bana öyle dedi sen yiyip besleneceksin gerekirse insülin başlanacak diye. Meyveyi günde 1 yiyorum hala 2 ceviz 10 badem birde öğlen et salata yoğurt akşam sebze salata yoğurt. Benim porsiyonlarım çok az geliyor artık bu haftalarda. Teşekkür ederim canımlaiyka bide dedi ki kendinizi strese sokmayın hamilesiniz illa canınız bir şey çekecek. İnsülin başlanmış zaten gerekirse dozu artırsınlar siz sıkıntıya girmeyin dedi
Amin canım aminn. Rabbım hiçbırımıze yasatmasın. Allahım hepimize tez Zamanda anne olmayı ,hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsın ınşallahÇok sağol canm insallahhsen de sağlıcakla hayırla kucağına al insallahh rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.
Yalan yok canım bende acıkıyorum. İnsülin beni baya dengeledi ama ne yapalım sende görüş gerekirse başlasın bencede eskisi gibi çok kasmıyorum artıkDevletteki diyetisyende bana öyle dedi sen yiyip besleneceksin gerekirse insülin başlanacak diye. Meyveyi günde 1 yiyorum hala 2 ceviz 10 badem birde öğlen et salata yoğurt akşam sebze salata yoğurt. Benim porsiyonlarım çok az geliyor artık bu haftalarda. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?