Çok sık oluyorsa ihmal etme canım. Kontrol ne zaman?
Canım sahurdan beri baya oldu. Şimdi durdu ama. Druma mesaj attım ne diyecek bakalım
Günaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim

Gunaydin kizlarrr..
Aman canim ihmal etme. Fuat beye attiysan bazen gormuyo yada donmeyi unutuyo. Sen kime gidiceksen direk ara sor beklemem
Canım geçti ama bilemedim ya. Bu nasıl bir çelişki. Çarşamba kontrolüm var aslında gitsem mi beklesem mi sabahtan beri bir daha olmadı

Canım geçti ama bilemedim ya. Bu nasıl bir çelişki. Çarşamba kontrolüm var aslında gitsem mi beklesem mi sabahtan beri bir daha olmadı
Benimde hastanede kasilmalarim sabahlari oluyordu canim. Aksama kadar bekle yine olursa git bi acile en azindan canim. Bende persembe kontrole gidicem. Randevu bulamadim ama sekreteri gelin aradan aliriz sizi dedi.

Benimde hastanede kasilmalarim sabahlari oluyordu canim. Aksama kadar bekle yine olursa git bi acile en azindan canim. Bende persembe kontrole gidicem. Randevu bulamadim ama sekreteri gelin aradan aliriz sizi dedi.
Karnım gene de sert gibi ama o toplanma hissi geçti. Arayıp sekreteriyle mi görüşsem acaba.

Evet kizlar bavulu bosalttim icinde cocugun yazliklari vs vardi. aksam icini supurup silip bebislerimin ve kendi kiyafetlerimi yerlestiricem. emzik biberon pompa vs. Sicak suda bi haslicam kuruyunca buzdolabi posetlerine koyup oyle koyucam bavula.

Canım döndü şimdi bu haftalarda olabilir dedi. Başka komplikasyon olursa tekrar görüşelim dedi

Evet kizlar bavulu bosalttim icinde cocugun yazliklari vs vardi. aksam icini supurup silip bebislerimin ve kendi kiyafetlerimi yerlestiricem. emzik biberon pompa vs. Sicak suda bi haslicam kuruyunca buzdolabi posetlerine koyup oyle koyucam bavula.
Canım kıyafet koymak için büyük poşeti nereden aldın acaba ya. Bu kilitli poşetlerin öyle büyüğü var mı

Vakumlu hurclari mi diyosun canim? En son a101 e gelmisti 2 buyuk 1 orta boy seklinde 3 tane almistim tasinma mevzumuzda var diye.
Yok canım bu hastane çantası için kullanacağın poşeti sormuştum. Birde nasıl bir valiz kullanacaksın. Bebeklere kaç takım koyacaksın. Be kadar çok sordum

Kızlar dün bebek alışverişine gitmiştik çok yorulmuşum belim kopuyor. 1-2 gündür sertleşmede yoktu bugün ara ara oldu yorulmaya hiç gelmiyot
Canım ya geçmiş olsun. Bende Cumartesi pijama bakmaya gitmenin acısını çekiyorum hala. İnternetten alıp geçseydin yorulmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…