kizlar geriye kalan tek eksigim olan elbise geceligi ablam hediye almis yollayacak. Cok mutlu oldum insallah icine sigarim hayirlisiyla da 30 haftalik olduk. Eve gidince ilk isim canta hazirlamak olacak

sonda öyle yakar malesef, yapacak bir şey yok. Taburcu olurken çıkarırlar.
Gunaydinnnn canimmmm...Iyiyiz cok sukur kiz ortaligi ayaga kaldirmissin merak etme minnaklar daha iceride. Yalniz ben cok sistim yaa hareketsiz yat yat ye serumu ilaci fena oldum yurumek istiyorum az bisey de olsa.
Yazmayınca bişey oldu sandım. İyi olmanıza sevindim. İnşallah yoktur kasılmaların. Serumlar ister istemez şişiriyor, bide sürekli yattığın için de olabilir.
Ben bile bir gecede şişmiştim
Siz iyi olunda hepsi geçer

Eki Görüntüle 2267689 kizlar geriye kalan tek eksigim olan elbise geceligi ablam hediye almis yollayacak. Cok mutlu oldum insallah icine sigarim hayirlisiyla da 30 haftalik olduk. Eve gidince ilk isim canta hazirlamak olacak
Çok güzel, güle güle giyersin inşallah.
Ben size çanta hazırlayın derken boşuna demiyordum. Dakikamız dakikamızı tutmuyor çünkü

Yok taburcu olmayi beklemicem canim. Zaten neden takildi anlamiyorum. Idrar cikisi kontrol edilecek denildi cikiyo iste daha tutmanin anlami yok iyiyiz cok sukur canim simdi hemsire degisim vakti sordum sancim cikmamis sabah aksam da 2 kez kasilmisti farkli saatlerde. Cok sevindim insallah cikarir doktor

Ohh oh iyi, inşallah çıkarırlar da sende bebişler de rahat edersiniz evde. Bundan sonra çok dikkat etmen gerekli :)

Ohh oh iyi, inşallah çıkarırlar da sende bebişler de rahat edersiniz evde. Bundan sonra çok dikkat etmen gerekli :)
Esim temizlige yemege birini tutalim yapsin dedi. Apartmanda da dul bi kadin var cagirirsin onu dedi ama o kadini hic istemiyorum cunki bastan kadin kendi evini temizlemiyo 3 gunde bir sen supur bende banyo yapicam zaman wcyi falan camasir sular yikarim banyoyu dedim. Camasirlari da aksam makineye atar esime astiririm. Boyle bi sekilde idare edicez artik.

Aman gözünü seveyim, bi iş yapma 34 olana dek. Eşin yapsın yettiği kadar. Eğilip, doğrulmak iyi degil. Yat dinlen, otur. Arada yemek yaparsın. Başka iş yapma

Aman gözünü seveyim, bi iş yapma 34 olana dek. Eşin yapsın yettiği kadar. Eğilip, doğrulmak iyi degil. Yat dinlen, otur. Arada yemek yaparsın. Başka iş yapma
Yok kiz egilip kalkicak bi is yapmicam. Banyoya girmeden wcyi camasir sularim banyomu yapar cikinca dus basligindan akitirim esimde cekcekle kurular. Akillandim bundan sonra yemek banyo wc hayatim olacak.

Yok kiz egilip kalkicak bi is yapmicam. Banyoya girmeden wcyi camasir sularim banyomu yapar cikinca dus basligindan akitirim esimde cekcekle kurular. Akillandim bundan sonra yemek banyo wc hayatim olacak.
Aynen öyle canım eşim dün beni balkon yıkarken yakaladı. Bi çöktü cav cav, dedim tamam bırakıyorum. Zor valla. Bişey olsa yine maddi manevi biz çekiyoruz

Gunaydin canim serum ve sonda butun gece takiliydi. Ama sondadan cok rahatsiz oldum artik cikarttiricam hemsire gelsin istemiyorum. Kasiklarim da agri var artik sondadan mi yoksa soylemesi ayip gaz mi var anlayamadim
Canım merak ettim seni bir taraftan da uyudun diye tahmin ettim çok yorulmuştun. İyi olmanıza çok sevindim. Sonda can yakar biraz canım az sabret. Senin sağlığın için o idrarın takibi önemli. İnşallah bugün taburcu olursun sancında çıkmamış çok şükür
Eki Görüntüle 2267689 kizlar geriye kalan tek eksigim olan elbise geceligi ablam hediye almis yollayacak. Cok mutlu oldum insallah icine sigarim hayirlisiyla da 30 haftalik olduk. Eve gidince ilk isim canta hazirlamak olacak
Çok güzel güzel günlerde kullan inşallah canım benimde almam lazım eşim kesinlikle dışarı çıkmazsın diyor. Ben gitmeyeyim bir yere diye işe arabayla gidiyor

Iyi ol canim sondadan bende hic hoslanmiyorum acitir canini

Aman cikma canim. Pentiden almis ablam belki nette istedigin gibi bulursun. Bundan sonra bana da yasak cikmak

Aman hülyacım sakın yerinden kalkayım deme. Senin hiç hareket etmemen lazımki rahim ağzı açılıverir. Allah korusun bebilişler erken doğarsa hemküveze hemde solunum cihazına bağlarlar. Onlar için 1 gün 1 gündür sen sabret canım isterse evi b.. götürsün. Bebeklerinden önemli değil hiçbiri

Aman cikma canim. Pentiden almis ablam belki nette istedigin gibi bulursun. Bundan sonra bana da yasak cikmak
Pentinin sitesine baktım bulamadım canım ya yok böyle elbiseler mağazaya gitmek gerekiyor sanırım aman çıkma canım az kaldı Allah’ın izniyle dayanacağız

Acitiyo tuvaletim var ama yapiyo yapamiyo gibiyim. Aksam rahat yatamadim falan doktor birazdan gelicekmis cikarmadi hemsire
İnşallah ilaçlar da fayda etmiştir de bugün taburcu olursun canım geceliğine de çok güzelmiş en az 1 ay sonra doğumda giymek nasip olur inşallah. Bebişlere tembihle içeride fazla tepişmesinler uslu dursunlar biraz

Gecms olsn canim rahmagzi iyi oldgu surece goturuyosn merk etme bnde ordan yirtiyorum sukir dualarmzda hepimizi analim mubatek ginlerdeyiz magnezyum ic tabiki ben uzun suredir iciyorum hergn bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…