Kızlar nst dedigimz standart muayene uygulaması değilmi neyin parasını alıyorlar bizim esktra talep ettiğimiz bişey değil mecbur yapmak zorundalar 400 TL verip bide nstye para almak nesi doktorunuzla konuşsanz bı bana tuhaf geldiHadi yaaa Nst den de mi para alınıyor bi de her seferin dezaten 400 tl muayne parası alıyorsun ayıp valla bunların yaptıkları. Son haftalarda Nst ye de sürekli sokuyorlar dimi?
güzel haberlerle gelin inşallahGünaydın kızlarkontrol günü bugün
Ben daha emzigi koymadım. Gerisi hazır duruyorEki Görüntüle 2268954 biberonlarimizi emziklerimizi ve pompanin agzini kaynattik teyzeleri. Nasipse bi benim pijamalarin kuruyup utulenip konulmasi kaldi bavulumuza. Hepsi bitince ayrintili liste seklinde resimde paylasicam
Benim 85 muayne 10 lira da, nstKızlar nst dedigimz standart muayene uygulaması değilmi neyin parasını alıyorlar bizim esktra talep ettiğimiz bişey değil mecbur yapmak zorundalar 400 TL verip bide nstye para almak nesi doktorunuzla konuşsanz bı bana tuhaf geldi
Senin iyi yine 10 liraya gir gir çık nstye 50 nedir yani zaten o 400 un içinde var bu ücret iyice nereden para alacaklarını sasrdilar.Benim 85 muayne 10 lira da, nst
Klinikten kliniğe, şehirden şehire fark ediyor malesefSenin iyi yine 10 liraya gir gir çık nstye 50 nedir yani zaten o 400 un içinde var bu ücret iyice nereden para alacaklarını sasrdilar.
Evet aldılar valla bizde şok olduk ztn o kdr muayene parası bilmiyorumki herkes son zamanlarda sık sık giriliyor diyorHadi yaaa Nst den de mi para alınıyor bi de her seferin dezaten 400 tl muayne parası alıyorsun ayıp valla bunların yaptıkları. Son haftalarda Nst ye de sürekli sokuyorlar dimi?
Merkezin uygulaması malesef, doktor karışamıyorKızlar nst dedigimz standart muayene uygulaması değilmi neyin parasını alıyorlar bizim esktra talep ettiğimiz bişey değil mecbur yapmak zorundalar 400 TL verip bide nstye para almak nesi doktorunuzla konuşsanz bı bana tuhaf geldi
İzmirde iyi hastaneler zaten çok pahalı ama bizim merkez sgk değil bi de direk özel o yüzden herşey paraKlinikten kliniğe, şehirden şehire fark ediyor malesefAllah yardımcınız olsun
Hülyacım bugün hastane çantası için Asuman ebeyle görüştüm. Biberon, emzik be süt pompası hastane çantasına kesinlikle koymayın kabul etmiyoruz dedi. Siz bize bırakın bebeklerle aranıza bir şey sokmadan halledeceğiz bu durumu siz pozitif olun yeter dedi. Özellikle istediğiniz bir şey var mı dedim. Bebekler için kıyafet bir iki kat fazla olabilir başka özellikle bir şey yok dediEki Görüntüle 2268954 biberonlarimizi emziklerimizi ve pompanin agzini kaynattik teyzeleri. Nasipse bi benim pijamalarin kuruyup utulenip konulmasi kaldi bavulumuza. Hepsi bitince ayrintili liste seklinde resimde paylasicam
Canım bence bir paket al ve gözle bebeğe iyi gelirse alırsın. Pişik yapar kullanamazsın elinde kalmasın bence. Ben ikizler için 80li 0 numara aldım bir paket tamam. Duruma göre devamını getiririzKızlar özellikle bebisi olanlar ne sorucam size bebek bezi ile ilgili yeni doğanı toplu almak istiyorum da ilk 3 4 ay sizce ne kadar bez gider yaz günü sürekli degistrmek lazm diye düşünüyorum çok alipta suyunuda çıkarmak istemiyorum.
Masallah bebislere canim boyle devam etsin tosuncuklar. Eee onu yeme bunu yeme yasak varken tabi vericen kilo ama bebisler iyi yaa bosver.Kızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Canim bende hastanede bizzat duydum yan tarafimda dogum yapmis vardi. Hemsire cikarken siz once emzirin doymazsa mama verin dedi. Mamayi neyle verecekler kiiiHülyacım bugün hastane çantası için Asuman ebeyle görüştüm. Biberon, emzik be süt pompası hastane çantasına kesinlikle koymayın kabul etmiyoruz dedi. Siz bize bırakın bebeklerle aranıza bir şey sokmadan halledeceğiz bu durumu siz pozitif olun yeter dedi. Özellikle istediğiniz bir şey var mı dedim. Bebekler için kıyafet bir iki kat fazla olabilir başka özellikle bir şey yok dedi
Canım bence bir paket al ve gözle bebeğe iyi gelirse alırsın. Pişik yapar kullanamazsın elinde kalmasın bence. Ben ikizler için 80li 0 numara aldım bir paket tamam. Duruma göre devamını getiririz
Canım sanırım kaşık yada enjektörle veriyorlar bebekler kolaya çabuk alışıyor biliyorsun. Ayy inşallah emerler de gerek kalmazCanim bende hastanede bizzat duydum yan tarafimda dogum yapmis vardi. Hemsire cikarken siz once emzirin doymazsa mama verin dedi. Mamayi neyle verecekler kiiiben kiyiya koseye koyam yaa bana bisey diyen olmadi haberim yoktu modunda takilirim yine kullandirmasinlar ama olsun yanimda
Evet canım ya yeme içme derken vermişim. Neyse benim için iyi bile fit anne olurum iyi açıdan bakayımMasallah bebislere canim boyle devam etsin tosuncuklar. Eee onu yeme bunu yeme yasak varken tabi vericen kilo ama bebisler iyi yaa bosver.nst falan istemedi mi?
Insallah canimmm. Emen bebekler olurlar da kendi islerini kendileri hallederCanım sanırım kaşık yada enjektörle veriyorlar bebekler kolaya çabuk alışıyor biliyorsun. Ayy inşallah emerler de gerek kalmaz
Aynen canim daha iyi olurEvet canım ya yeme içme derken vermişim. Neyse benim için iyi bile fit anne olurum iyi açıdan bakayımnst istemedi canım
Ben nst çeken kıza ikiz diye belirtmedim ondan olabilir canımAynen canim daha iyi olurBen ikizlerde 30dan sonra nst isteniyo diye biliyorum sanki canim
Aminn inşallahInsallah canimmm. Emen bebekler olurlar da kendi islerini kendileri halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?