Banada 2 tane 1 seruma koyularak verildi. Sgk olmasa o ferritin ne pahalı bi ilaç yaa. Benim etkisi 1-2 haftayı geçti öyle nefes darlığım azaldı.Evet canım, bu üçüncü olacak. Ferritin takıyorlar
Gecmis olsun canimEvet canım, bu üçüncü olacak. Ferritin takıyorlar
Bnde gecn rapirlu donemde acile gittgmde ogrenmstm evin yakininda ucuz bi hastsneye gtmstm 25 almslardiSenin iyi yine 10 liraya gir gir çık nstye 50 nedir yani zaten o 400 un içinde var bu ücret iyice nereden para alacaklarını sasrdilar.
Masallah kuzulara harika canim herseyn yolunda olmasiKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Canım havalar ısındı bende durdugum yerde terliyorum valla banyo yapmaktan bi hal oldumKzlar selam artik calisrken buharlasicagim saniyorumoturdgm yerde ter dokuyorm acayip sicak basiyo havalarda isindi havasiz kalnca kotu oluyor bi ara nefesim kesliliyo sandim degisk seler yasadm boyuna dusa giriyorum ordek gibi
Sağol canımBnde gecn rapirlu donemde acile gittgmde ogrenmstm evin yakininda ucuz bi hastsneye gtmstm 25 almslardidedign gibi gerkli zorunlu bisi oluyo aslinda. Kendi hastsnemde daha hic ceklmedim bakalim 400 ciddi bi rakam zatn bi zahmet icinde olaymis gercktn
Masallah kuzulara harika canim herseyn yolunda olmasiumidimi kestim ben fotodan artk ctesi gttgmzde dr biliyorm iciniz gidiyo ama malesf kapali diyo sormuyorm artk ben sen bisi yemiyosn ki canim sasrmadim cocuklar bu kilolari senden caliyo kiyamam seni yiyolar
Ayy evet canim havalarda isindi gunduz vakit gecsin diye 2 saat uyumaya calisiyorum ama yani insaatta amelelik yapsam bu kadar zorlanip terlemem heralde. Dilim damagima yapisiyo. Bi de bunun lahusaligi var asil sicaklardaKzlar selam artik calisrken buharlasicagim saniyorumoturdgm yerde ter dokuyorm acayip sicak basiyo havalarda isindi havasiz kalnca kotu oluyor bi ara nefesim kesliliyo sandim degisk seler yasadm boyuna dusa giriyorum ordek gibi
Evet durdugum yerde aynen arkadasimCanım havalar ısındı bende durdugum yerde terliyorum valla banyo yapmaktan bi hal oldumevimde serin yani ona rağmen.
Evet bnde ole digorm dogunca artikSağol canım ☺ Doğduklarında görürüz inşallah ne yapalım sağlıklı olsunlardabeni baya baya yiyorlar canları sağolsun
Evet hareket etmesnde bisi degsmez ki canimAyy evet canim havalarda isindi gunduz vakit gecsin diye 2 saat uyumaya calisiyorum ama yani insaatta amelelik yapsam bu kadar zorlanip terlemem heralde. Dilim damagima yapisiyo. Bi de bunun lahusaligi var asil sicaklarda
Evet bnde ole digorm dogunca artikama sen bisi yemiyosn dusup bayilcan die korkuyorm bnde 3 haftadir hic kilom degsmedi cocklar kendini kurtaritordr ins
Ne güzel canım çok kilo almamak lazım ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama 20 gündür falan biraz bıraktım sahurda gece falan canım isteyince biraz yiyorum sonra reflüden duramiyorumyalan yok gece çok acıkıyorum canım. Ama sabrediyorum mecburen. Hamilelik başlarında diyordum ki ben bu gebeliği 90 kiloyla bitiririm sonuç hala hamile kaldığım kilodayım. Bir taraftan da iyi oldu bana alıp başını giderdi kilolar
Canım eşime diyorum kusura bakma ben seninle sahura kalkmayım çünkü gerçekten çok canım çekiyor sonuç yiyemiyorum. Arada kalkıyorum ama nefis mücadelesi verip yatıyorum geriye. Çok kilo almamak gerçekten çok iyi dediğin gibi çok rahatım her açıdanNe güzel canım çok kilo almamak lazım ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama 20 gündür falan biraz bıraktım sahurda gece falan canım isteyince biraz yiyorum sonra reflüden duramiyorum
banada 2 ilaç 1 serum karıştırılarak veriliyor. İnşallah benim de gecerBanada 2 tane 1 seruma koyularak verildi. Sgk olmasa o ferritin ne pahalı bi ilaç yaa. Benim etkisi 1-2 haftayı geçti öyle nefes darlığım azaldı.
Sagol canımGecmis olsun canim
Urfa 36 derece, aynı bende sürekli duş alıyorumKzlar selam artik calisrken buharlasicagim saniyorumoturdgm yerde ter dokuyorm acayip sicak basiyo havalarda isindi havasiz kalnca kotu oluyor bi ara nefesim kesliliyo sandim degisk seler yasadm boyuna dusa giriyorum ordek gibi
Tesekkur ederim canimEvet hareket etmesnde bisi degsmez ki canimayy o daha mi beter oluyo bende hamislik agustosa flaan kalmiyo die seviniyordum lohusa deneyimi olmadigindan
Bu arada gecelign cok yaksms canim gule ule giypijama almstm bi gecelk alcam bnde bi yerede gidp gezemiyorm netten solicem sanirm
Bende oglumu haziranda dogurdum. İyi bilirim, Allahtan oğlum emdi ama 40 günlükken reflü oldu. Emdiğini üstüme başıma sürekli kusuyordu. Kaç sene çektim, alışkanlık haline geldi. Sevmediği bir yemek görsün böğürmeye başlıyorTesekkur ederim canimgec kalmadan al nette de carsilarda da ayni fiyat canim gezmeye degmez.
Ben oglumu subatta dogurmustum cok rahat ettim sicagi zaten sevmem ama ablamdan biliyorum haziranda dogurdu o sicakta cocuk emzirmek heleki meme almayi reddeden bi bebegi emzirmek resmen iskenceydi.
güle güle giy çok güzel olmuşsun
maşallah onlaraKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Ayy Allah korusun. insallah simdiki pasan kusmaz canimBende oglumu haziranda dogurdum. İyi bilirim, Allahtan oğlum emdi ama 40 günlükken reflü oldu. Emdiğini üstüme başıma sürekli kusuyordu. Kaç sene çektim, alışkanlık haline geldi. Sevmediği bir yemek görsün böğürmeye başlıyor ☹
İnşaallahAyy Allah korusun. insallah simdiki pasan kusmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?