Çok sık oluyorsa ihmal etme canım. Kontrol ne zaman?Kızlar bebekler çok toplanıyor sahurdan beri kaburgamın altına.
Canım sahurdan beri baya oldu. Şimdi durdu ama. Druma mesaj attım ne diyecek bakalımÇok sık oluyorsa ihmal etme canım. Kontrol ne zaman?
Günaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbimilk defa bu anneler gününde boynum bükük kalmadı :) allahım yüzüme güldü çok sükür sağlıkla aldım kucağıma bebeğimi. allah bahçecide çalışan herkesin ayağına taş değdirmesin...
Gunaydin kizlarrr..Canım sahurdan beri baya oldu. Şimdi durdu ama. Druma mesaj attım ne diyecek bakalım
Günaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim
Canım geçti ama bilemedim ya. Bu nasıl bir çelişki. Çarşamba kontrolüm var aslında gitsem mi beklesem mi sabahtan beri bir daha olmadıGunaydin kizlarrr..
Aman canim ihmal etme. Fuat beye attiysan bazen gormuyo yada donmeyi unutuyo. Sen kime gidiceksen direk ara sor beklemem
Benimde hastanede kasilmalarim sabahlari oluyordu canim. Aksama kadar bekle yine olursa git bi acile en azindan canim. Bende persembe kontrole gidicem. Randevu bulamadim ama sekreteri gelin aradan aliriz sizi dedi.Canım geçti ama bilemedim ya. Bu nasıl bir çelişki. Çarşamba kontrolüm var aslında gitsem mi beklesem mi sabahtan beri bir daha olmadı
Karnım gene de sert gibi ama o toplanma hissi geçti. Arayıp sekreteriyle mi görüşsem acaba.Benimde hastanede kasilmalarim sabahlari oluyordu canim. Aksama kadar bekle yine olursa git bi acile en azindan canim. Bende persembe kontrole gidicem. Randevu bulamadim ama sekreteri gelin aradan aliriz sizi dedi.
Gorus canim ihmal etme diyorum gunlerdir yirtiyom burda kendimi sizeKarnım gene de sert gibi ama o toplanma hissi geçti. Arayıp sekreteriyle mi görüşsem acaba.
Canım döndü şimdi bu haftalarda olabilir dedi. Başka komplikasyon olursa tekrar görüşelim dediBenimde hastanede kasilmalarim sabahlari oluyordu canim. Aksama kadar bekle yine olursa git bi acile en azindan canim. Bende persembe kontrole gidicem. Randevu bulamadim ama sekreteri gelin aradan aliriz sizi dedi.
Canım kıyafet koymak için büyük poşeti nereden aldın acaba ya. Bu kilitli poşetlerin öyle büyüğü var mıEvet kizlar bavulu bosalttim icinde cocugun yazliklari vs vardi. aksam icini supurup silip bebislerimin ve kendi kiyafetlerimi yerlestiricem. emzik biberon pompa vs. Sicak suda bi haslicam kuruyunca buzdolabi posetlerine koyup oyle koyucam bavula.
Vakumlu hurclari mi diyosun canim? En son a101 e gelmisti 2 buyuk 1 orta boy seklinde 3 tane almistim tasinma mevzumuzda var diye.Canım kıyafet koymak için büyük poşeti nereden aldın acaba ya. Bu kilitli poşetlerin öyle büyüğü var mı
Buyuk vakumlu hurclara cift kisilik yorgan ve yastik tam sigiyor canim ne koyucaksan ordan hesabet ne kadar buyuk.Canım kıyafet koymak için büyük poşeti nereden aldın acaba ya. Bu kilitli poşetlerin öyle büyüğü var mı
Yok canım bu hastane çantası için kullanacağın poşeti sormuştum. Birde nasıl bir valiz kullanacaksın. Bebeklere kaç takım koyacaksın. Be kadar çok sordumVakumlu hurclari mi diyosun canim? En son a101 e gelmisti 2 buyuk 1 orta boy seklinde 3 tane almistim tasinma mevzumuzda var diye.
Canım ya geçmiş olsun. Bende Cumartesi pijama bakmaya gitmenin acısını çekiyorum hala. İnternetten alıp geçseydin yorulmasaydınKızlar dün bebek alışverişine gitmiştik çok yorulmuşum belim kopuyor. 1-2 gündür sertleşmede yoktu bugün ara ara oldu yorulmaya hiç gelmiyot
Kendimizi azıcık iyi görünce bişey olmaz sanıp atıyoruz işlerin üstüne kendimiziCanım ya geçmiş olsun. Bende Cumartesi pijama bakmaya gitmenin acısını çekiyorum hala. İnternetten alıp geçseydin yorulmasaydın
Evet o konuda haklısın. Bugün de ayağa kalkmaya korkuyorumKendimizi azıcık iyi görünce bişey olmaz sanıp atıyoruz işlerin üstüne kendimizi
Kalkma canım seninki ikiz birde. Şu 34ü bi görelim inşallah. Günde 3 öğün yemek yapmakta beni zorluyor artıkEvet o konuda haklısın. Bugün de ayağa kalkmaya korkuyorumYarın da hastanede akşamı ederim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?